Mislim da ces imati problema sa LTE, odnosno nece ti raditi. Ne znam zasto se LG odlucio na to, jer se ipak radi o Nexusu. Tako da LTE ce raditi normalno ako je kupljen u Europi tj za europsko trziste. U Kalifornij ces platiti malo vec tax tako da racunaj da ce te izaci sa svime oko 400$ mozda koji dolar jeftinije.
Cjene na Play Storeu su ti bez poreza, na to die porez ovisi u kojoj državi ga kupuje.
Istina, taj porez uvijek zaboravim. Srećom u Americi ćeš i dalje proći jeftino po pitanju poreza dok je kupovina u EU malo drukčija priča.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nexus 5, europski vs američki:
http://www.androidcentral.com/nexus-...nt-between-two
hmm da problem je onda to kaj nema karticu registriranu tamo , poslovno je tamo, pas mater , znači otpada mi nexus![]()
U ponedjeljak/utorak mi stiže bijeli model iz Austrije...javim dojmove te složim mali review![]()
Radije reci kako si ga nabavio(online shop + dostava?)
Dude, give more info
Cijena, ista?![]()
Koliko vidim po recenzijama kamera je i dalje rak-rana Nexus serije. A očekivao sam ipak malo više.
Generalno mi se mob jako sviđa, da nisam kupio novi mob prije 3 tjedna vjerojatno bih šparao za ovu mrcinu![]()
A kamera nikad nije Nexusu bila focus.. Ali je opet napredak, zato je video vrh..
Speaker je malo razocarajuc, i od ekrana sam ocekivao vise, sudeci po nekim recenzijama...
Ali main point, za te pare...
Pogotovo ako ga se moze iz USA nabavit
3400 kn,račun+ovjereno jamstvo 24 mjeseca iz trgovine (vjerujem da neću imati problema sa ostvarivanjem prava na isto kod nas budući da je iz Austrije), HTC One sam riješio (nisu mi neke stvari nikako legle) tako da će mi N5 odsada biti drugi mob...Malo sam skeptičan s obzirom na boljke prijašnjih Nexusa, no ako ne bude dobar, lako ga frknem...jednostavno sam ga morao kupiti pa makar radi probe par dana..![]()
Ako se kojim slučajem budeš raspitivao kod LG servisa glede jamstva molim te javi što kažu (čitao sam te članke o EU garancijama pa me zanima stanje u praksi kod nas). Hvala!
I review nakon torture, naravno![]()
Par puta je netko pitao na FC, LG hrvatska je odgovorila da vrijedi jamstvo.
HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8
Europsku jamstvo vrijedi opcenito.
---------- Post added at 00:12 ---------- Previous post was at 00:11 ----------
Tom, koja verzija, 16 ili 32gb?
---------- Post added at 00:13 ---------- Previous post was at 00:12 ----------
I kruno, ako mozes nabavit iz amerike prijavljujem sene treba mi LTE
Naravno,ako budem imao vremena,napravit ću i troboj (One,S4,N5) budući da mi je HTC još uvijek doma..nije otišao
---------- Post added at 23:10 ---------- Previous post was at 19:31 ----------
Stigao,upravo ga "slažem" sa aplikacijama i svime ostalim...Uglavnom,ovako na prvu: oduševljen, ovo je stvarno vrlo ozbiljan uređaj...Izgleda izvrsno,kvaliteta izrade je na mjestu, ekran je možda jedan od najboljih koje sam vidio na mobitelu (izuzetna oštrina,boje su jako tople bez obzira što nije samoled). Sučelje sa novim fontom je fenomenalno,telefon leti...Obavio dva razgovora i zadovoljan sa kvalitetom istog.Večeras punjenje i sutra krećemo u korištenje...Ako imate pitanja, pucajte...
![]()
Zadnji uredio TomZG : 11-11-2013 u 20:46
Imao sam nekih 12 GB slobodno, u ruci mi ne leži bolje od S4,to moram priznati.
Kakav je u ulozi mobitela? Mikrofon, incall speaker, jačina signala.
Prijam wifi signala u usporedbi s one i s4?
Zahvaljujem
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Signal visestruko bolji i kvalitetniji nego sam imao na N4,cak je mozda u nekim dijelovima grada malo bolji i od S4. Kvaliteta razgovora takodjer odlicna,sto se tice i sugovornika i mene. WiFi isto dobar,apsloutno bez greske. Buduci da nemam LTE jer sam na Tele2,cak mi i baterija ne curi tako strasno kako su svi pisali (jedino mi je google play services uz ekran glavni potrosac). Sinoc u 2 ujutro sam ga skinuo sa punjaca i u 6 ujutro je bio na 99% (iskljucen data promet i wifi,no po meni je to svejedno ok rezultat). Mana su jos uvijek tihi zvuk notifikacija i kamera mi se cini slabasna..Uglavnom,mogu reci da sam poprilicno zadovoljan i da je N5 osjetan skok naprijed naspram N4
E da,prilikom prvog paljenja je odmah povukao update od 139 mb pa je lako moguce da je on popravio musice koje su navodili u prvim reviewima..
Mnogi kazu da su nakon fleshanja stock imagea sa google deva osjetili poboljsanja na bateriji naspram stock roma koji dolazi na mobu. Mozda su nesto fajn-tjunali u medjuvremenu...
Ti nemas obicaj igrati se sa custom romovima, right?
Tnx za dojmove!
Bookmarks