OnePlus ima EU shop,salju u HR i daju 2god. garanciju...
I drugi proizvodjaci su imali slicne probleme,Sony Z3,LG G2/3/Optimus G,a eto i bratski Oppo...
https://oneplus.net/de
OnePlus ima EU shop,salju u HR i daju 2god. garanciju...
I drugi proizvodjaci su imali slicne probleme,Sony Z3,LG G2/3/Optimus G,a eto i bratski Oppo...
https://oneplus.net/de
Zadnji uredio Vepar : 19-08-2015 u 18:25
Tko ce docekati da se oni sjete staviti OP2 u shop
Ima ga i u link
Moje misljenje je da mu cijene nebi trebala biti iznad 2000kn i to model od 64GB. Njima to nije bitno posto su i ovako stvorili dosta medijske prasine sto je ociti dokaz koliko marketing moze napraviti u porodaji jednog uredjaja.
Imamo jos i Xiaomi note2 po jos povoljnijoj cijeni...
RoBee
Xiaomi Mi Note je bolji od OnePlus One u svakom pogledu,samo je nesto skuplji.Redmi Note 2 je takodjer opasan konkurent za duplo manje love...
OPO 2 je ok,ali opet te pozivnice...![]()
Evo i test zagrijavanja...po meni nije bas mjerodavno, ali ajde...
Opet se rostilja.....![]()
Proc je poznat po problemima i oni kao u flag fon stave bas njega
Idemo off...
RoBee
Iako je to v2.1 temperatura je i dalje problem. S tim da je ovdje mjereno kolike su temperature na kucistu sto pak pokazuje i da mob lose odvodi toplinu prema van...
Zato dosta proizvodjaca odustaje od SD810 i cekaju SD820..treba napomenut da se ovdje radi o nesto drugacijoj arhitekturi gdje oba clustera rade na 1,8ghz,dok kod recimo One M9 i Mi Note Pro rade na 1,5ghz i 2,0ghz,a kod LeTv Pro radi na 2,5ghz i jako se grije...
Mi Note Pro se najbolji pokazao jer temperature rijetko prelaze 40c,navodno zbog termalnog gela kojim je ispunjeno kuciste pa bolje rasporedjuje toplinu...
Bolje da su isli na SD805 ili 808...![]()
U toj litografiji nema pomoci s pasivnim hladjenjem tog SoC-a i to je to.
Uzeo danas one plus one, dojmovi su odlični na prvu, 64gb verzija.
Gdje si ga kupio i kakav mu je display? Dali ima zutila u donjem dijelu?
RoBee
uzeo ga preko oglasa, nema nikakvog žutila nigdje, odličan je display.
zasad je cm12.1 na njemu, jel preporučuje tko nešto bolje, ako ima?
zasada super radi.
Ako radi super,ne diraj nista.ako zelis vise ima dobrih custom romova....sad vise nemam OPO,ali sjecam se da su Bliss pop i Temasek bili dosta dobri....podrska je i dalje odlicna.
Bookmarks