Nisam siguran ima li njegov toolkit opciju fleshanja stock imagea (ovisi od modela do modela, nisam njuskao) makar to se moze i preko konzole bez potrebe za njim.
Nisam siguran ima li njegov toolkit opciju fleshanja stock imagea (ovisi od modela do modela, nisam njuskao) makar to se moze i preko konzole bez potrebe za njim.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Maloprije došao doma,uz cijelodnevno korištenje (3G,WiFI uključeni), 25 poziva,10 ak poruka, često paljenje ekrana, baterija na 33 posto..(nisam ulazio u pravi battery/screen usage,no meni je ovo dovoljno kao info)..Uglavnom,vrlo zadovoljan sa uređajem i od mene ima toplu preporuku, no vrijeme je da krenemo dalje,tako da je isti već zapakiran i ide u oglas, okrećemo se prema Noteu 3..![]()
Ima ga za kupit u mobileshop.eu sa 1god. EU garancije...
Besplatna dostava.Moze se uzeti i na rate ako imate karticu koja automatski svaku kupnju dijeli na rate,naprimjer Mastercard...
http://hr.mobileshop.eu/mobiteli/lg/nexus+5+16gb+d821/
Cijena na gorenavedenoj stranici je katastrofa. A za garanciju od godine dana se mora doplatiti tako da tel. dođe 511 eura. Jeftinije je uzeti preko njuskala ili u npr ditechu u Austriji (400 €) i normalna garancija od dvije godine. Jedini problem je što ne šalju robu u Hr. Za razliku u cijeni odem autom i pokrijem i benzin i ručak... A iz mojeg grada ima i šoping bus do Graza za 100 kn.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Garanciju ne moras nadoplatit jer je uracunata,nadoplacujes samo garanciju mobileshopa....i nisu svi blizu granice sa Austrijom da mogu jeftino do moba,tako da ako ti se cijena ne svidja jednostavno je ignoriras...
Naravno, ništa loše mislo nisamali već je i u oglasniku niža cijena. Btw nije mi jasno kako daju garanciju godinu dana a EU regulativa je dvije a oni iz Slovačke?!
Može li netko uključiti art umjesto davlika pa napisati kako se odražava na bateriju i uređaj općenito?
I jedan preview koji je detaljniji od mnogh reviewa.
edit:
Zna li se možda kada će doći u Hr? KOd operatera?
Zadnji uredio ce3hel : 13-11-2013 u 22:30
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
u tom shopu cijene stalno variraju i trenutačno jeste preskup,ali mislim da će ta cijena ići dosta dolje...![]()
@Ce3hel: jesi mislio ici do ditecha?
Kada ce postati dostupan model od 32gb po shopovima, je li i na google playu (jos uvijek) nestasica? Pratim par uk/de/aut shopova i nula bodova...
Jesam ali ću pričekati 32gb verziju i ne bi rado uzeo prvu seriju.
Nadam se da će to biti oko Božića-Nove godine.
Jel ima kakvih saznanja kad ce doc kod nas?
Krajem tjedna(sorry, morao sam). Ako vas bude nesto zanimalo dok na njemu bude stock rom pitajte jer ga mislim odmah flesati.
Kaj ti je stigao?
---------- Post added at 16:47 ---------- Previous post was at 16:47 ----------
I ne spamaj![]()
Nope, za vikend će, kažem ti![]()
Frend naručio na lokalnu adresu.
Sad me zaj*, jel da?Nisam ga još dobio u ruke, za vikend bi trebao pa dok steknem neki dojam taman sljedeći tjedan ti mogu odgovoriti na pitanje.
Izasao 4.4.1 i konkretno evo usporedba po pitanju kamere:
http://www.youtube.com/watch?v=xuau4TpQ2Ew
Takodjer kazu da ima razlike i u glasnoci zvucnika (jedan od problema), ali nisam provjeravao vise izvora niti sam nasao da je netko pisao clanak o tome.
Ako niste znali, ono oko kamere je magnet za leće.
meni taj n5 super izgleda, puno bolje nego n4. a cijena od 350 funti je sasvim ok. sad sam i ja u napasti, a taman imam preko koga naručiti![]()
Vidim da ovi kaj su ga dobili škrtare na riječima..
Pa da napišem ukratko..
pros: brzina, stabilnost, brzina, ferrari, itd.jesam možda naveo da je brz s 0% lagga.., baterija, ergonomija, AOSP, fotić, ART..
cons: tipke na boku su sfušane i imaju malo lufta, pa se čuje kod trešnje moba da malo zveketa, glasnoća zvučnika tj zvuka u slušalici nije baš bajna, vibra je isto tak tak, ekran je uff, prešel sam s amoleda pa sam u šoku, al to valda zahtjeva privikavanje...
Generalno gledajući, zadovoljan sam, a još više kaj 4.4.1 donosi neka poboljšanja (bolja baterija, jači zvučnik, bolji fotić)..
Stigao i meni u ruke pa ako nekog zanima nešto pametno... Biti ću par dana na rootanom stocku čisto da steknem utisak.
Serija je 311k (šipano u 11.mj), nisu me zaobišli defekti pa sam tako dobio jednu mrtvu piknjicu, lagani bleed gore lijevo i šuškavi power button. Piknjica se uopće ne kuži u radu, bleed samo na max osvjetljenju, a power button ću sjebati sutra kada odspavam. U globalu vrlo zadovoljan omjerom uloženo/dobiveno i napokon jedan Nexus kao primarni uređaj.
tipkice ce ti s vremenom jos vise "olabavit" , meni su vol up/down bili tvrdi, nisu se uopce micali prvi dan, power je imao malo lufta ali nista strasno. koristim mob oko mjesec dana, sad i volume i power rade zvukove ako se protrese mob. srecom koristim maskicu koja pokriva gumbice pa se ni ne skuzi, a mene niti ne dira.
to nije magnet za lece, nego dio koji pokriva OIS. magnestsko polje na poledini moba stvara bezicni punjac, tj. uzvojnica koja se nalazi sa druge strane te plastike.Ako niste znali, ono oko kamere je magnet za leće.
Bookmarks