Pa nije bas neka šteta s obzirom na hrpu dostupnih custom romova...a nisu bas svi bazirani na cm-u![]()
Pa nije bas neka šteta s obzirom na hrpu dostupnih custom romova...a nisu bas svi bazirani na cm-u![]()
Znam. Ali službena podrška je gotova.
Nijen tocno ovo se odnosi samo za indiju.
International podrska ce bit 2 god. Jos malo pa ide CM12 Lolipop.
isprobao sam nekoliko Lollipop romova i ne ništa to ne valja.na KitKat bolje radi iako je i to daleko od savršenstva. pa ako neko ima prijedlog za rom koji radi brzo i stabilno,jer ne da mi se više stvarno...
isprobao Bliss,Slim saber,SlimKat,stock AOSP i sad sam ponovo na CM11 44S![]()
evo konačno One radi kako treba.Bliss Pop LL rom radi izvrsno,vrlo glatko i s minimalnim bugovima.neki se bune da bluetooth zeza,MMS poruke ne šalje...meni sve radi.instalirao sam i Boeffla kernel i zasad sve dobro.jedino baterija nije kao na KK...oko 5h SOT maksimalno izvlačim,a na KK preko 6h....
Mislio sam da je bolji rezultat. 5 sati je ništa posebno onako.
pa nisam zadovoljan,stand by ne valja,troši po noći 5-6% sa uključenim wakelock blockerom.možda je i problem što svakih dan-dva izlazi novi build pa baterija nema vremena da se formira.probat ću kalibrirat...ostajem na ovom,stvarno fino radi...![]()
Puno to izgubi. Meni G3 ne izgubi ni jedan posto. Ovaj na aospu bi trebao još manje. Imaš neke wakelockove koji žderu.
Pa onaj sto ide s romom....a isprobah i wakelock detector s play storea.koristim i greenify.
Sad sam instalirao Validus rom,vidim po komentarima da je prilicno blag prema bateriji...
cisto hipotetski( mozda i ja krivo koristim) kak tocno koristit greenify? znaci na njemu pogasis aplikacije koje rade u pozadini, tipa whatsapp,face,viber... kad sljedeci put upalis net one se ne pokrenu i ti ne dobijes poruku nego moras opet sam palit aplikaciju i provjeravat, tak da je nemoguce vodit konverzaciju i tu mi se gubi svaki smisao takvih aplikacija
Greenify se ne koristi u slucaju kojeg ti opisujes. Selektiras aplikacije koje ne zelis da ti rade (bloatware, stogod)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
greenify koristim oduvijek,odaberem aplikacije koje ce u hibernaciju i namjestim aktivator na home tipku i to je to.... sto se tiče wakelocka stvarno ne znam,jer s tim nikad nisam imao problema na nekom mobitelu bar ne u ovoj mjeri.Validus rom je zasad ok,čini mi se da je baterija bolja.od 4h ujutro ga koristim i još sam na 70% baterije iako ga nisam "silovao"![]()
da, prije par dana se pojavilo na xda...isprobao i još to ne radi kako spada...
A posev bespotrebna stvar na mobitelu je to
Kome treba takva slika s moba.
Slike su oko 11MB i zasad bez bljeskalice.nisam neki foto ekspert,ali ne vidim neku razliku.opalim danas koju vani sa 13mp i 50mp pa cemo vidjeti...
To za one koji razvijaju jumbo plakate![]()
Ljudi, zanima me ovaj telefon, pravo sam se naložio da ga uzmem.
Trenutno imam Xperiu z3 compact, zadovoljan sam pravo telefonom, ali uvijek mi je želja bila imati ovaj OPO.
Što bi naveli kao najveće mane ovome telefonu?
Šta mislite hoću li dobiti išta osim većeg i boljeg ekrana na osnovu na z3c?
Jeste zadovoljni baterijom?
Kamerom?
Općenito sustavom, dali je stabilan, ispeglan?
Hvala
Imao sam ga par mjeseci i stvarno dobar mob.istaknuo bi dobru bateriju,zvucnike,vrlo brz gotovo stock UI i kvalitetu izrade...naravno najveci plus su custom romovi i ne gubis garanciju ako prčkaš po softveru...
Ono sto mi se nije svidjelo je losija kvaliteta mikrofonije pa ponekad ne cujem dobro sugovornika ili je isprekidano,yelow band koji na novijim modelima vise ne postoji pa svakako gledaj da uzmes novi ili sto noviji rabljeni...
Nije mi se svidjio prikaz crne boje na ekranu i kamera u mracnijim uvjetima...
Uglavnom jos uvijek vrlo isplativ stroj sa jakim hardverom i podrskom na xda sa puno vise dobrih strana i ponekom manom koje ne mogu pokvarit opceniti dojam.....
Pod yellow band predpostavljam misliš na žutu mrlju na ekranu?
Kako prepoznati noviji model nasprem starijeg?
Navodno se to pojavljivalo samo u prvim serijama,ali moj je bio 10.mjesec 2014 pa je bio vidljiv yelow band(zuta mrlja u donjem dijelu ekrana),doduse samo malo i slabo vidljivo,ali ipak...
Preporuka je sto noviji ili potpuno novi i obavezno s garancijom...
Yellow imaju svi..ista stvar kao i Oppo f7a koji ima identican display i sam Oppo se ogradio od toga tako da to ne ide pod jamstvo. Ako ti je to problem...cekaj op2 ili jednostavno uzmi xiaomi note 2
RoBee
Kod nekih je gotovo nevidljiv,a pod garancijom su mijenjali uredjaje kupljene u OnePlus shopu .znam za dva takva slucaja.yelow band je bio jako izrazen u ta dva slucaja...
Zadnji uredio Vepar : 19-08-2015 u 17:44
Znam da Oppo nije htjeo...
Steta sto Op nema svoj Eu shop...i sto nisu malo bolje organizirani po pitanju podrske...
RoBee
Bookmarks