takav mob i onda stave tu sprdnju od baterije.G2 koji je temelj za ovo čudo ima 3000mAh...
ne shvaćam![]()
dakle najavljene specifikacije (još uvijek neslužbene):
Ekran: full HD 5" (čeka se potvrda, no točnija brojka bi trebala biti 4.96")
Dimenzije: 131.9 mm x 68.2 mm x 8.6mm
RAM: 2 GB
Chipset: Snapdragon 800
Memorija: 16/32 GB
Kamera (prednja): 2 MPX
-II- (stražnja): 8 MPX
Baterija: 2300 mAh
Službeno predstavljanje: 28.10.2013
takav mob i onda stave tu sprdnju od baterije.G2 koji je temelj za ovo čudo ima 3000mAh...
ne shvaćam![]()
Zadnji uredio Vepar : 20-10-2013 u 20:42
Da, nadam se da je ovo sa baterijom ipak nekakva greška
Izgledom mi se poprilično sviđa, samo se nadam da će LEDica i zvučnik biti osjetno bolji nego na prijašnjim modelima..
Zadnji uredio TomZG : 20-10-2013 u 21:17
Stock dailer i dalje nema call duration?
Mnogi gsm/android/tech portali prenose kako će Google danas tokom dana (kod nas,večeri) predstaviti novi Nexus 5 i android...Ajde da i to više vidimo![]()
Spominju se neke optimizacije backround procesa i jos neki tweakovi da unaprijede battery life..
I zamisli da uz sve to nisu sjebali bateriju![]()
Sprdnja od baterije, sj. bateriju... Jel je vama jasno da Htc One ima bateriju istog kapaciteta i procesor koji više troši? Nisam baš vidio da netko upotrebljava takve atribute u opisu htc onea. Naravno, bilo bi super da su stavili 3000 bateriju ali od optimuma do sranja je dalek put.
Meni se nexus 5 sviđa, super mi je što su maknuli staklo i stavili matiranu plastiku otraga. Ako baterija bude dobra (barem kao htc one) i kamera pristojna nex5 će zamjeniti moj gnex.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
A tu je i KitKat koji je oslobodjen viska pozadinskih procesa, pa je mozda ovaj kapacitet baterije dostatan. No, vec godinama razvoj baterija ne prati razvoj chipseta i ekrana...
Mislim da sam našao nasljednika za SGS2![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ako koga zanima, a pretpostavljam zanima ..... cijena u Njemačkoj izvan google play store-a je:
449 eur (16gb) - crni/bijeli
499 eur (32gb) - crni/bijeli
info-> http://www.notebook.de/index.php?sec...yp=ha&lang=en&
Znaci kod nas ce biti 549/599 eur (jer se tako kretao i Lg nexus 4 kada je dosao do nasih trgovina)
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Izasao je i root za nj, cf-root metoda.
Ja imam pitanje: budući da se baterija ne da ovako izvaditi, koji je onda način za promijeniti bateriju (kad ova ode nakon 2 godine recimo)? Odrade li to besplatno u servisu (pod besplatno mislim na samo mijenjanje baterije, jasno da bateriju platim)? Dodatno, što ako je mobitel kupljen u Njemačkoj preko play storea?
Ja isto mislim da sam napokon našao nasljednika za već skoro 3 godine stari DHD, samo me ovo muči![]()
Nisam ni znao da se baterije na mijenja, "ovako" I što kada Android zakaže i pomaže jedino vađenje baterije? Teško da će biti ovo moj nasljednik.
HC4L
Svaki mob s integriranom baterijom (a vjerujem i većina ostalih) može se resetirati kada 10 sec držiš power tipku nebitno što mu se dogodilo![]()
Napravljeno je tako da ga jedna ili kombinacija više tipki resetiraju, bez obzira što bude. Tako je i na drugim telefonima koji nemaju izmjenjivu bateriju.
U Carphonewarehouseu je 16 gb model 295£ ~ 2650 kn. Crnog nema (dolazi 5.11), bijeli je na lageru.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Vidim i njemački i uk google play imaju sličnu cijenu za 32gb model, oko 3100 s dostavom.
CPW je očigledno odlučio držati cijenu kao google što je odlično.
Ako netko više prati talijanske trgovine (pored MW za kojeg jedino znam) neka javi.
@xlr - Ta dostava ne ukljucuje i nas, samo njih?
Da, google play ne dira nas, kažem cijenu samo da možemo uspoređivati s drugim trgovinama. Ipak nema smisla da se uspoređujemo s amerima po cijeni...
Vidim da vec ima par na njuskalu. Sto mislite jel moguce da ih vec imaju?
Moguće je...
Je da, zvao tipa, ali kaze prodao danas sve. tako da sada cekam. Dvoumio sam se izmedju Notea 3 i ovoga. Ali mislim da bi mi Note ipak bio prevelik. SAmo citam dosta o Nexusu da nisu ljudi zadovoljni sa zvucnikom i kamerom. Ali mislim da im je to oduvijek bila mana, ako se to tako moze nazvati.
Znači ponovno problemi sa zvučnikom, LEDica je koliko vidim ponovno ista kao na Gnexu i N4...nevjerojatno...Ja sam isto u kombinacijama za jednog, čisto da mi "prođe kroz ruke"...![]()
Da li je netko naručivao nexusa bilo kojeg u americi. Kolega mi je trenutno tamo pa bi mu reko da mi dofura nexusa 5, ugl. zanima me kolko još trošarina ima na onu cijenu od 350$ ako ga on naruči tamo (san francisco) dostava , porezi neki ? ak ima neki link di to piše?? nisam vidio na googlu..
Na cijenu uredjaja placa jos 10ak dolara postarinu i to je to. Znas da on mora imati karticu registriranu na adresu u usa da bi mogao platiti, nije dosta ako je samo turisticki tamo?
Btw citam da postoje 2 verzije N5 glede LTE frekvencija. Nemam pojma koji se standard koristi kod nas pa eto, vidi i to. Ako netko zna vise o tome i mene bi zanimalo
Bookmarks