pozdrav, molim za pomoć jer se patim cijeli dan. trebam igo primo za android rezolucija je 480x845 xperia arc s (ICS) Imao sam je, no updateao mob i resetirao sd karticu i nemam više. trebam sa hr kartom i glasovnim navođenjem, većina linkova je istekla i nikako da pronađem odgovarajuću, hvala
[QUOTE=marin71;1066592]
Pogriješio si u koracima. Ako ti mob nije rootan nemaš koristi od SD kartice osim za slike i muziku. Instalaciju u tom slučaju trebaš izvršiti na int. memoriju. Ako ti je IGO folder 3,5GB onda si ubacio mape cijele Evrope. Meni recimo IGO+nekoliko mapa okolnih zemalja ima 800MB. Dakle sa prvog posta koji je postavio walter skineš Part 1,2 i 3 zatim ih raspakiraš sa npr. 7zip-om. IGO folder koji dobiješ kopiraš na mob i pokreneš .apk. Sve je korak po korak pojašnjenu u prvom postu. Napominjem da sam ja u sys.txt morao ručno dodati rezoluciju. Mape zemalja koje ti trebaju dodaš ručno.
Ako ti se ne da zezati s ovim preporučam Navigon koji je potpuno funkcionalna navigacija i jednostavnije ga je instalirati. Trebaš imati wi-fi zbog dodavanja mapa.
[device]
type="android"
[android]
has_physical_home_button=1
;check_for_dead_links=1
fullscreen=1
;tablet=1
[rawdisplay]
driver=engine
;screen_xy="auto"
;;;Nexus7
;screen_xy="1024_768:1280x703/800x1172"
;;;Galaxy S3
screen_xy="800_480:1280x720/720x1280:fullscreen"
postojeci sys izmijenuti za galaxy s3 ovako da se dobije fullscreen bez notifikacijskog bara
Pozdrav, imam pitanje koje ne mogu odgonetnuti. U pitanju je tablet Asus memo pad 10 (me102a), probao sam instalirati gotovo sve verzije (od najnovijih do najstarijih) igo primo navigacija. Problem je u tom sto svako malo tablet gubi gps signal. Naime, isprobao sam i sygic navigaciju, ali kod nje se to ne javlja, ne gubi signal. Probao sam se igrat sa sys fileom od igo primo i mijenjat stavke,dodavat itd al i dalje gubi signal. Mislim da nije gps u kvaru jel recimo drugi programi za kontrolu gps-a koji se mogu skinut s marketa uredno nadju satelite i drzi ih lockane cijelo vrijeme niti gubi signal.Ima ko kakvih ideja? p.s. navigaciju sam probao instalirati i na internu memoriju i na sd karticu al i dalje isti problem. Hvala
Nebih znao , uglavnom taj uređaj ima Support za GPS i GLONASS (Ruski GPS) .
Svaki puta kad nešto mjenjaš na iGO navigaciji , dobro bi poslije prepravke , a prije pokretanja aplikacije izbrisati "Save" folder !
Što bi značilo da si vratio sistem na tvorničke postavke , unutar iGO programa ...
Na isti takav Asus instalirao sam iGO , i čovjek mi se ništa ne žali , koristi tablet u kamionu po cijeloj EU , a ide i u Rusiju (druge navigacije nema u vozilu) ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
imas mozda link od tog igo-a da ga probam? i ja isto stavljam frendu i misli ga isto koristiti kao navigaciju za kamion i usput za gledanje filmova itd itd. Ak sam dobro skuzio, glonass je namijenjen za rusku federaciju i okolne zemlje, ne moze se koristiti u Europi? Tablet sam inace resetirao na tvornicke postavke nekoliko puta, iskljucio google aplikacije koje takodjer koriste gps da ne bi interferirale ili koristile gps jer sam naisel na par postova di su ljudi pisali da bi te aplikacije mogle biti problem.
Neznam koji sam iGO instalirao , uglavnom radi , probavao sam ih nekoliko , koji je proradio neznam , nisam imao nikakvih problema sa satelitima i prijemom GPS_a , a to za GLONAS_om je samo plus za bolji prijem satelita u Rusiji .
Navigacija se drži "okačena" na staklu radi boljeg prijema , spuštanjem niže dolje ispod i u visini komandne ploče (Kokpit) smanjuje prijem GPS_a . Tablet kao ni telefon , nisu baš pogodni za "profi" navigaciju . Za kamionđije treba biti prava navigacija . Zato postoje posebni uređaji GARMIN(radi na Linux) ili BECKER (winCE) , može se staviti i na neku kinesku , za uštedu novca .
Ovo je jedna od boljih klasičnih Android (Tablet) navigacija:
Tablet-Navi-TV je idelno rješenje ima pravi GPS , a ne A-GPS (kao telefoni ili klasični Tablet PC) :
Kod nas za kupit u poznatijim trgovačkim centrima za 1200-1400 kn (oko 200Eura)
http://cafe.mobil.hr/threads/79070-K...=1#post1060744 .
Preporučio sam nekolicini i svi su jako zadovoljni , ako se dodaju novije karte , s Truck modom ,
inače se ovaj tablet dobije s kartama i iGO Primo , ali za autonavigaciju ...
