Meni je ponuda odlična i hvala im. Za očekivati je odgovor konkurencije
upravo ovakva je bila i moja reakcija, jedno veliko meh![]()
džaba mi 3gb neta kad im je na mom području pokrivenost očajna, kako 2g tako i 3g mreže. a i brzina je kao da je GPRS svo vrijeme, a ne EDGE, dok je ping na 3g mreži oko 200 i brzina 1Mbps...
ali opet, nisam ni imao neka velika očekivanjano, nekome će biti odlično
Zadnji uredio moba2007 : 13-02-2014 u 18:30
Meni je ponuda odlična i hvala im. Za očekivati je odgovor konkurencije
Jesi li ti pijan? Za 50 uplaćenih kuna dobiješ 50 kuna na bonus-račun, a to je 166 uspostava poziva. I još ti na kraju mjeseca ostane 15 kuna. To, 3 GB i 1000 minuta dovoljno je za 99 posto korisnika, ali uvijek ima onih koji će i u najboljoj ponudi naći dlaku u jajetu. Ne zato što ih se ne može zadovoljiti, nego zato što su najobičniji tupani.
Ne znam sto ti nije jasno. Ako ju sad aktiviras (točnije do tog datuma) i svaki mjesec reaktiviras tako sto ces imati dovoljno novaca na računu tarifa ti ostaje zauvijek. Nakon tog datuma istjece promo akcija sto znaci da u slučaju preskakanja jednog mjeseca, odnosno vraćanja na osnovnu više ne možeš aktivirati ovu promo (jer je tad prošao taj datum...)
Vidim da je tebi teško komunicirati na ovom forumu bez spuštanja rasprave na osobnu razinu... pa nismo na ulici. Nije sve u cijeni usluge, ima nešto (točnije više toga jest) i u kvaliteti pružene usluge. Džaba ljudima 3GB kada će to moći iskoristiti samo na presporoj 2G mreži u ruralnim područjima odnosno na 1Mbps u gradovima. Imam i na Simpi sve ono što i Tele2 nudi, a kvaliteta je neopisivo bolja. 100% bonusa je i na Simpi i isti vrijedi sve dok je kartica aktivna, za razliku od Tele2 gdje bonus traje mjesec dana, a potom se briše.
I ja sam mislio da je zauvjek na simpi 100% bonusa al nije traje do 28.2.2014
Upravo takobonus ostaje i ne briše se nakon 30 dana.
Bio sam zagriženi Tele2 korisnik, ali kada su mi rekli siječnja 2013. da će signal na mojoj lokaciji ostati takak kakav jest (čitaj slab) u narednih 2 (dvije) godine jer ne planiraju postavljanje bazne stanice prije tog roka, uzeo sam PUK broj u ruke i prebacio se na tomato, a zatim na simpu. Hvala, ali ne hvala. Ne sumnjam da će nekima odlično doći ovih 3GB prometa i to je isto OK![]()
Odlican ponuda, 99.9% da sa Tomata prelazim na ovu novu tarifu od Tele2.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Simpa stoji 50 kuna, daje 1 GB, samo 200 minuta prema Vipu i Tomatu, a ti da imaš sve ono što i Tele2 nudi!? I što će ti 500 kuna bonusa na Simpi ako ga nemaš na što potrošiti. Ovdje dobiješ 50 kuna i to je sasvim dovoljno za trocifrenu seriju uspostava poziva. A prigovaranje signalu, presporim mrežama ispod je svake razine. Gledanje interneta na mobitelu nema preveliku svrhu. Ako si obični korisnik, internet ti služi da ne izgubiš najosnovniji kontakt. Ako si profesionalac, internetu ćeš pristupiti preko malo većega ekrana i ne ćeš se opterećivati baznim stanicama.
Zadnji uredio Slavonija : 15-02-2014 u 23:46
Ovo je, recimo tako, revolucionarno do sada! Ako zanemarimo zbilja veliku cifru za MMS (a katkad znam poslati baš tu vrstu poruke) i SMS koji se plaća, 3GB je dosta veliko!
Također ozbiljno razmišljam o napuštanju rajčice!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ooo imam ih na što potrošiti. Evo npr. sa svim bonusima kroz zadnjih par mjeseci sam miran za uspostavu poziva narednih godinu dana, ako ne i više i to čisto iz razloga što bonus ne traje mjesec danaNekada možda neću imati na računu za Prejaku opciju pa ću koristiti bonus kune na pozive i net... Sa druge strane u Tele2 sav bonus bi propao. Ni nemam više poziva prema Vipu da mi treba više minuta, a poučen starim iskustvom, tele2 će gasiti kartice ako imaš više poziva prema Vip/tomato mreži, tako da mi se ne kocka sa brojem koji bi mogao biti ugašen ako slučajno imam koji poziv više prema tomatu.
