Pozdrav ljudi,
nadam se da ćete mi moći pomoći oko kupovine novog mobitela
Priča je sljedeća: zadnje skoro dvije godine sam imala S3. S njim sam bila vrlo zadovoljna i nisam imala neku potrebu zamjene istog, izuzev one znatiželje vezane za novije i tak to
E sad, namjeravam ga prepustiti svojoj mami, a ja imam 2000kn za kupovinu novog. Na taj iznos mogu još dodati, ali ne bih baš htjela pretjerivati tak da je limit 2500 kn. Kao neki logičan upgrade mi se nameće S4, međutim, ako postoji bolje za moju lovu, I'm all ears! U obzir dolazi i kupovina online u EU shopovima ako uz to dobivam i garanciju, naravno.
Neću navoditi očito jer naravno da želim što bolji, futureproof mobitel, ali neki specifični zahtjevi su sljedeći:
- Preferiram novo s garancijom, polovno jedino ako je skroz malo korišteno i ako je baš u savršenom stanju. Moj S3 je sve vrijeme bio u caseu sa zaštitom za ekran pa i sad izgleda potpuno novo, mislim da ne bih mogla podnijeti da bude iscufan i izgreban
- Android
- jako dobra kamera s pristojnim night modeom
- SD card slot je bonus
- dobar zvuk
- solidan dev support
Naime, ovo su mi sve bile stvari koje su mi se kod S3 jako svidjele. Međutim, on sad već ima 2 godine i vrijeme je da si nabavim nešto još bolje. Možete linkati i konkretne oglase ako znate za neku dobru ponudu![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks