Prezadovoljan sam mobom, i izrada je super i sami materijal koji su koristili.
Što se tiče kamere, meni je super. Makar ja nisam zahtjevan kao mnogi "internet stručnjaci".
Prezadovoljan sam mobom, i izrada je super i sami materijal koji su koristili.
Što se tiče kamere, meni je super. Makar ja nisam zahtjevan kao mnogi "internet stručnjaci".
A baterija, šta reći. Meni nekada izgura 36h, a nekada 3,6h
(hint: Ingress)
Odličan mob i baterija me iznenadila s obzirom na priče i moja očekivanja u usporedbi s prijašnjim mobom. 5-6h SoT u mom radnom danu i za 12h je mrtav mob. Ako spremim mob u džep i zaboravim na njega lako se vratim doma sa 50+ % baterije. Mislim da mi je ovo zadnji Android mob, to je to.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Idem na Mjesec .l.
To je to, telefon po mojoj mjeri, ni više ni manje.
krivo sam napisao jer mi je kamera na s4 uzasna. hvala vam . to bi mogao biti moj sljedeći mob nakon 5 samsunga
![]()
Javi dojmove kad uzmeš i kad se preporodiš![]()
jel ima u zg u nekom centru za vidjet ga uživo?
Možad u nekom od ovih dućana: http://www.nabava.net/mobiteli__100/...rveni__5332251
Samo ga u njima i možeš uzet kod nas(osim oglasnika).
Dolazi mi uskoro nexus.
Može preporuka:
stock rom + xposed + gravitybox + stock kernel (koji)
stock rom + xposed + gravitybox + custom kernel (koji)
slimkat + njegov kernel
slimkat + custom kernel (koji)
neka druga kombinacija ???
A sad što želim od mobitela. A sveA ne mogu reći što mi je manje važno i sl. Najbitnija fluidnost prije svega. Napomena da igrice ne igram.
Hvala.
Slimkat+ElementalX kernel
Definitivna kombinacija
To mi je i bio uži izbor.
Jel se isplati stavit novu weekly verziju, ili biti na stable 4.0. Tj. da li je stvarno nešt bolje dorađeno/ispravljenou posljednoj w. verziji?
Sad ubuduće zbog posla neznam hoću li više imati vremena ekperimentirati s romovima previše pa pitam da stavim stable verziju i čekam sljedeću stabilnu.
Zadnji uredio BUG.kc : 23-04-2014 u 20:33
Ja vozim weekly uvijek, tj. svaka dva-tri tjedna stavim i nikad nikakvih problema s njom
Nexus 5 je kralj mobitela!
Jel zna netko ili vidio i cuo sa neki dobar stalak za mobitel,tronozac. Treba mi jer kad s curom idem negdje ni na jednoj slici zajedno kad uvijek jedno mora slikat.![]()
http://bit.ly/1g67hEe ovako nestofora je sto ima i remote za kameru
HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8
Ja imam isti takav tripod, ali baš za fotoaparat i to vragu ne valja. Nemoguće ga namjestit jer od prvog dana ne drži kako spada, Klima se. Sad jedino ako ti je važno samo sa imaš sliku, a ne i kakva je...
prilikom bootanja mobitela primjetio sam kad je jako crna podloga jedan bijeli pixel. inače pri korištenju moba nikad ga ne skužim. znači jedino kad je crna podloga kompletno baš kad približim mob vidim taj bijeli pixel. nije da me to nešto zabrinjava ali me zanima što je to. mrtvi pixeli bi valjda trebali biti crni a kakav je onda bijeli?
Kako da instaliram ant+ na nexus 5. Imam garmin uredjaj koji sam sa galaxy s4 povezivao a sad sa nexusom preko bluetootha nema sanse?
Ja ga skuzim samo kad je crna podloga i to tesko. Tako da se ne zamaram.![]()
Huh, a šestica?! http://www.mobil.hr/novosti/google/n...ni-zaslon-6232
4.4.3 je vani.
Je, jos mi ne nudi, smrc![]()
Postoje na xda vec updateovi bazirani na factory imageu (koji su btw isto dostupni) a koji ne formatiraju mob pa ako se nekome zuri...
Bookmarks