A koliko sam u uputama vidia. twrp se diže posebno sa compa. . pa se onda ubacuje superSu.. Ali se valda može i instalirati....
Koji je recovery u njega, jel imaju svoj neki stock ili je twrp po defaultu?
Zadnji uredio goran1985 : 15-07-2014 u 21:28
A koliko sam u uputama vidia. twrp se diže posebno sa compa. . pa se onda ubacuje superSu.. Ali se valda može i instalirati....
CM je rootan po defaultu, ako je situacija kao sa Find 5 onda flashat super su trebaš samo kod promjene Roma. Instaliraj sa Google play aplikaciju Flashify (for root users) onda idi na recovery/ download twrp ili ga manualno skini pa s istom aplikacijom flashaj. Nema danas uopće potrebe ista raditi sa adb. Moje misljenje .
pa nema.ja sam sve sa Flashify radio.
sa foruma XDA i Oneplus-a, upute su sl;http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2788632
i kolko ja vidim radi se preko compa?!
instaliraju se ADB driveri, otvori se Naredbeni redak, i sad idu naredbe (koje ja nisam još skonta :d
DIGNE SE twrp, i kad je twrp na mobitelu preko njega raspakuje SuperSU (koji je prethodno stavljen na mobitel)??
ja sam to tako shvatia?
Možda netko ima volje(korak po korak) to pojasnit na ovom forumu? :-)
Danas mi stiga Case Nillkin crni, sa njim dobia i jedan scren zaštitnik,
čekam da mi stigne Nillkin kaljeno staklo, pa ću njega stavit![]()
sao neznam dali da skidam ovaj tvornički scren zaštitnik, ili da preko njega stavim kaljeno??
tvrda je plastika, ali je malo kao gumiran (na dodir) tako da nije ni gladak, i
neklizi,
![]()
Jesi li ikad prije imao bilo kakav Android uređaj, te jesi li ga na bilo koji način moddao?
Upute zvuče identično kao velika većina uređaja, po čemu zaključujem da najvjerojatnije nisi nikad imao doticaja s Android svijetom.
Uglavnom, ne stignem sad piskarati, a i nema smisla jer Google objašnjava sve.![]()
Da koristim android zadnji 5-7god!
i zadnji koji sam ubaciva ROM je bilo prije 3-4god, za HTC HD2!![]()
od tad nisam ništa prčkao po androidima, tako da sam ispao iz Sheme ;( (i skraćenica za puste nazive programa itd ;(
Svakako mislim da bi bilo jako korisno da netko odvoji deset minuta vremena i postavi upute (jer će siggurno biti još ekipe
(danas-sutra) koja će željet promjenit rom, i otključat telefon!
kako god!
evo par sllija,
slike za mene su skroz Ok!![]()
mjenja sam "filtere" prilikom slikanja, pa nisam siguran koja je koja.
![]()
Zadnji uredio glogi : 16-07-2014 u 17:12
ja svoj platio preko pozivnice i sluzbenog sitea i sve skupa 2400kn... cekam da mi ga dofurajudakle europska verzija koja podrzava LTE od 800 MHz
![]()
Blago tebi, ja je nisam dobio
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
ADB nema instalacije, to je to.
Za provjeriti konekciju prema uređaju:
Trebalo bi ispisati redak koji je tvoj uređaj.Code:adb devices
Podrazumijeva se najosnovnije poznavanje naredbenog retka, npr. pozicioniranje u pravi direktorij prije izvršavanja naredbi. Inače je tu Google jer tutorial za osnove naredbenog retka izlazi izvan okvira ove teme (a i ovog podforuma).
kod nas jedino ht ima 800mhz, i 1800
a vip 1800/2600
i tele2 900/2100
tak piše na wiki
pa to nisam "siguran"![]()
gori u slici se vidi folder di su mi ADB,(C:\Documents and Settings\BruceLee\Desktop\ADB)
i otvoria sam naredbeni redak, sad bi smo treba napisat u produžetku naredbenog retka>Desctop\ADB\adb devices
jel to to?
da bi provijeria dali ima komunikaciju sa mobom
Zadnji uredio glogi : 17-07-2014 u 22:14
Ok, Hvala
evo naleti i na video....pa nek se nađe.
https://www.youtube.com/watch?v=_cVJ...ature=youtu.be
edit:
...stiglo i kaljeni 9H, scren protektor, prava stvar!
nisam do sad koristia, odlično, nema nikaki razlike u dodiru,
izgleda čvrsto,
samo treba vodit računa prilikom postavljanja,
da se nedodirne (prstima) strana koja se postavlja.
