Navedi specifikacije (amperažu) tih autopunjača, uključujući susjedov. Čak i noname bi trebali imati navedene parametre...
Imam dva (zena i ja) samsunga duos 7562 i nijedan ne mogu puniti u auto sa usb punjacima (imam ih tri komada, Hanma, Nokia i jedan no name). Ne znam zasto se to dogadja. Sa tim istim punjacima za auto koje imam pune se i znaci rade... samsung 5570 i, Samsung S2, i samsung tablet II od 7 incha..
Znaci nije u punjacima nego je nesto sa slotovima. Samsunge duos 7562 normalno punim preko struje i normalno punim sa laptopa...
Jeli neko imao takav problem...
PS. Probao sa punjacom od susjeda, isto nekakav no name, ali ima direktni kabal (ne odvojiv) sa punjacom iz auta, i puni nase s7562 i u svom i u mom autu...
Jel to nesto u tim slotovima za punjenje kad ne radi samo u autu... ili kaj drugo...
ima li ko kakvu ideju? - hvala...
Navedi specifikacije (amperažu) tih autopunjača, uključujući susjedov. Čak i noname bi trebali imati navedene parametre...
Zadnji uredio ravilov : 25-08-2013 u 16:32
na dva hamina punjaca ne pise nista osim inputa 12-30 vdc...
a na no name sa dva usb utora pise ovo:
1. utor - output 5V , 2.1 A - use for ipad
2. utor - output 5V, 1 A - use for ipone...
PS. susjed je odsutan par dana pa nemogu do njega... sada
su to slabe amperaze for sammy duos S7562?
koji mi preporucate da kupim...
1A bi trebalo biti i više nego dovoljno za bilo koji smartphone, a 2.1A onda definitivno. Jedino ako lažu o specifikacijama.
Spomenuo si da su to punjači sa USB utorom (dakle trebaš još i kabel), jesi li probao s nekim drugim kablovima? Čisto za svaki slučaj probaj naći neki malo "odeblji".
Osim toga nemam ideje...
Problem ti je što ga Samsungov mobitel prepoznaje kao slušalice a ne kao punjač. Meni se slično događalo s S3 od žene. pogledaj da li ti se pojave slušalice na headeru ekrana kad uštekaš punjač ?
narucio sam novi punjac koji ima direktan kabel iz njega u mobitel (bez usb), original samsungov, tako barem pise... za 10 eura pa cu vidjeti.
---------- Post added at 17:39 ---------- Previous post was at 17:33 ----------
imam jos jedan problem na samsungu s7562..., naime dobio sam jedan mail sa slikom, pa sam neznam tocno kaj napravio, download ili kaj i sad mi se ta slika nalazi na mobitelu u galeriji pod posebnim folderom "picasa". i sad tu sliku nemogu izbrisati.... Nalazi se na memoriji telefona. Kad odem na isti mail na pc-u imao sam tu sliku, mislim da sam i mail izbrisao na pc-u, i nemam ga na mobitelu. Ali u galeriji imam tu sliku i nemogu je nikako izbrisati...
molim pomoc
Jer ti ta slika nije na mobitelu nego na tvom google picasa/google+ profilu https://plus.google.com/photos?hl=hr
"kvaka" je što ti gallery synca te slike s interneta. to se da ugasiti
hvala, na odgovoru, ali ja nemam racun na google plus, ili mi je on to automatski preuzeo sa mog google racuna... mozes li mi molim te to objasniti...
hvala
Svi korisnici gmaila ga "imaju". Uvjetno rečeno.
Odi u Gallery app i vidi ako ima settings > sync ili tako nešto
Također u Sync postavkama u običnim settingsima novost je što osim siynca kontakata, gmaila i kalendara imaš i kao photos itd, pa vidi i tamo jel ti upaljeno koješta.
ok, pogledat cu pa javim rezultate...
---------- Post added at 14:46 ---------- Previous post was at 11:03 ----------
hvala zvorkapic.os ...
napravio sam premo ovome...
Jer ti ta slika nije na mobitelu nego na tvom google picasa/google+ profilu https://plus.google.com/photos?hl=hr
"kvaka" je što ti gallery synca te slike s interneta. to se da ugasiti
Ulogirao se, izbrisao tamo sliku, trajno... kad sam se sa mobitelom ponovno spojio na net... slika je nestala u mojoj galeriji slika....
jos jednom veliko hvala...
etogana!
Pozdrav svima. Ja imam problem s ikonom telefonskih poziva. Naime, stalno u gornjem desnom kutku prikazuje 1 propušten poziv koji uopće ne postoji. Izbrisala sam sve propuštene i odbačene pozive s obje kartice, brisala shortcut i opet ga vraćala i ništa ne pomaže.
