To je to @yager
To i ja narucujem upravo
I vec frendu uvalio da naruci bijelu..![]()
Stigla mi dva case-a sada. Naručio ih bio tek tolko da vidim kakvi su, cijena jednog 1$ a drugog 2$ i moram reć da sam ostao iznenađen. I oba su stigla za šest dana.
1. http://www.ebay.com/itm/231127928810...84.m1439.l2649
Cijena: 1$
Dojam: stvarno dobar case. Case je iznimno tanki, pokrije taman mobitel i sjeda super na njega. Za jedan dolar odlična investicija.
2. http://www.ebay.com/itm/380788789723...84.m1439.l2649
Cijena: 2$
Dojam: ovo je quicksand case. Za one koji nisu koristili ovakav case, ovo je polikarbonatni case sa gumiranim zavrsetkom dodatkom nekih sitnih cestica(kao pijesak ali nije). I prije sam kiristio ovakve caseove na drugim mobovima, i fan sam njihov. Za Nexusa nisam mogao nać i onda sam naišao na ovu "budget" verziju i pun pogodak. Case je čvrst, nema oštrih rubova, sjeda super na mob i porpuno minimalistički da izgubite dojam da imate case i grip je super, nije skliski. Preporuka ovog casea. Naručit ću si još koji komad pa nek stoji.
Ako treba mogu ih i poslikat.
Zadnji uredio yager : 21-01-2014 u 11:21
Daj slike ovog prvog ako moze, poslikaj detalj oko slusalica i punjaca, hvala!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Trenutno ti mogu samo ovo ponuditi jer nemam s čim slikat case na mobu. To ti mogu naknadno
Oko slušalica je normalna rupa, koji milimetar šira od ove na mobu. Na Ringke Fusion sam imao problem da mi konektor ne uđe do kraja, al to je zato što je case deblji. Ovaj je ipak milimetarski i nema problema.
Punjač ti je skroz otvoren.
Da, odlicno je to i tanko. Mene isto Fusion zezao jer mi sluske imaju dosta deblji konektor (3.5mm s navojem za 6.3mm). Ovaj tvoj je fora, samo je boja gejTnx!
Ahahah čekam i crni takav.
No uz ovaj drugi caae, quicksand(koji crni btw.) neću ni koristit ovaj.
Dok sam cekao da mi dodje nexus, narucio sam Spigen Ultra Fit case i nisam bas zadovoljan, tako da ga ne bi bas preporucio. Plastika je grozna i tvrda, lako se izgrebe i zavlaci se prasina. Tih 11 eura sam mogao puno bolje potrositi.
Bas mi je drago da sam naletio na preporuke ovdje, pa cu vjerojatno i ja kupiti ova dva jeftina covera...
Stigli mi Slickwrapsi i mogu reći da nastavljam bez ikakvog case-a, samo s njima. Uzeo dva komada, uzorak mahagonija i crni karbon. Trenutno sam stavio mahagonij i super izgleda, sve rupice su pogodjene u milimetar, i sam natpis nexus.
U principu to izgleda ovako(slika je s neta, nemam s čim poslikat sad, mogu kasnije ak netko želi)
uploadfromtaptalk1390990071911.jpg
Izgleda super, a pitanje je koliko je efikasno kao zaštita. Kakav je osjećaj pod rukom?
Zašto nisi uzeo FrancoKernel case od kvalitetne gume.
Ja sam je imao na svom Nexus 4 i bila je odlična.
Ipak nakraju sam odustao od korištenja caseova na mobitelima to mi baš nepaše.
Korišteni uređaji:Xperia X10i(PRODANO),Galaxy S2(PRODANO),Nexus 4(PRODANO)Oppo Find 5 16GB Bijeli(PRODANO),Nexus 7"2013" 32GB 4G LTE(PRODANO),Galaxy S4 I9505(PRODANO)
Uređaji:Nexus 6P 32GB Stock,Galaxy Nexus Lolipop ROM
Kao zaštita protiv ogrebotina i sličnih stvari je super jer je materijal takav(tanki vinil) da se ne vide oštećenja. Normalno, protiv padova nije zaštita jer je ipak to tanki sloj, ali pošto uvijek koristim što tanje case-ove jer mi je bitno samo za ogrebotine ovo mi je super.
Osjećaj pod rukom je dobar, super. Svaki materijal ti je drugačiji i imitacija se radi da bude što više sličnija originalnom materijalu. Tipa, ova imitacija drva je stvarno super. Mrvicu je skliska, kao i obično drvo, ali da imitacija bude bolje ima čak ureze kao što drvo ima u toj "foliji".
Evo slika dijela koji mi je ostao pa da se vide ti urezi
http://i.imgur.com/X2FmXjp.jpg
Imitacija karbona je posve drugačija. Tekstura je prisutna u cijelom dijelu.
http://i.imgur.com/HDXGu7y.jpg
http://i.imgur.com/pSaMPOX.jpg
Ima i viška dijelova u svakom skinu, i dobiju se dvije vrste za donji dio gdje je zvučnik. Dobije se jedan sa rupicama koje su točno kao zvučnik rupice, i jedna sa jednom velikom rupom.
