iGO Primo HR 2.4 (9.6.29.390522) Android
Sve rezolucije
__
__
Instalacija:
- Deinstalirati prethodnu verziju , ako je imate na računalu
- Izbrisati foldere koji su ostali
- Raspakirati , cijeli folder "iGO" kopirati na /storage/sdcard (ExtSD) karticu
- Podešeno je za sve vrste rezolucija do full HD ... (ako je za vjerovati... )
- sys.txt se sam napravi
- Neka wifi na vašem telefonu bude ukopčan ...
- S nekim File Explorerom ručno pokrenuti iGO_9.6.29.390522_sys_changed.apk
- Pokrenite Aplikaciju
- Pratite što Vas pita - Jezik sučelja i glas navođenja
- Neka SpeedCam bude uključen (bez obzira što nije svuda dozvoljen)
- iGO je odmah spreman za vožnju , na njemu je instalirana mapa HR
- Instaliran je Building za HR (prikaz 3D zgrada)
- DEM za EU - Europe_83_NASA_071128.dem (prikaz 3D pejsaža)
- Može se instalirati dodatne skinove .. iGO\content\skin
- Ova verzija radi dobro , ako se ne dodaju ostali dodaci , branding ili slično ...
- Mape za dodati , imate ovdje :
Links:
Part 1 (application/rar) - 250.0 MB
Part 2 (application/rar) - 237.1 MB
Testirano na :
HTC One X
HTC Flyer (7 inch)
Sony Xperia Z1 Compact
LG F6 Lite
Samsung Galaxy Tab 3 (10.1 inch)
Samsung Galaxy S3 mini
Napomena:
Ne mogu garantirati da će ova verzija iGO Primo 2.4 (9.6.29.390522) raditi baš na svim uređajima .
Probleme možete imati s rezolucijom i bit će potrebno ručno podešavanje. Novi uređaji s "KitKat"om
imaju problema sa SD karticom i najbolje je Aplikaciju instalirati na internu memoriju .
Zadnji uredio walter66 : 06-05-2014 u 12:47 Razlog: - Ispravljene greškice
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Mising or incomplete folder: data/data/ co.nng.igoprimoisr.javaclient/sys.txtpen failed:EACCES tako meni javlja kad je hocu pokrenur uglavno neki error......
Kod prvog pokretanja , mislim da mora imati ukopčan internet (wifi) . Samsung ima problema s SD karticom , možda je bolje iGO instalirati na internu memoriju , taj telefon bi trebao imati dovoljno interne memorije..\SDint0\... Problem je ako si napravio update na KitKat ...
Pozdrav , šta uraditi kad se pojavi poruka "global_cfg not found" !??
Zadnji uredio walter66 : 04-05-2014 u 22:59
Krivo si prebacio podatke, ponovno provjeri kako izgleda struktura foldera. Moraš imati X:\iGO\Content\Global_CFG gdje je X slovo SD kartice.
Inače, nemam potrebu updateati iGO svako malo, ali ovu verziju sam odmah instalirao i odlična je, sve radi bez problema na Prestigiu PAP4500TDUO. Bitno je deinstalirati stari iGO i obrisati save folder te sys.txt, zatim uključiti WLAN i instalirati ovaj iGO. Po želji se mogu i ostali folderi/fileovi prepisati novima jer vjerojatno imate staru verziju global_cfg, jezika, glasova itd.
Evo da se malo javim
Instalirano na
Samsung Galaxy SII -radi ok
Samsung Galaxy SIV (Android 4.4.2) - radi ok na memoriji uređaja, na memorijskoj kartici izbacuje grešku ali to nije niš novo.
Samsung Galaxy Tab2 P3110 - radi ispravno u okomitom položaju. U polegnutom položaju kod pokretanja izbacuje grešku o rezoluciji a već ranije pokrenutu navigaciju u uspravnom položaju blokira i ne želi zaokrenuti.
Toliko o mojim zapažanjima za sad.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
@ Denis ,
Probao sam na Samsung Galaxy Tab 3 (10.1 inch) i radi bez problema (ništa nisam podešavao) .