A prigovaranje signalu, presporim mrežama ispod je svake razine.kako može prigovaranje signalu biti ispod svake razine? Ljudi prigovaraju već godinama, a oni ništa ne rade, a ako i rade nešto po pitanju signala onda to ide sporo. Ne da mi se baš uvijek vaditi mobitel iz džepa samo da bi me ljudi mogli dobiti. Tele2 jedini u Hrvatskoj nema licencu za LTE/4G, i zbilja se pitam kamo im mreža ide, planiraju li oni ulagati u infrastrukturu ili ostati na tehnologijama starim 10 godina?
Evo ti si kao i Tele2 ostao u 2005. kada je internet na mobitelu bio najnoviji izum tehnologije. Probudi se, 2014. godina je, ljudi koriste internet na mobitelu uveliko. Ok, ne po 20GB možda, ali da, ljudi koriste internet i to po par GB. VoIP, instant messaging, gledanje YouTube klipova, streamanje muzike sa raznih servisa, slušanje radija preko interneta, updateanje aplikacija... i lista ide i ide. Upravo zato je Tele2 ponudio 3GB interneta na Smart tarifi, što jest za svaku pohvaluGledanje interneta na mobitelu nema preveliku svrhu. Ako si običan korisnik, internet ti služi da ne izgubiš najosnovniji kontakt. Ako si profesionalac, internetu ćeš pristupiti preko malo većega ekrana i ne ćeš se opterećivati baznim stanicama.No kao što sam već rekao-hvala, ali ne hvala.
Malo išel baš proučiti ovaj Simpa i nije mi se čini tak loše, pogotovo zbog 100% bonusa, al kad sam videl ovo:
Fak u, Ne štima. Samo mi treba da pratim ko je na kojoj mreži i kolko ga zovemOd uključenih ukupno 1.000 minuta, 800 minuta možeš potrošiti prema Tele2, bonbonu, MultiPlus mobileu, mobilnoj mreži Hrvatskog Telekoma te svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj, a 200 minuta prema Vipnet mreži (Vip i Tomato).
Štima?
bljak
15.02 u 15 sati mi produžena smart tarifa i onda vidim ovu ponudu
sad čekaj mjesec dana
bljakAko već koristiš Smart tarifu s 1000 minuta i 1 GB, pred istek tvog trenutnog 30-dnevnog
obračunskog razdoblja samo pošalji SMARTPROMO na 888.
Mi6 Black
E to, upravo to. Ljudi neka odluče što je njima povoljnije. Meni jedino smeta što @slavonija govori što je univerzalno svima povoljnije. Svatko ima drugačije navike i neka si izabere što mu odgovara. Hvala bogu izbor je velik. I isto kako tele2 ima svoje korisnike, tako ih ima i simpa i tomato i bonbon... Da je tele2 toliko povoljan i kvalitetan većina ljudi bi bila na njihovoj mreži, ali kao što vidimo to nije slučaj.
Baš mi dođe da piknem ovu Xperiju J za 1050kn u webshopu i uključim novu Smart tarifu. Čini mi se gotovo savršenim rješenjem!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
pozz svima
ovako šta se tiče dotične tarife na prvi pogled sam rekao wauuu ... to je to! jer to je ono šta mi treba 3gige i 1000min, sms ionako nikad ne šaljem... ukratko to je sve šta mi treba... ALI sjetih kako čitam komentare na facebooku ljudi ih samo pljuju, te signal, te ovo te ono...
preko svega toga ja prelazim, jer mobitel koristim u dva velika grada u kojima je pokrivenost dobra, ALI preko jedne stvari ne mogu preći, sjetih se onog famoznog gašenja kartica kad bi ljudi zvali malo više vip i/ili tomato... oni nigdje nemaju točno navedeno koliko smijete zvati dotične mreže, nego proglašavaju zlopotrebom sve ko malo više zove vip/tomato.... i jednostavno dokle god oni točno ne preciziraju i kažu koliko smijem zvat vip i tomato ja ih neću koristiti, jer zapričam se ja nekad i pola sata i šta da mi iskopčaju? a vrlo lako mmogu, pitao sam u szk kažu da prvo gase tarifu, a ako se ponovi ugase broj.... mislio sam koristiti pa ako slučajno mi ugase tarifu odmah prebaciti na tomato.... ali razmislit ću si još dobro..... sad koristim simpu prejaku i nisam baš oduševljen, na tomatu mi je to sve skupa puno bolje radilo, sad mi se na simpi dešava da mi pucaju pozivi, odjednom prestanem čut sugovornika, nekakva zujanja, ponekad dobijem sms o propuštenom pozivu, a mobitel uključen kod mene, tako da sam razmišljao se vratiti na tomato, ali možda probam taj tele2, ali jedno veliko MOŽDA zbog ovog samovoljnog gašenja brojeva od strane tele2.. razmišljam koristiti dotičnu tarifu od tele2 samo za stick za internet, jer čini mi se da ispada jeftinije te 3gige na prepaidu kod njih nego kod tarifa na pretplatu podatkovni promet, eto...
Pokušavam shvatiti o čemu se svađate , non stop pišete o tarifama , koja je bolja , jeftinija , više ili manje interneta .
