Instalirao sam Navigon 4.9.2 i sve radi kako treba ali mi je glasovno navođenje na engleskom jeziku!!Da li ima neki VOICE koji trebam ubaciti za hrvatski jezik ili nešto slično??!!
Instalirao sam Navigon 4.9.2 i sve radi kako treba ali mi je glasovno navođenje na engleskom jeziku!!Da li ima neki VOICE koji trebam ubaciti za hrvatski jezik ili nešto slično??!!
Ima neko rješenje da ta navigacija proradi na dual sim mobitelima, pošto je problem u registraciji jer dual sim ima dva IMEI broja?
Pozdrav
@MOBION: ako ti je sustav na engleskom jeziku onda i navigon ima glasovne naredbe postavljene na taj jezik. Probaj prebaciti sustav na HR pa vidi da li radi.
Da radit će na hrvatskom jeziku , ako Ti je i telefon na HR , većina "pametnjakovića" ne voli HR jezik na računalima , tako i na mobitelima ... zato je to tako ...
( izgleda da i Ti tako misliš ) .
Nije moguće , navodno radi Navigon na nekim "kineskim" dual SIM , ali zasad nitko nije to dokazao !
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Meni poslije instalacije ispise da kopija nema licencu![]()
"Provjera je pokazala da ova kopija
NAVIGON MobileNavigator nije
legalno nabavljena na Android
Marketu. Aplikacija se s toga blokira.
........."
U cemu grijesim?
Sad sam vidio prethodni post. U pitanju je Samsung i 8262, on je sa dvije kartice. Znaci, nista od Navigona. Radi li neka druga navigacija sa dual sim mobitelima?
Zadnji uredio scarabeus : 13-11-2013 u 13:04
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Hvala puno. R A D I !!!
Prvi link
walter66 - HVALA PUNO!!! kupio prije koji dan huawei y300 i link radi PERFEKTNO!!! HVALA PUNO!!! jako sam sretan jer nisam trebao dodatno dalje čitati tutoriale, pa ubacivati rezolucije (ko šta sam morao na desire iGo, itd.) - ovo sam ubacio - instalirao, skinuo HRV,SLO,IT i to je to!
THANKS!
Desire / Oxygen /
Bookmarks