Za Samsung Galaxy Tab2 probaj u sys.txt uključiti opciju :
tablet=1
Meni je na HTC Flyer rezolucija 600 x 1024 pixels (7.0 inch) , imao sam isti problem kod okretanja horizontalno - vertikalno
Alcatel tablet one touch "user interface rezolution (1024*527) not supported"
ovo radi
rawdisplay]
driver=engine
;screen_xy="Auto"
screen_xy="800_480:1024x527/527x1024:fullscreen" ; trenutno aktivno
;screen_xy="800_480:1024x527/527x1024"
;screen_xy="1024_768:1024x552/600x976:fullscreen"
;screen_xy="1024_768:1024x552/600x976"
;screen_xy="1024_768:1024x527/527x1024:fullscreen"
;screen_xy="1024_768:1024x527/527x1024"
Radi na S4 uz KitKat
Koje su zadnje(najnovije) mape od Navteq-a
Za sad imaš karte za iGO na ovom Forumu jedino ovdje:
http://cafe.mobil.hr/threads/79233-i...Q3-Europe-Maps
Novijih nema , za sad ... Mislim da Torrent_ti još rade !
Načuo sam da uskoro izlaze nove karte iGO-2013.Q4
ili će ove preskočiti i možda će se zvati iGO-2014.Q1
Testirao sam na HTC One M8 i radi odlicno. Navigaciju sam izbrisao jer su karte stare.
@walter66 imao bi jednu molbu za tebe.Ako bi ikako mogao sloziti sys.txt da ova verzija proradi na Samsung Galaxy Ace Plus S7500 3.65" (320x480).Kad instaliramo kod kolege na njegov galaxy navigacija proradi ali je sve "ogromno"...
![]()
Hvala na odgovoru, te mape imam u mobu.. Ali sam probao navigaciju i desava se sledece.. a ne znam kako iskljuciti: Namjestim rutu sve fino krenem voziti i nakon par sekinudi pocrni ekran, ne od moba, nego od navigacije, izgleda ode u neki screen saver i samo bude glasovno navodjenje i neki broj u sredini erana od igo, tj brzina.. Kako toga da se rijesim ako moze..
Slucano sam umjesto waltera sebe citirao xD sorry
Mislim da je ovoj verziji iGO Primo HR 2.4 (9.6.29.390522) , najmanja rezolucija 800x480 (480x800) .
Iskreno rečeno neznam , razumijem se u navigacije , ali nisam baš neki Android stručnjak ...
Treba pronaći data.zip baš za te niže rezolucije ...
Izgleda da imaš uključen "screen saver" s HUD opcijom , pokušaj potražiti po opcijama , ili u Sys.txt
Pronađi folder Save , izbriši kompletnog i kod ponovnog pokretanja aplikacije postavi sve što te pita !
Tema je bila zatvorena - zašto neznam !?
Sad je ponovo otvorena !
Zadnji uredio walter66 : 13-05-2014 u 15:10
radi na nexusu4...super..
ali neradi mi speedcam..neznam zasto???!!!
Meni se freeza 10ak sekundi nakon pokretanja, ne stignem ni setup proci. Ako dovoljno brzo "potipkam" prodje setup ali svejedno se smrzne skoro konstantno vrijeme nakon startanja.![]()
Probao starije verzije (Megris) koje rade ali mi se u njima raspada sucelje (sve se overlapa i sl.).
Phone je UMI X2 Android 4.2.2 1920x1080.
Ima neko ideju?
Hvala.
@gregySK
Pokušaj sa ovim http://www.sendspace.com/file/3trc23
naravno sa ovim apk.file http://www.sendspace.com/file/dbw097
i data.zip http://www.sendspace.com/file/9vt7zy
Zadnji uredio walter66 : 19-05-2014 u 17:55
Nebih znao u čemu je problem kod tebe !
Performanse koje ima Tvoj telefon bolje su od većine poznatijih "Brand" marki , (uređaj za poželjeti) !
Neznam kako Ti se telefon ponaša na drugim aplikacijama . Trebao bi raditi dobro ,
jedino može štekati ako si se na njemu pokušavao biti "Developer's" pa sad "overlapa" ...
Ma nije problem u performansama sigurno jer sve drugo radi za pozeljeti
GPS antena je koma ali uz "adataciju" s obicnom folijom radi malo bolje.
BTW, gdje u zg ima za kupiti bakrenu traku ? vele na forumima da se s bakrenom trakom moze sloziti bolja improvizirana antena nego s alu folijom.
Natrag na problem; probao sam instalirati starije verzije primo-a i radi samo sto je sucelje onda skomirano, gumbi se preklapaju, okrenem u horizontalu gumbi prekriju vise od pola mape, ne vidim enter kad nesto utipkavam i sl. kratko receno sucelje je raspadnuto.
Ovaj zadnji igo izrael mi krene normalno i cak mi se cini da normalno radi ali nema odziv na dodir 10ak sekundi nakon starta.
