Navigon Europe Maps Q3.2012
Requirements: Navigon MN 7.x.x & MN 8.x.x Software
Overview: Navigon Europe Fresh Maps Q3/2012
Operating System: WinCE / WM / Android / iPhone
Features:
Widget for direct access to recent destinations, search POI nearby, find home
Active lane assistant (requires android 2.2 or higher)
Bluetooth support (requires android 2.2 or higher)
Traffic Check – Get information on traffic conditions around you before you start
NAVION Latest Map Gurantee (new customers receive the most up-to-date map when purchasing the app)
Local Search
Safety Camera
Reality View Pro
Lane Assistant Pro
Speed Assistant
NAVIGON Reality Scanner
NAVIGON MyRoutes
Text-to-Speech and precise spoken announcements
Different voices (accents)
Extended Pedestrian Navigation
Destination entry with coordinates
2D and 3D map displays
Automatic day and night mode for map display
Direct access and navigation to contacts saved in the smartphone’s address book
Take Me Home function with a single click
NAVTEQ map material for all of Europe
Download:
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Download Mirror:
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
*** Napomena : Gore postavljeni Linkovi ne mogu se "skinuti" Free , samo Premium Users ...
Navigon Europe Q3.2012 Torrent
Size: 15.41 KB
Uploaded at: 21.09.2012
Torrent Link 1
Torrent Link 2
Torrent Link 3
•••
Zadnji uredio walter66 : 03-11-2012 u 23:50
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Ovdje imate Q3/2012 karte sa linkom za pojedinačne zemlje :http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=865&t=397507
imam ja torent samo kako ga staviti ne znam
Odlično nek i ostali skidaju mape su odlične osobno sam ih probao.
Koja je procedura za njihovu instalaciju? Imo sam prethodnu verziju ali sam napravio factory reset i naravno da nisam zapamtio kuda ih treba kopirati, i sada nigdje naći gdje to piše. Znam da idu u root interne sd kartice u folder Navigon/map ali kad ih tamo stavim i dalje inzistira na downloadu ... pa ako može pomoć. Hvala.
Da li si stavio i .nfs fileove od tih karti? Oni idu u navigon/data.
Kod klasične autonavigacije instalacija karata nije problem , najvjerojatnije hoćeš staviti karte na neku "mobitelsku" verziju , a tu je nešto drukčija logika ...
Na Android verziji gdje god stavio ili dodao kartu ili NFS "fajlove" , aplikacija ih neće pronaći i traži update preko Download_a ... Izgleda da se karte ne slažu
s tom verzijom koju imaš instaliranu na uređaj (telefon) ...
Pozdrav! Molim za pomoć, ako nije problem gdje se može skinuti potreban softver za Navigon (npr. Navigon MN 7.x.x & MN 8.x.x Software). Pokušao sam naći nešto na netu i pokrenuti na gocleveru, ali mislim da neznam urediti postavke. Na uređaju ima instaliran goshell.
Unaprijed hvala!
ne znam hoće li to raditi ja imam goclever i nikad nisam uspio nijednu verziju navigona pokrenuti a imam goclever navio 400 i imam na njemu 12 raznih navigacija ali navigon nisam nikad uspio upogoniti vjerojatno je zbog memorije navigin traži malo jače uređaje ili možda nešto drugo što meni nije poznato
Hvala na odgovoru. Ja imam goclever navio 500, sa gpsundergraound sam skinio neki program, ali su postavke za pokretanje progtama sa resident flash-a, ali neznam kako to urediti, u stvari neznam jesam li uopće to dobro instalirao.
Koliko je meni poznato GoClever SD karticu vidi kao "SDMMC" , ako je to točno onda nebi trebalo biti problema , ja sam na "bezimenog kineza"
stavljao Navigon , a GoClever je "kinez" sa MT3351 Processorom ... Sve pokreće s SD kartice jer interne memorije ima vrlo malo .
Dali je to točno !?
Točno. Evo pokrenuo aplikaciju, još samo da stavim mape i gotovo
Evo uspio sam postaviti i mape. Moram još probati vani uhvatiti signal da bi to radilo ok. Spojen na satelit, sve radi ok. Ostala jedino vožnja po gradu.![]()
Zadnji uredio dado45 : 02-10-2012 u 22:12
walter ako nije problem može li se negdje naći hrvatski jezik?
@ dado45
Možeš reći koja je verzija programa , znaš li kakav podatak !
Probaj ovo , pa ako radi ... dobro !
Kopiraj u Foldere kako su ovdje postavljeni !
NavigonHR.rar
https://www.box.com/s/9noz66nkbvz3a6xg199a
Walter, sorry ja zaboravio da moram dati i verziju. Hvala na trudu, ovo radi jedino "Dora" govori skrenite "u desno" i "u lijevo" što mi malo smeta, ali opet nema veze može se i to prežvakati.
Opet nisam dao verziju programa, evo MN.7.4.2.build.802.
Lijep pozz
Zadnji uredio dado45 : 03-10-2012 u 16:50
U redu je ako radi onda nema potrebe , znači da paše na sve verzije ... Ona "Teta Dora" ima iritantan glas , samo radi toga što pokušava govoriti hrvatski ,
ali je očito da joj neide baš , ostaje joj naglasak u izražavanju koji se koristi u ostatku ExYu ... Uuuulijeeevooo , onda ... skrenite uddddesnooo ... Poozzor .
![]()
Bookmarks