Bullshit...Nexus 7 su svi identični, razlikuje ih jedino memorija i podrška za sim kao što si i sam napisao..![]()
Danas sam preuzeo nexus 7. Tablet je odlican. Jedino sto sam na sred ekrana naisao na jednu bijelu tockicu koja se vidi na svim bojama osim na crnoj. Jel to stuck pixel i moze li se to kako popraviti?
Ne možeš to poopravit. Nosi nazad i nek ti daju novi tablet.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Idem danas kod njih. Valjda ce mi htjeti dati novi tablet zbog tog pixela. Rekli su da ako u tjedan dana nesto ne valja dobijem novi. A ta bijela tockica mi upadne u oci kad je bijela pozadina. A ona je u vecini slucajeva. Jedino se bojim da novi nece imati vise od jednog mrtvog. Na nexusu 5 imam isto jednu bijelu ali vidim ju samo kad je jako crni ekran. I stvarno ju tesko primjetim tako da se ne zamaram. Al ova na nex 7 je uocljivija i stalno je tu. Mogao bi se naviknuti na nju. Ali ipak sam dao 2000 za tablet pa bi htio da sve valja.
---------- Post added at 08:20 ---------- Previous post was at 04:36 ----------
I bas sam pehist. Htjeli mi dati novi ali nisu imali. Pa su mi narucili ali nema od 32 gb vec od 16.
Zadnji uredio niko3 : 09-07-2014 u 06:41
Neznam koliko je isplativo dati za tablet tolike novce , za to se može kupiti laptop . Bolje bi bilo da su Ti vratili novac , a ne uređaj od 16GB , kojeg moraš čekati i biti u strahu hoće li imati koji "crknuti" ili više piksela . To se ne događa ni kod "kineza" od nekoliko stotina kuna ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
pa traži novac nazad. osim toga, ako već iskrcavaš lovu u dućanima, valjda onda i upališ taj proizvod i provjeriš jel sve štima.
Rijetko koja trgovina kod nas pristane na isprobavanje uređaja , sve dobiješ zapakirano, nisu to cipele ili neki odjevni predmet . Jamstveni list ti uguraju onako sa strane u kutiju ili po novome zaljepe ga na kutiju iz vana s centimetar ljepila koje moraš otrgnuti s kutije i spremiti ... Osim toga uređaj poput tableta ne možeš ni probati , dok ne postaviš osnovne postavke .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
ja nikad nisam kupila mobitel a da mi nije dopušteno da ga barem upalim. ne vidim zašto bi s tabletima bilo drugačije? naravno, pričam o ovim dućanima gdje se kupuje na licu mjesta, a ne preko narudžbi.
Greska je sto nisam rekao da cu ga otvoriti u trgovini i ako je sve ok kupujem ga sto posto. Razliku izmedju 32 i 16 gb ce mi uplatit na racun. Ne mogu nista zamjerit deckima u hg shopu. Bili su stvarno fer. Serviser je rekao da ce mi pregledat ekran prije slanja. Pa cemo vidjeti. Ti lcd displeji dosta pate od te boljke.
Što više pixela to veća šansa da ćeš dobiti mrtvog. S druge strane, vjerujem da se na Nexusu 7 možda i vidi dovoljno da smeta, ali čim više pixela, veća je gustoća, teže ga je vidjeti i to onda prelazi granicu cjepidlačenjaKao što kažeš, na Nexusu 5 se jako teško vidi.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ok, je itko probao Lollipop na N7 2012 (wifi) modelu? Flesao sam factory image i jednu stvar ne kuzim - taj tablet kao da crkava svakim sljedecim fleshom. Ne pamtim kad je bio ovako spor. Bolno spor. Ne koristim ga skoro godinu dana jer je spor kakav god rom gore stavio.
S druge strane, Lollipop za N7 je estetski "okrljastena" verzija pravog LP-a, neke animacije su izostale i to sve izgleda kao KK... Prije nego poklonim nekome tablet, postoji li mogucnost da ovaj tablet oped bude brz ko nekad?
Neznam do čega je to, ja još nemam nikakvih problema, a uzeli smo ih u skoro isto vrijeme čini mi se. Koristim Paranoid Android cijelo vrijeme, ali pretpostavljam da si probao i taj rom?
Još nisam stavljao Lollipop, trenutno radim neki projekt za što mi treba jedan kernel za 4.4.4.
Do sad sam bio duže vrijeme na Slimkatu 4.4.4, sve stock, možda 10-15 instaliranih appova. Na internoj memoriji nemam ništa sejvano. Toliko sam zadovoljan tabletom da sam spoznao jednu stvar - može izdržati oko 12 dana bez ikakvog korištenja.
Ma daj ga se riješi pa ga šibneš do mene iks![]()
Da bar danas vrijedi neke pare, mogu dobiti pišljivog boba za njega
Budem probao Paranoid, makar od njih sam isto odustao jer uvijek nešto, uvijek beta, a meni bi trebao rom da zaboravim na njega.
Sjećam se dana kad sam imao Paranoid 2.54 + bricked 0.58, to je bilo fino radilo. Probat ću se vratiti i na tu kombinaciju...
Dobiš od mene dva pišljiva boba![]()
Bookmarks