Chargeri unazad x godina su kompatibilni za sve mreze, a output ne smije ovisiti o mrezi na koju ga ustekas. I na tvom kinezu sigurno za input pise 110-240V. Nesto drugo je problem.
Uredno hvatam 4G(nemam nikakav 4G paket).
Ovo je rezultat u stanu sada
https://www.dropbox.com/s/e5ftp3by54...5-15-05-40.png
Koliko sam koristio po cijelom centru ZGa imam LTE, čak sve do Borongaja
Chargeri unazad x godina su kompatibilni za sve mreze, a output ne smije ovisiti o mrezi na koju ga ustekas. I na tvom kinezu sigurno za input pise 110-240V. Nesto drugo je problem.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nisam jos uspio testirati ni LTE ni razne varijacije za charger
Uglavnom, koliko sam citao na netu i Vip i T-Mobile koriste bandove koji bi ti trebali raditi![]()
Američki N5 sigurno neće šljakati na našem LTE-u. Koliko vidim Vip koristi 3, 7 i 20, a T-Mobile 3 i 20 bandove. D820 ima podršku za 1/2/4/5/17/19/25/26/41 bandove.
Probao 4 USB kabla, ukljucujuci i 2 koja su bas original s Wireless chargerom
Ne radi
Jedino mi pada na pamet, da steker nije original
Jer sam dobio za uticnici americki nastavak
Eventualno negdje naci nekakav da mogu kod nas ustekati![]()
Testiraj i NFC kad budes u prilici, on koristi iste kontakte kao i sklop za bezicno punjenje tako da odmah eliminiras je li u pitanju los kontakt kao u mom slucaju.
Probao NFC izmedu Xperie ZR i Nexusa, nisu se nalazili
A i ako su pinovi, iskopao sam info da taj usrani wireless charger treba imati dovoljno jaku ulaznu struju, u protivnom mi LED crven...
Tako da mislim da 99% treba kroz Nexus adapter ici, pa pretpostavljam da cu neki konverter nabavit... pa tako ustekat..
To si iskopao za taj cahrger koji imaš ili općenito?
Osobno sam punio bio Lumiju bilo di, preko produžnog ili na bilo kojoj utičnici.
Ako ne radi NFC, onda su pinovi vjerojatno i morat ćeš otvorit mob i pomaknut ih kako je xlr napravio.
Zar nije moguce taj charger spojiti na usb port od kompa umjesto na adapter jedino sto u tom slucaju sporo puni? S druge strane, dobio si s njim americki adapter (?) na kojem pisu izlazne vrijednosti - nadji bilo kakav drugi adapter od nekog moba slicnih ili vecih vrijednosti (ali obavezno isti napon!) i to je to.
..probao sam spojiti direktno na dock od HP laptopa.. nije davao dovoljno izlazne struje izgleda..
da, pokusat cu naci adapter koji ce pasati i biti odgovarajuci..
@yager nasao komentar na XDA da osim sto mora bit original kabel, mora i struja bit dost jaka...
jos jedna potvrda s googla
"Plug the power adapter into a power outlet. If you see a flashing red light on your Nexus Wireless Charger, that means the charger isn’t getting enough power to charge the device."
oko NFC-a se ne mislim zamarati trenutno s obzirom da od njega nemam nikakve prakticne koristi![]()
Zadnji uredio kapica : 05-01-2014 u 22:58
Zna li netko što je ovo? To mi se zna pojaviti i onda maknuti u roku od 15ak sec.
Meni se to pocelo javljati kod bootanja i nestane nakon sekunde, nemam pojma sta je, ali nisam skuzio da utjece na funkcionalnost. Mozda je zato jer mi je mobile data sada ugasen ili zbog nekih preusmjeravanja koje sam aktivirao...
Malo sam guglao, izgleda da se to javlja kad je previše ljudi zakačeno za neku baznu stanicu. Što mi se i poklapa s time da mi je ovo iskakalo kad sam bio u city centru i na trgu, na oba mjesta je uglavnom velika količina ljudi.
Na funkcionalnost niti ja nisam primijetio da utječe, sve je normalno radilo. Samo je malo iritantno jer zna iskakati ta obavijest i po nekoliko puta zaredom![]()
Ekipa, koji case koristite na svom Nexusu?
