To je očito to. Promijenio sam "mail.iskon.hr" u "smtp.iskon.hr", poslao prazan mail i dobio poruku "Poslano"!
Puno hvala, Anthony!
To je očito to. Promijenio sam "mail.iskon.hr" u "smtp.iskon.hr", poslao prazan mail i dobio poruku "Poslano"!
Puno hvala, Anthony!
@ KobaMM
''Samsung galaxy s duos gt-s7562" je dobar telefon , i ako Ti treba DualSIM to je dobro rješenje , uvijek se neko nađe kojemo je neki telefon dobar ili mu ne odgovara pa "kritizira" kako taj uređaj nije dobar. To da nemožeš s interne memorije prebaciti na vanjsku programčiće je točno ! Većina Android telefona tako radi , a ni WP uređaji nisu ništa bolji , još imaju manje mogućnosti . Imao sam prije Samsung S3 mini i uz nekoliko dodatnih "caka" možeš prebaciti većinu programčića na SD karticu . Nisam neki stručnjak za Android , ali sam malo "Google_ao" i skužio kako i to napraviti , nije ni komplicirano ...
Navigacija iGO bez obzira koja verzija bila radit će s SD kartice , ako se pravilno uštima rezolucija i nećeš opterećivati internu memoriju . Jedini je problem s Navigonom koji se ne može instalirati na taj uređaj , jer ima dva IMEI_a ,tako da aplikacija nezna na koji bi se povezala radi registracije .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Ovaj telefon je super jedino ako netko ima spoznaje da li i kako mogu blokirati da mi se ne prijavljuju neke usluge kao npr. za instalaciju google play i ostale. Tj. htio bi ih blokirati pa ako ima neko rješenje molio bih
Imam problem koji se, izgleda, javlja na većini androida: zašto neke poruke bivaju poslane kao MMS umjesto kao SMS?
Problem se javlja ili kada je u pitanju dugačka SMS poruka, ili kada se poruka šalje na više primatelja (više od pet ili šest). Ono što komplicira stvar je da se sistem ne ponaša uvijek jednako. Imao sam slučajeve kada sam slao prilično veliku poruku na više primatelja i sve bi uredno bilo poslano kao SMS, a imao sam i slučajeva kada poruka nije bila bog zna kako velika, ali bi svejedno otišla kao MMS. Nekada se prilikom pisanja poruke, kada broj znakova prijeđe određenu granicu, pojavi obavijest "promjena u MMS" pa je tada jasno da treba smanjiti broj znakova, ali ta se obavijest ne javlja uvijek. Tek kada poruka biva odaslana vidi se da ide kao MMS.
Ima li netko nekakvo riješenje?
Mnogo hvala unaprijed.
A ja imam novi problem.
Ikonu propuštenog poziva riješila sam tek vraćanjem na tvorničke postavke
Međutim u zadnjih par dana ne rade mi zvukovi (tonovi tipki, zvono, alarm, video zvuk i sl.) dakle svi.
Pomagalo je resetiranje ali više ne. Sada npr. ne rade nikako, a onda za par sati kratko prorade i opet isto.
Jel zna netko da li se onda radi o kakvom kvaru ili ga neka aplikacija/podatak ili nešto smeta...???
Thx
Settings-applications-badge provider (force stop, pričekaj malo i onda clear data stisni)
Trik uspio?
Ne reagira,ikona još uvjek aktualna
---------- Post added at 18:09 ---------- Previous post was at 18:02 ----------
Trik ipak uspio,hvala ti prijatelju,kad sam sve odradio ostala je ikona al reko idem ga još probat restartat,ponovo se uključi i ikone nema :-D
Ja se nisam mogao riješiti ikone o propuštenom pozivu. Vratim na tvorničke postavke, bude ok 2-3 dana i opet isto.
Na kraju prodao sam mob, uzeo S4 mini i sad je mir.
Bookmarks