Ja sam izrazito zadovoljan. Materijal je čvrst i ne odljepljuje se kad mobitel stavljate ili vadite iz hlača. Stvarno super. Žao mi je što sam naručio tolike caseove a ne ovo odmah.
I da, imaju tri vrste, Cruzerlite, Slickwraps i dBrand. dBrand je najskuplji(25 dolara jedan skin mislim), Cruzer najjeftiniji(10 dolara ali je poštarina 16 dolara), a slickwrapsi su 16 dolara(imaju besplatnu poštarinu i neku od 5 dolara, i uvijek imaju kodove s popustima pa sam se zato na njih odlučio)
Jesi li probao GoogleWallet NFC plaćanje?
Korišteni uređaji:Xperia X10i(PRODANO),Galaxy S2(PRODANO),Nexus 4(PRODANO)Oppo Find 5 16GB Bijeli(PRODANO),Nexus 7"2013" 32GB 4G LTE(PRODANO),Galaxy S4 I9505(PRODANO)
Ne. Karticu na wallet dodam samo kada trebam nesto s marketa i obrisem ju odmah.
A i kod nas nema bas ni mjesta gdje mozed platit na taj nacin.
Kako si uspio napraviti da radi kod nas? Ja sam ga imao davno na Nexus S, ali sada nisam uspio napraviti da radi. Ili ne prima karticu ako nije US kartica ili daje upozorenje da se ne može plaćati van SAD-a. Tako da sam odustao...
Moraš imati US acc.
Pokušao sam s US VPNom napraviti US acc, ali nisam uspio dodati nasu karticu pa sam odustao. Ako možeš dati linkove s uputama, bio bih zahvalan.
Ovo je prvi put da čujem da je neko uspješno platio za nesto izvan SADa, jer aplikacija kaže da internacionalne transakcije nisu moguce...
Zadnji uredio Choban : 28-02-2014 u 23:18
Koliko sam proučavao jedno vrijeme, čak i nije toliki problem registrirati karticu preko patchiranog Google wallet appa, ali je problem s plaćanjem jer se ljudima pojavi baš ta poruka kako "internacionalne transakcije nisu moguće". Iskreno, nije mi se dalo ići u detalje jer ne znam gdje probati plaćati.
Uopće netreba patchirani Wallet.apk
Trebaš imati VPN na PCu uključen i pobrisati cache na browseru.
Ja sam dosad 3 US accounta napravio.
Meni rade sve vrste kartica.Google netraži vertificiranu adresu kao Apple i iTunes.
Bitna stvar je da se mora napraviti novi account pod okriljem lažne lokacije i VPNa,a također isto tako treba izvaditi karticu jer OS gleda koji je operater.
Inače neide.
Google dopušta internacionalne transakcije (Visa Electron itd.) ako netko nezna.
Čak možeš koristiti Entropay.
Prvi tjedan dva će ti se pokazivat greška da je transakcija neuspješna ali trebaš ostaviti acc da miruje tjedan ili dva.
Najbolji test je da se pokušaš pretplatiti na AllAccess.
---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:17 ----------
Da ja sam takav i furam svoje stvari.
Tebi se sviđalo ili nemogu ti pomoći ali NFC plaćanje nepotrebno?
Meni izgledaš kao neki fanboy.
Tako je bila rasprava na www.mac-forums.com kako je Apple beacon bolji i rašireniji od NFC plaćanja i da je bolji.
A po čemu je rašireniji i bolji?Po ničemu samo je u AppleStoreovima i nigdje više.
Volim sprdavat ljude koji govore gluposti ala kao moj rođak kad je izjavio da punjač od 5Sa ima puno veću voltažu i da se zato brže puni a to nije istina jer taj punjač od 5Sa ima istu voltažu kao moj Find 5.A Find 5 treba oko 2 i pol sata od 0% do 100%.
5S ima optimizaciju kroz chipset i OS jer Apple gradi OS oko chipseta i to je jedini razlog brzog punjenja.
Čitaj s razumijevanjem drugi put. Nigdje nisam rekao da je NFC nepotreban, već se izraz "nepotrebne stvari" odnosi na broj trgovina koje imaju omogućen ovakav način plaćanja u Hrvatskoj.
U postovima se nigdje nije ni spomenulo jeli NFC nepotreban ili slično, ne znam odakle ti takav zaključak uopće?
Ne, nisam nikakav fanboy. Daleko sam od toga. Ne znam što u ovome slučaju toliko favoriziram da si me nazvao fanboyem jer nigdje nisam ni izrazio ni lobirao za neko mišljenje u posljednjim postovima.
Kakve veze ima što voliš sprdati ljude sada?
Zaključak: čitati s razumijevanjem drugi puta![]()
Hvala na odgovoru, ali svejedno mi je čudno da radi iako na Google Wallet FAQu piše da se samo u US može plaćati u dućanima.
Znaci ipak vrijedi još jednom pokušati...
Bookmarks