Ima i TV (MPG4) . Ne treba se hvatati zvučnih imena uređaja , poput Ausus_a , Samsunga , Motorole i sl...
Veća ili velika rezolucija ništa ne znači , samo povećava veličinu uređaja , a "glumi" neku visoku rezoluciju
ne kažem da nisu dobri , ali nisu namjenjeni za auto ili kamion , radi uvjeta koji moraju podnositi . Uvijek
tvrdim da profesionalni vozač ili njegov gazda trebaju uložiti više u uređaje , da bi smanjili troškove lutanja
, kad se kamion izgubi , zato što se uređaj pregrijao na suncu ili u njega puše topli zrak iz ventilacije .
Što se tiče TV_a može gledati i na Asus ili neki portable TV ... (kad ga već ima) ...
Pogledaj ovdje "NoName Chinese" navigaciju , kako izgleda kad se sredi :
http://cafe.mobil.hr/threads/79551-i...41#post1068841
Ima sve što je potrebno , a cijena je ispod U$ 100
Za pravu kamionsku Navigaciju poput Garmina ili Beckera treba dati novaca barem za vrijednost dvije kamionske
gume , sad nisam baš stručnjak za davanje takvih savjeta , ali cijene istih se kreću oko 2500-4000 KN .
Garmin navigacije za kamionski mod imaju karte Europe, lifetime update , nedostaje li Rusija ili neka "bananna
država" može se dodati .
![]()
Zadnji uredio walter66 : 04-06-2014 u 17:18
Instalirao sam ovu opciju iGO navigacije i nije loša ali mi se ne sviđa jedino to što nema zvučnog upozorenja za radare pa me interesira ustvari dali ima i koja varijanta iGO navigacije mogućnost zvučnog upozorenja za radare.
Ne gleda se u vožnji stalno na navigacije da bi vidio gdje se kriju radari a često su se utopili sa POI ikonama.
Možeš podešavati količinu prikazivanja Poi ikona , pogledaj u opcijama .
Isto tako i podesiti zvučno upozorenje za radare .
Mislim da Ti je iskopčana opcija ili zvuk "zvono" .
Pronađi noviju verziju global_cfg
Uspio sam dobiti zvučno upozorenje (nešto kao "bip") ciklično ali me pođe upozoravati tek na 100 m. što je svskako prekasno jer je pandur več istrčao na teren i digao palicu. Može li se postaviti da upozorenja za radare budu na 1000 m. jer to bi bilo idealna udaljenost za upozoriti o radaru?
Potom može li se dodati kakav drugi zvuk osim onog (bip) zvona i gdje bi se ona dodala?
500 m od kuće imam jedan radar pa za probu idem pored njega da vidim kako ova navigacija odrađuje jer u opciji simulacija rute ne daje zvučna upozorenja.
To zavisi od verzije iGO i koji imaš skin instaliran . Radari ili SpedCam mogu se javljati slikovno , nekim zvukom ili govorom .
Samo podešavanje i nije baš jednostavno , a obično se instalira osnovna verzija koja nema skinova ili odgovarajući global_cfg .
Ja izbjegavam skinove , jer imaju previše funkcija , ikonica , dugmića koji nisu potrebni ili ne rade , treba znati što uključiti , a
da od svega toga vidiš i čuješ navigaciju . Pokušaj malo pogledati po srpskim , poljskim , bugarskim forumima za navigaciju ...
Ja se na ovakvim skinovima ne mogu snaći , meni navigacija ima svoju namjenu , a izgled i ovakvi modeli navigacijskih "igrica" me ne interesiraju ...
Doupas Skin_V6.1_Default & Silver_2.4
__
__
__
![]()
Instalirao sam ovaj igo do sada na samsung galaxi 3, alkatel idol, htc i sve je bilo ok
ali juce sam instalirao na samsung koji ima manji ekran i ne moze da se pokrene daje mi ovo
http://prntscr.com/42hgrs
Zadnji uredio walter66 : 14-07-2014 u 12:31
Slika se ne vidi !?
Probaj ovaj iGO , ovaj je noviji , http://cafe.mobil.hr/threads/79616-i...03969-(Android)
Sad sam vidio sliku uređaja , moraš pronaći iGO za te male rezolucije ...
instalirao sam i daje mi ovo
http://prntscr.com/42l7lw
Zadnji uredio darkan : 14-07-2014 u 19:25
[QUOTE=darkan;1071491]instalirao sam i daje mi ovo
http://prntscr.com/42l7lw[/QUOTE
koja je rezolucija telefona
240*320
scale 0.75
pixel/inch 120
samsung galaxy chat gt B5330
ubaci slijedeće https://www.sendspace.com/file/0kvrpj
+dodaj license i content što si već skinuo
Imam Huawei g630 rezzolucija 720x1280. zanima me šta trebam uraditti da bi radila aplikacija?
Pozdrav svima, može mala pomoć oko navigacije, imam problem na Samsungu s4 svaki puta kada pokrenem navigaciju pojavi mi se onaj početni ekran gdje izabireš jezike i ostale postavke. Nikako da si to negdje snimi. Ako može pomoć oko toga??? hvala.
Jel mi neko može objasniti, kada skinem datoteku i hoću da je extract-ujem, traži mi pin. Jel ima neko taj code?![]()
Bookmarks