Zadnji uredio glogi : 18-07-2014 u 09:23
Evo ga kod ovih sad moze i u Hr sa dostavom 414 eura, samo to nije taj sa cyanogenom vec ga oni flesaju tamo..
http://www.topresellerstore.it/smart...gb/colore-nero
Pozdrav
Zna li netko koja je razlika između kineskog OPO i međunarodnog.Prema spec. na to2c bi bez problema morao raditi u evropi.
Ja nigdje ne vidim naredbu da koristi taj folder.
Naredba je inače "cd C:\......"
@yager,
Može se i ovako navest direktan path do naredbe pa ne treba cd.
@glogi,
Ne znam šta tu nije jasno? Pa adb očigledno radi, lijepo ti je ispisao poruku "List of attached devices", što misliš otkud to dolazi ako adb ne radi? To što ne ispisuje tvoj uređaj znači da ne štima negdje drugdje. Mogući razlozi: nemaš potrebne drivere, nemaš uključen USB debugging na uređaju, pokvaren ti kabel...
Pa neznam!
Vjerojatno cu nanovo instalirat xp.
Znam da Sam naporan..all sta da radim :
Pokusavam rijesit problem . .
Proba Sam drugi kabel..isto je
USB debug.... Uključen
edit:sad mi je dao "neki port 5037"!?
nakon resetiranja laptopa!
a ide nać win 7... pa ću vidit.
![]()
Zadnji uredio glogi : 21-07-2014 u 18:03
Onda ti driver nije dobro instaliran.
Ponovna reinstalacija Windowsa XP (iako ne znam zakaj još koristiš XP) neće pomoći.
Upravo tako. Čisto sumnjam da je problem u samom OS-u.
Ovaj "port 5037" je interna ADB poruka i ne treba se obazirati na to.
Objašnjenje je jednostavno. Ako se adb pokrene i ispiše sve te poruke, znači da adb radi. Ako na popisu spojenih uređaja nema ničega (ili nema tvog uređaja), znači da neki dio između adb-a i tvog uređaja ne funkcionira. Kao što rekoh, to su najčešće nepravilno ili nikako instalirani ADB driveri, ali može biti i kabel i postavke na mobitelu itd. Kod tebe kažeš ostalo štima (kabel, postavke) pa preostaje najvjerojatnije driver. Ili nešto skroz egzotično i neočigledno.
Potraži ADB drivere za tvoj uređaj i arhitekturu OS-a (32/64 bit) i (re)instaliraj ih. MORAJU biti ADB driveri, ne USB ili nešto drugo. Alternativa je naravno da koristiš ozbiljniji OS (*khm*) koji ne treba nikakve drivere pa nema ni potrebe za ovakvim smiješnim žongliranjem driverima i softverom.
Zadnji uredio ravilov : 21-07-2014 u 19:02
Nevjerojatno!!!
neće pa neće!!!!
Instalira sam ADB drajvere (malo sam pogleda youtube i google.
prepozna mi je uređaj, i sad dalje kad idem po ovim uputama
http://www.ibtimes.co.uk/how-root-on...covery-1450708
Kod koraka 5. stavim mobitel u FASTBOOT naredbom (adb reboot bootloader)
mobitel pređe u fastboot (bude samo ona ikona)
dalje idem
tj-proba sam i korak 6 i 7 i sa TWRP I bez instaliranja TWRPa
ali niš se ne događa!!!??? :// 8vidi sliku gori) tak stoji i to je to....
proba sam po onom video uratku (ali nemogu "povatat)
još jedna stvar me buni-nekad kad stisnem gumb za on/off ekrana
prije mi je dava i opciju Recovery-Bootloader-i reboot,
sad kad stisnem daje mi samo za ugasit i za ponovo podizanje!!!
pa sad nisam siguran kako sam tu opciju dobia?
ok, to nije tolko bitno.
a hebem ti miša!
pročita sam brdo ovi uputa-i tek mi sad nije jasno kojeg postupka da se drži?
ovo kad mi ostane u fastboot-u i traži uređaj, nakon nekolko vremena par min...
ugasim ga "prisilno" sve tri tipke...
:neznam:
Bookmarks