Lijep pozdrav . imam mali problem oko iGO navigacije . Mobitel je Samsung sgh T-959 ili ti ga galaxy s (t mobile).
Prije sam na njemu imao 4.2.2 i iGO (mislim da je bio My way) je radio bez problema . Sad je trenutno na 4.4.2 i imam problem sa rezolucijom .
tu sam screenshoto kako izgleda i pocetni ekran i sta mi izbaci kad pokrenem igo .
Jel moguce da onaj 4.4.2 zeza jer sad imam na njemu duple komande ? Vidi se na slici , znaci pored ovih na ekranu iste imam i ispod ekrana sve te tipke ko i na ekranu . probo sam i ovaj sys.txt mjenjat ali nista se ne desava . pa ako bi neko mogao uraditi taj osnovni sys.txt bio bi veoma zahvalan . (prava rezolucija mobitela je 480x800) Hvala!
@maticma
Mislim da griješiš što se tiče antene GPS_a .
To je neka vrsta "softverskog" GPS_a zato ga zovu A-GPS (potpomognut s internetom) .
Po čemu znaš koja je od antena ona od GPS_a , trebalo bi imati točnu šemu uređaja .
Stavljanjem aluminijske ili bakrene pločice s unutarnje ili vanjske strane , za pojačanje
signala ne znači ništa . Pametni telefon ima nekoliko antena ugrađenih unutar kućišta ,
1. Antenu za GSM (podešena za rad na više frekvencija) .
2. Preko GSM antene prima i Radio s RDS_om
3. Antenu za WiFi.
4. BT
5. Može imati i FMTX
Nekada nije bilo ovako "pametnih" telefona , pa smo koristili radiostanice .
Preradom antene s kojom si mislio da ćeš poboljšati bolji prijem mogao
si nestručnom izradom spaliti prijemnik predajnik uređaja . Svaka antena
je posebno proračunata od strane proizvođača , podešena njezina dužina
prema freqvenciji na kojoj radi , to se zove SWR .
Ukratko :
Stavljanjem nekih bakrenih ili aluminijskih pločica , folija i ostalih gluposti za
koje Ti neki "bedak" tvrdi da pomaže , može još više "zadaviti" prijemnik ne
samo GPS_a nego i GSM_a .
Zamotaj telefon ukopčan u ALU foliju , neće slati odlazne ni primati dolazne
pozive , ispraznit će se baterija dva puta brže nego obično , a mogao bi mu
"izgoriti" prijemnik ili predajnik radi efekta - Faredejeva kaveza .
Nisam neki Android stručnjak , ali da si malo bolje čitao postove gdje se govori o
iGO Navigacijama , vidio bi da na KitKat_u 4.4.2. iGO ima problema i uglavnom ga
treba instalirati na internu memoriju uređaja . "KitKatu" SD kartica služi uglavnom
za multimediju , s vremenom će se to riješiti s nadogradnjom ili softwera telefona
ili iGO aplikacije .
Zadnji uredio walter66 : 19-05-2014 u 21:41
Sta da ti velim kad su antene jadne ljudi probaju na svake nacine.
Software fix tj. pravilne postavke EPO-a i A-GPS ne pomazu previse jer je stvarno problem hardwerski.
Kako sad (kad je kasno) vidim UMI ima taj common problem s antenama pa ljudi eksperimentiraju s manje ili vise uspjeha.
Za X1 je mogla naruciti zamjenska antena ali za X2 jos nema kvalitetnog ili oficijelnog rijesenja.
Na netu je lako naci shemu gdje je sto , ali nema nekog kvalitetnog rijesenja osim nabadanja s razlicitim oblicima i velicinama.
Vodim se onim postovima koji tvde da su postigli poboljsanje naravno s malo igranja s oblikom i velicinom "folije"
Osobno sam uspio uz pomoc wifi analyzera i alu folije zalijepljene preko postojece antene znatno dici prijem wifija. Trebalo je par pokusaja, neki su i gusili signal.
Folija je postavljena preko wifi antene i nema kontakta s istom ali svejedno dize signal i to znacajno.
S GPS antenom imam manje uspjeha ali svejedno imam malo poboljsanja.
Naravno neke proracunate dimenzije i oblik bi bile pozeljne ali toga za sada nema pa ovako kao i vecina laika nabadam.
Steta za takav uredjaj ali koliko para toliko muzike, ali opet kad usporedim s GPSon na kcerkinom Y300 od 600kn koji unutar prostorije blize prozoru zaloka poziciju u par sekundi malo mi je bed![]()
Zadnji uredio maticma : 19-05-2014 u 21:37
Bookmarks