Danas je predstavljen novi Lumia flagship - Lumia 930. Ukratko, radi o internacionalnoj verziji Lumie Icon.
Specifikacije:
- Snapdragon 800
- 5" FHD AMOLED zaslon
- 20 MP dual LED flash
- 2 GB RAM-a
- 32 GB interne memorije
- 2420 mAh baterija
- Qi bežično punjenje
Potpune specifikacije
![]()
Zadnji uredio akoj : 02-04-2014 u 20:29
Mrcina. Samo bar 64 GB da su ubacili interno bilo bi super. Pretpostavljam Quad Core da je?
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Pa piše ti Snapdragon 800.
Odličan uređaj, ako je suditi po Iconu! Ako izuzmemo mušice WP, zbilja smartphone za razmisliti kupiti.
Recimo, ove godine me Android malo razočarao u ponudi, iOS ne pratim, ostaje mi ova bebica
32GB je sasvim dovoljno, po mom sudu. Ako i dođe do neke kritične točke, pretpostavljam, fotke, prebace se na PC.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Štedim pare. Moj sljedeći mob, sigurno.
Malčice mi smeta kaj je AMOLED a ne IPS i nadam se da za razliku od Icona ima Glance screen. Bez te funkcionalnosti ne mogu više živjeti![]()
Kada jednom probaš AMOLED, LCD (IPS) će ti izgledati totalno bez veze..![]()
I mene zainteresirao ali na moju žalost a i još veću @mario92 ne podržava glance screen
http://www.wpcentral.com/nokia-lumia...ance-heres-why
Mislim da ću se sljedeće lovit Lumia 925 ili 1020!
Sunce im yebem.
Nadam se da ce biti ista situacija kao i za Lumiu 520 i DTTW gdje su rekli da je hardverski nemoguce to implementirati pa evo, DTTW postoji na L520.
Isto kao i treci stupac u WP8.1 na manjim dijagonalama.
Ne, stvar je sad zbilja u ekranu, kao i na Lumiji Icon.
Nema Glance ni DTTW...
Postal sam na drugom mjestu, ovo sam nasel...
The Nokia Lumia 930 does not have Glance, here’s why The problem with the Nokia Icon/930 and running Glance comes down to the display type. No, it’s not the AMOLED technology (the Lumia 928 proves otherwise) and it’s obviously not the 1080P resolution (the Lumia 1520 attests to that) but rather it’s the type of AMOLED screen used. More to the point, the screen used on the Lumia Icon/930 lacks ‘display memory’. Long story short, in order for Glance to work, it needs display memory to maintain the information presented by the program.
Yebiga, glance screen mi puno znači. Nije baš stvar bez koje se ne može živjeti, ali ljepše je otključati ekran dvaput tuknuvši o njega nego svaki put pritiskato on/off tipku.
U Mobisu!
Double tap to wake je mislim dostupan.
Zasad nije. Možda će se omogućiti u Cyan nadogradnji.
A možda su u šumi..
Znači, neke od opcija koje su i omogućile nekakvu diferencijaciju naspram ostalih platformi nisu dostupne na flagshipovima.
Sad već povlačim izjavu iz svog prvog posta ovdje.
Nis od navedenog nece bit prisutno na 930.
https://www.youtube.com/watch?v=ExditMqAl9I
negdje oko 3:45
Stigla je u ED. Cijena 3999 kuna.
Op op, nije to tako visoka cijena... Krajem godine bi mogla pasti u moj džep.
E za ovo bih vec mijenjao svoj Z1C
Gledam na njuskalu... 5350 kn... Prema tome je ovo super cijena...
Ma do kraja ljeta će biti 3K na Njuški.
Neka neka, ako kapne kakav poslić i neke pare sa strane onda do kraja godine budem umirovil L920 i kupil L930.
L920 vjerojatno nikad ne budem prodal.
Ne pratim baš zorno u zadnje vrijeme, ali je li istina da 930 ima prelošu bateriju i da ne podržava Tap to wake?
U Mobisu!
A što je s onim da ga ne razmatraš jer nema "glance" opciju?
---------- Post added at 11:45 ---------- Previous post was at 11:41 ----------
Tap to wake koliko sam čitao po forumima podržava! A baterija treba još to na više frontova provjerit... pljuvali su i po lumiji 820 a meni je odlična. Dobro, možda su je naredne nadogradnje poboljšale...
Bookmarks