Trenutno koristim Ringke fusion i nisam baš nešto prezadovoljan. Stiže mi još wallet case koji će se koristit za prigode, a tražim i dalje neki svakodnevni case.
Zapeo mi je za oko od Neo Hybrid od Spigena.
http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-SGP-N...item3a86bc3cd4
Čini se dobrim, no jel vrijedno 33 dolara
Neo hybrid ima jako los grip kazu. Fusion ni meni nije sjeo jer mi mob sjedi prilicno nategnuto unutra i imam osjecaj da ce ispasti iz casea ako padne na pod. Uz to konektor slusalica koje koristim doma ne mogu proci kroz rupu casea, a punjac na poslu je takodjer malo veci od rupe pa se krivi guma i mooozda nateze usb port. Uzeo sam Ringke Slim koji je jos uvijek kao i Fusion na 70% popusta na ebayu... Slim je tanji i ima golu gornju i donju stranu + fakin kukicu za trakicu. Zato i moram nositi case, navika na trakicu![]()
Ja imam Neo Hybrid za S3 i u startu mi je bila čudna pod prstima, ima zbilja neku čudnu teksturu. Ali nije da zbog toga ispada ili nešto. Ja bih uzela opet da kupujem, bez puno razmišljanja.
Najvjerojatnije se odričem case-a i stavljam na mob neki od ovih skinova. Nisu obični plastični, već su 3 mm vinil.
http://www.cruzerlite.com/skins/nexus-5
http://www.slickwraps.com/Google-Nex...kins-s/728.htm
Koristio netko možda na nekom drugom uređaju?
Imam dbrand back skin samo, ubo na nekom popustu pa... fora izgleda, ali ima minusa. Ne pokriva cijeli poklopac baterije i radi se o tankoj 3M foliji (pola mm debljine, i manje). Svejedno, tih pola mm ili manje se ful osjeti pod prstom kada drzis mob, grebe, ima ostar filing... nakon nekog vremena se na rubovima skina pojavi prasine ili se uhvati kakva mrvica. Nemam pojma kakvi su ti 3mm vinili. To ko linoleum u cekaonicama?![]()
To je neki tanki laminat
Kolko sam vidio slike na xda, izgleda super.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2568936
Budem naručio jedan pa ćemo vidjet kakav je taj laminat.
S tim da još čekam četiri case da dođu xD
Došao Ringke Slim. Mojoj potrazi za caseom došao je kraj! Morao sam odlijepiti dbandov skin jer inače mob ne stane - a kada mob uđe u nj, to je tako čvrsto i usko da me u sekundi uzbudiMaterijal je isti kao Nexusova leđa, dakle odličan. Case se prokleto ne vidi na mobu.
Razlika u sjedanju u case naspram Ringkea Fusion je nebo i zemlja. Kada sam probao izvaditi mob iz Slima uspio sam počupati poklopac baterije s jednom kukicom... Jack slušalica mi napokon uđe u konektor, vrlo otvoren prostor oko usb-a, a po potrebi se može case malo pošmirglati.
Znaci ipak je pogodak taj Slim. A di me nagovori u pocetku na Fusion
Sad cekam dosta toga za mob pa cemo vidjeti sto ce biti. Ako nista nece bit dobro, narucujem slim taj.
Kad smo se već zajebali, barem smo to napravili na popustuNa Slimu me samo brinulo koliko je lako koristiti bočne tipke - i nema problema, valjda su malo povećali rupe (čitao sam da su neki imali tih tegoba).
Joooj, ***** vam sunce..
Sad cu i ja morati naruciti taj case, predobar je.. jos ako tako dobro sjeda.. Ringke Slim, come to daddy![]()
Imam isto Ringke slim, ne na nexusu vec na motog, i odlican je. Uopce ga ne kuzis. Punjac pase, sve... Matirana pozadina.
....
Može li link otkud ste naručili Ringke Slim? Tutlek sam u online kupnji pa...![]()
I koliko ispadne sve skupa (dostava itd)? Baš sam ovih dana razmišljao kako bih si mogao nabaviti neku zaštitu i baš vi uletite s ovim preporukama![]()
Bookmarks