pozdrav ljudi, ovo je već drugi iGO instaliran na nekom mobitelu, sad je SGS3 mini i sve super radi, zadnje finese se ugađaju, ali imam osjećaj da gps malo kasni. primjer: ulazim u zavoj a nataša kaze 'za 50 m skrenite lijevo' . to mi se desilo jučer na par zavoja ali nisam siguran jel bio loš prijam na gpsu ili je do aplikacije
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
pozdrav drustvo koju navigaciju mugu nabacit na LG-P700 probao navigon stalno mi izbacuje neće da donwloaduje pa sam probao igo neće mi rezuluciju da prifati 800×480.
Na taj uređaj idu sve Android navigacije , pa i Navigon . Nisi napisao , koju verziju Navigona pokušavaš "nabacit" ! (neku stariju verziju)
Pokušaj s ovom :
http://cafe.mobil.hr/threads/78979-N...5.1.0-(Android)
probao sam baš taj navigo krene donwloa i stane otprilike na 15% ili 21% i ne ide dalje
napravio sam instaliso sam igo indiski zahvaljujem.
možel jedna molba kako ubacit hrvatski meni ili bosanski srpski svejedno u htc one x.
na Meni kako mi je softer 4,2,2 istalisan nesto mi je hrvatski meni probao morelokale 2 pa ne moze.
More Locale 2 , pomaže samo kod uporabe HR tipkovnice , sumnjam da prevodi menije !?
Kod mene HR na One X radi bez problema i nakon tvorničke nadogradnje na Android v.4.2.2
___
Možda bi ovo pitanje trebao postaviti u temu gdje se raspljavlja o HTC One X!
a jel se moze softer obnoviti
Misliš li na iGO Primo for Android ili na telefonu !?
Iznad ovih slika (FIAT) piše: "Promijenit se može početna ili izlazna "špica" po želji , može se staviti u branding.zip ili u folder ux"
Treba znati dosta toga o iGO navigacijama da bi to sam mogao napraviti , postoji više načina , samo objašnjavanje predugo bi trajalo ...
Mislim na iGO Primo for Android ...
Imaš li instaliran ovaj iGO Primo Megris , možeš početnu stranicu promijenit u folderu iGO\ui_android\ prema rezoluciji uređaja .
Slike imaju ekstenziju *.bmp ! Moraju se tako zvati kako je iznad napisano !
Moraš imati neki "PhotoPaint"program za obradu slike .
Mjenjaš li slike , to moraš napraviti i po vertikali i horizontali , noćno i dnevno !
![]()
hvala...idem pokusati nesta izvesti
Hvala!
Sve radi na Samsung G S3. Sad samo moram testirati to "uživo". Inače na starom HTC-u iGo me vodio do Amsterdama bez greške, zato
P.S.
Dali ima novija karta Hrvatske od ove?
Evo ja stavio na svog <"kineza" iGo i radi sve. Zanima me jedino gdje da nadjem speedcam podatke za Europu? Mozda sam slabovidan ali na forumu ih nasao nisam
Kinez je inace klon Samsunga S4.
Imaš ovdje najnoviju verziju postavljenu na Forumu u temi za karte !
Navteq 2013.Q2 - Map of Europe (#Post 2)
iGO Primo 2014 Radar
Speed Camera (5. siječnja 2014)
http://cafe.mobil.hr/threads/78784-N...=1#post1056462
Hvala vam na odgovorima!
Imam Samsung Galaxy Tab2 i ne radi mi rotiranje ekrana, i kod instalirane navigacije ne daje sve opcije (mijenjanje tema), dok mi na HTC One X sve radi normalno
Problemje u rezoluciji ekrana , izgleda da nije podešen dobro ! Pokušaj malo eksperimentirate rezolucijima u sys.txt , i meni na HTC One X radi odlično , i ne samo iGO nego i bilo koja navigacija koju "nabodem" na njega . Sa Samsungom uvijek problema , ili mi se čini zato što ih ima puno , a s time i više problema . Pokušaj s nekom drugom verzijom koja je izričito napravljena za taj uređaj , ili da Ti netko pomogne ko' već ima taj uređaj . U ostalom instaliraj Navigon , on ne pita ništa u vezi rezolucije !
Bookmarks