Help jer stvano živcira već mjesec dana![]()
da odgovorim na temu o punjacu, kupio sam punjac za auto sa kojeg se ne vadi kabel, dakle na punjacu je kabel koji ide u mobitel. I jedino takav radi u auto na samsung s7562.
Kupio sam dvije vrste na amazonu de, jedan 10 eura, jedan 5 eura i oba dva rade.
Probao ostale punjace za auto u koje se ustekava usb kabel pa u mobitel, ni jedan ne radi. To su moja iskustva...
ako nekom zatreba
---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 21:01 ----------
problem sa glasovnom sms porukom. Ja imam samsung duo s7562 i zena takodjer. Kod mene radi, kad odem na sms poruke, naravno da moram biti spojen na internet, i ocu pisat sms poruku, onda mi na tipkovnici se u lijevoj donjoj strani vidi mikrofon. stisnem na njega i pricam, te se poruka ispise i mogu je poslati.....
Zena ima isti taka mobitel, ali kod nje je na tom mjestu kotacic (postavke) i kod nje ne radi glasovna sms poruka... gdje to postaviti da to ima i kod nje...
hvala unaprijed
Imam osjecaj da mi je Duos preopterecen. Koristim launcer 8 (win 8) i stalno mi je ukljucen skype, viber i jos par sitnica. Razmisljam da rasteretim mobitel sa mozda nekom laksom launcher applikacijom jer mi se sam resarta posljednjih dana. Ili je to mozda nesto drugo? Generalno sam jako zadovoljan telefonom.
I Skype i Viber su prilični potrošači. Sumnjam da tu promjena launchera može pomoći. To ti je ko da na onu malu prikolicu za aute imaš natrpana dva kamiona i onda razmišljaš jel će ići lakše ako prikolici promijeniš gume. Treba se jednostavno riješiti ovakvih opterećujućih aplikacija, nema druge.
Kaj ovo niko nezna... molim pomoc, to je vjerojatno isto za sve androide, s7562 ima verziju androida 4....
problem sa glasovnom sms porukom. Ja imam samsung duo s7562 i zena takodjer. Kod mene radi, kad odem na sms poruke, naravno da moram biti spojen na internet, i ocu pisat sms poruku, onda mi na tipkovnici se u lijevoj donjoj strani vidi mikrofon. stisnem na njega i pricam, te se poruka ispise i mogu je poslati.....
Zena ima isti taka mobitel, ali kod nje je na tom mjestu kotacic (postavke) i kod nje ne radi glasovna sms poruka... gdje to postaviti da to ima i kod nje...
hvala unaprijed
.................................................. .....
otkrio sam kako se to namjesti, na zeninom mobitelu kad se pocne pisati sms ima kotacic (postavke), na njega se drzi prstom malo duze i dobije za odabrati mikrofon, kad se odabere mikrofon - onda mikrofon stalno stoji koji govor pretvara u sms, naravno ako je google voice na hrvatskom i mobitel na hrvatskom i onda to radi. Nadam se da ce to pomoci i drugima...
Zadnji uredio martantoni : 08-10-2013 u 18:22
Probaj vratiti mobitel na tvorničke postavke.
Jel može jedno pitanje? Kakva je kamera na ovom mobitelu?
Tipa dal može kamera slikati stranicu teksta, formata A4, a da kvaliteta slike bude dobra da se tekst za slike može čitati ili printati i da to sliči na nešto ?
Znači da se može slikavati sudski spis ?
Ovako planiram kupiti samsung galaxy s duos pa me zanima par stvari.btw nov sam sto se tice ''smart'' telefona.
1. Da li postoji neka verzija ovog telefona ''kyle'' jer imam ponudu da kupim ''samsung galaxy s duos gt-s7562 KYLE'' a nigdje na netu ne mogu nac ili je to sve isto :/
2. Citam po forumima raznim i komentarima da je telefon jako spor, npr. kod skidanja aplikacija postaje sve sporiji i sporiji, nema video call, ne moze wi-fi ?
3. Hoce li biti dostupan ''jelly bean'' za njega u narednom vremenu ?
4. instalacije se ne mogu prebaciti na exsternu karticu (tu mislim na iGO app.) ?
Zadnji uredio KobaMM : 10-12-2013 u 19:59
Za video call mu treba prednja kamera, a to ovaj mobitel ima.
Isto tako, ima i wifi.
Ne znam gdje si sao iskopa takve netočne podatke.
Bookmarks