Uglavnom radi se o bonovima , nije mi jasno zašto ne napravite prijelaz s bonova na neku pametnu pretplatu . Neznam
koliko se ove kombinacije isplate . Na pretplatu se može dobiti neki bolji uređaj ,a riješite se nošenja dva telefona ,
jednog boljeg i jednog sirotinskog na dugmiće ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
hvala lijepa, ali pretplata NE..
ja savršeno funkcioniram na bonove i plaćam upola manje nego da sam na pretplati...
jedina pretplata koju bi uzeo to je Vip savršena u kojoj bi oni meni trebali dati bar 3gige interneta da bi je uzeo, ali toliko minuta jednostavno ne trebam, pa onda na bonovima prolazim duplo jeftinije...
uređaj svaki puta kupim preko oglasa nov (od nekog tko je uzeo pretplatu) i u kombinaciji sa prepaidom sam uštedio ohohoo, bar u mom slučaju
Zadnji uredio bezicni : 16-02-2014 u 20:56
Ovo boldano je problem. Prošla su vremena kad je pretplata značila bolju uslugu. Također, cijene uređaja uz pretplatničke ugovore su previsoke. Često se zna dogoditi da je uređaj u slobodnoj prodaji jeftiniji nego uz dvogodišnju pretplatu s manjom mjesečnom naknadom.
Zato mislim da je za većinu korisnika najisplativija opcija kupnja mobitela preko oglasnika/EU webshopa i neka tarifa na prepaidu.
Malo si pobrkao lončiće. Zlata vrijedi mobitel kojemu baterija traje danima i na kojemu ne lomiš prste pri biranju brojeva, pretraživanju imenika i pisanju SMS-ova. Dakle, sirotinjski je ovaj tvoj "elitni", hrpa čipova skupljenih s koca i konopca koji samo pojačavaju iluziju da u rukama držiš nešto vrijedno.
P. S.
Dakle, zaključili smo da je Tele2 najpovoljniji, da su bonovi bolje rješenje od precijenjene pretplate, a da uređaje treba kupovati u oglasnicima. Valja samo paziti da se ne naruči cigla, ali pametni su naši forumaši i ne daju se tako lako nasanjkati.
može bit najjpovoljniji, ali ako gase tarifu ako malo više zovem vip/tomato, a živim u kraju gdje je 80% ljudi na 091, jbg pa neću valjda sa strahom birat brojeve i svaki puta pazit koliko pričam, da slučajno gospoda se ne sjete i kažu zlopotreba... to je jedina stvar koja mene odbija od tele2, neka lijepo kažu koliko smijem zvat tomato i vip, a ne ovako! neozbinjno i netransparentno skroz... kako sam već rekao iskoristit ću najvjerojatnije dotičnu tarifu za stick za net na laptopu...
@Slavonija , nebih se htio prepirati s tobom , jer si uvjeren kako imaš pravo , nemam neki elitni telefon imam HOX_a , kojeg nisam dobio pretplatom , nego sam ga kupio preko "Njuške" u vrijeme dok je bio "best" telefon i na Tele2 i kod ostalih operatera . Kupio sam ga od tipa koji me je htio "zeznuti" prodajući mi HOX_a umjesto HTC One , a nije mogao finacijski podnesti pretplatu kod Tele2 . Mislio je da sam naivan i da neznam što kupujem , iako sam ja sve karakteristike proučio dobro na internetu . Sama cijena nije bila velika jer mu je trebala gotovina , a priloženi račun je bio nešto manje od 3800 kuna , platio sam ga 3 puta manje . Kod prvog pokretanja ovog telefona vidio sam da je to uređaj koji je bolji od mnogih drugih skupljih i još ga uvijek koristim , iskreno rečeno tako je dobar , da ga nisam mogao zamjeniti za novi LG G2 koji sam dobio na pretplatu u T-Mobile , nego sam istog "oženio na njušku" odmah nakon par dana , fluidnost i uporaba nisu se mogle usporediti. Jedini je nedostatak ovog HTC One X_a što je Tele-2 isporučivao uređaje od 16GB a ne od 32GB RAM_a , s obzirom da isti nema mogućnosti dodavanja ExtSD kartice , a za korisnika ima samo 10.5 GB . Uz normalno korištenje bez "filanja" s filmovima i i igricama tipa "Hopa-Cupa" poput "Flapy bird" ili sličnih "Baby" zabavama , to je dovoljno . U odnosu na Win8 telefone koji imaju manje od 4GB za korisnika ovo je super , iako mi Win uređaj bolje leži i više znam o njemu , nego o Androidu koji i nije baš neki sistem da bi me previše oduševio , još je uvijek nedorađen (nezavršen) , a to se vidi po silnim mjenjanjima verzija odnosno inačica . Šta je tu je , jer ga u današnje vrijeme koristi sigurno 75% "pametnih telefona , ako izuzmemo iOS i WP7 odnosno WP8 i još malo WP8.1 koji će imati podršku za SD karticu , ako bude uopće ugrađena . Valjda će to Microsoft srediti na novim modelima Nokie , a i HTC je isto tu negdje u blizini i s istom idejom ... Neću više jer polako izlazim iz teme ( Off Topic) ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks