Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4
Prikazujem rezultate 76 do 91 od 91
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SGS4, SGN3
    Bodovi
    17.457
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao KobaMM Pregledaj post
    Ovako planiram kupiti samsung galaxy s duos pa me zanima par stvari. btw nov sam sto se tice ''smart'' telefona.

1. Da li postoji neka verzija ovog telefona ''kyle'' jer imam ponudu da kupim ''samsung galaxy s duos gt-s7562 KYLE'' a nigdje na netu ne mogu nac ili je to sve isto :/

2. Citam po forumima raznim i komentarima da je telefon jako spor, npr. kod skidanja aplikacija postaje sve sporiji i sporiji, nema video call, ne moze wi-fi ?

3. Hoce li biti dostupan ''jelly bean'' za njega u narednom vremenu ?

4. instalacije se ne mogu prebaciti na exsternu karticu (tu mislim na iGO app.) ?
    1. Nepoznato
    2. Da postaje sporiji jer aplikacije koje rade u pozadini sisaju ROM (jeli to nešto novo) na Wi-Fi ne može ako nije uključen, spojen ili je uređaj neispravan.
    3. Neznam
    4. Ne nema mogućnost preseljenja aplikacija na vanjsku memorijsku karticu. Konkretno Igo sa mapama, poi točkama i ostalo ide na vanjsku karticu jedino sama aplikacija velika cca 20 MB ide na uređaj.
    Tko laže, taj i krade,
    tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
    Sve je dobro dok ne tuku !

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered100 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2013
    Bodovi
    122
    Nivo
    1
    Bodovi: 122, Nivo: 1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Poštovani forumaši,

kupio sam ovaj mobitel prije nekih mjesec i pol dana i sve u svemu zadovoljan sam njime. Ovo mi je prvi smartphone i uzeo sam ga iz dva razloga: 1) mogućnosti uporabe 2 SIM kartice, i 2) korištenja e-maila uključujući i opciju otvaranja privitaka, što mobiteli koje sam ranije imao nisu u potpunosti podržavali.

Međutim, sad se pojavio problem. Unio sam sve potrebne podatke za kreiranje e-mail računa (korisničko ime, lozinku, ulazni i izlazni server,...), ali mogu samo primati e-mailove, ali ih ne mogu i slati (?!). Bilo bi za očekivati da sam unio krive podatke za izlazni server (radi se o Iskonovom računu), ali nisam: unio sam sve ispravne podatke koji se nalaze ovdje. Svaki put kada probam poslati neki mail dobijem poruku "Nije moguće spajanje na email poslužitelj radi provjere vaših podataka. Poslužitelj ne reagira"

Ukoliko netko ima iskustva s ovime i zna što bi mogao biti razlog, svaka pomoć je i više nego dobrodošla.

BTW, ako je važno, SIM kartice su od VIP-a i HT-a i ponašaju se potpuno isto: uredno primam mailove, ali ih ne mogu slati.

Unaprijed hvala svima.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    Xiaomi Redmi 1SW
    Operater
    VIPnet
    Bodovi
    12.618
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.618, Nivo: 26
    Bodovi: 12.618, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam nikada koristio Iskon pa nisam siguran, ali kod T-coma ako se spajaš mobitelom u odlaznom serveru za poštu umjesto "mail.t-com.hr" ide "smtp.t-com.hr".

Datum registracije
    Dec 2013
    Bodovi
    122
    Nivo
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To je očito to. Promijenio sam "mail.iskon.hr" u "smtp.iskon.hr", poslao prazan mail i dobio poruku "Poslano"!

Puno hvala, Anthony!

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Ukupna aktivnost: 99,4%
    Ukupna aktivnost: 99,4%
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ KobaMM

''Samsung galaxy s duos gt-s7562" je dobar telefon , i ako Ti treba DualSIM to je dobro rješenje , uvijek se neko nađe kojemo je neki telefon dobar ili mu ne odgovara pa "kritizira" kako taj uređaj nije dobar. To da nemožeš s interne memorije prebaciti na vanjsku programčiće je točno ! Većina Android telefona tako radi , a ni WP uređaji nisu ništa bolji , još imaju manje mogućnosti . Imao sam prije Samsung S3 mini i uz nekoliko dodatnih "caka" možeš prebaciti većinu programčića na SD karticu . Nisam neki stručnjak za Android , ali sam malo "Google_ao" i skužio kako i to napraviti , nije ni komplicirano ...

Navigacija iGO bez obzira koja verzija bila radit će s SD kartice , ako se pravilno uštima rezolucija i nećeš opterećivati internu memoriju . Jedini je problem s Navigonom koji se ne može instalirati na taj uređaj , jer ima dva IMEI_a ,tako da aplikacija nezna na koji bi se povezala radi registracije .
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2013
    Bodovi
    7.439
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.439, Nivo: 20
    Bodovi: 7.439, Nivo: 20
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovaj telefon je super jedino ako netko ima spoznaje da li i kako mogu blokirati da mi se ne prijavljuju neke usluge kao npr. za instalaciju google play i ostale. Tj. htio bi ih blokirati pa ako ima neko rješenje molio bih

Datum registracije
    Dec 2013
    Bodovi
    122
    Nivo
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam problem koji se, izgleda, javlja na većini androida: zašto neke poruke bivaju poslane kao MMS umjesto kao SMS?

Problem se javlja ili kada je u pitanju dugačka SMS poruka, ili kada se poruka šalje na više primatelja (više od pet ili šest). Ono što komplicira stvar je da se sistem ne ponaša uvijek jednako. Imao sam slučajeve kada sam slao prilično veliku poruku na više primatelja i sve bi uredno bilo poslano kao SMS, a imao sam i slučajeva kada poruka nije bila bog zna kako velika, ali bi svejedno otišla kao MMS. Nekada se prilikom pisanja poruke, kada broj znakova prijeđe određenu granicu, pojavi obavijest "promjena u MMS" pa je tada jasno da treba smanjiti broj znakova, ali ta se obavijest ne javlja uvijek. Tek kada poruka biva odaslana vidi se da ide kao MMS.

Ima li netko nekakvo riješenje?

Mnogo hvala unaprijed.

3 months registered250 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2013
    Bodovi
    355
    Nivo
    4
    Bodovi: 355, Nivo: 4
    Bodovi: 355, Nivo: 4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

zvuk

A ja imam novi problem.
    Ikonu propuštenog poziva riješila sam tek vraćanjem na tvorničke postavke

Međutim u zadnjih par dana ne rade mi zvukovi (tonovi tipki, zvono, alarm, video zvuk i sl.) dakle svi.
    Pomagalo je resetiranje ali više ne. Sada npr. ne rade nikako, a onda za par sati kratko prorade i opet isto.

Jel zna netko da li se onda radi o kakvom kvaru ili ga neka aplikacija/podatak ili nešto smeta...???

Thx

Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2010
    Bodovi
    2.750
    Nivo
    12
    Bodovi: 2.750, Nivo: 12
    Bodovi: 2.750, Nivo: 12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne znam gdje bi postavio ovo pitanje, no s obzirom da ću najvjerojatnije kupit nekog Samsunga Young ili Duos... a i s obzirom da mi je glupo otvarati temu poradi tog pitanja, pitat ću ovdje.

Nikad se još nisam koristio android dual SIM mobitelima, kao ni dual SIM mobitelima općenito.

Pa me mući jedno pitanje.

Htio bih imati mob s dvije SIM kartice. Jedna SIM kartica bila bi poslovna, druga samo za veoma uzak krug prijatelja i za obitelj. Nastojat ću da što manji broj ljudi zna za taj drugi broj. Recimo da je SIM 1 poslovni broj, SIM 2, intimni broj.

Htio bih da, ako me netko nazove na SIM 2, da mi se taj poziv uključi automatski, a prekine onaj sa SIM 1, jer sam navikao moje najbliže da me na intimni broj zovu samo kad je fakat gusto. A ne nose mi se dva moba okolo.

I je li onda moguće napraviti da ako već razgovaram na SIM 2, da kad me netko zove na SIM 1, da dobije znak da sam zauzet?
    Većina ljudi ne želi shvatiti, da smo ovdje osuđeni na srmt.
    Među onima koji to shvate, svađe se lako izmiruju. Dhamapada

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    ZOPO C2
    Operater
    vip / t-mobile
    Bodovi
    6.168
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.168, Nivo: 18
    Bodovi: 6.168, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao piskavac Pregledaj post
    Ne znam gdje bi postavio ovo pitanje, no s obzirom da ću najvjerojatnije kupit nekog Samsunga Young ili Duos... a i s obzirom da mi je glupo otvarati temu poradi tog pitanja, pitat ću ovdje.

Nikad se još nisam koristio android dual SIM mobitelima, kao ni dual SIM mobitelima općenito.

Pa me mući jedno pitanje.

Htio bih imati mob s dvije SIM kartice. Jedna SIM kartica bila bi poslovna, druga samo za veoma uzak krug prijatelja i za obitelj. Nastojat ću da što manji broj ljudi zna za taj drugi broj. Recimo da je SIM 1 poslovni broj, SIM 2, intimni broj.

Htio bih da, ako me netko nazove na SIM 2, da mi se taj poziv uključi automatski, a prekine onaj sa SIM 1, jer sam navikao moje najbliže da me na intimni broj zovu samo kad je fakat gusto. A ne nose mi se dva moba okolo.

I je li onda moguće napraviti da ako već razgovaram na SIM 2, da kad me netko zove na SIM 1, da dobije znak da sam zauzet?
    Imaš dvije vrste dual androida. Oni na kojem su obje kartice uvijek dostupne, i one na kojima, kad jednu koristiš, druga je nedostupna.
    Tebi bi treba obavezno ova prva verzija, jer onda sam odlučuješ na kojoj liniji ćeš se kad javiti i koju ćeš liniju kad prekinuti.

3 months registered500 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2014
    Bodovi
    591
    Nivo
    5
    Bodovi: 591, Nivo: 5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mobac Pregledaj post
    A ja imam novi problem.
    Ikonu propuštenog poziva riješila sam tek vraćanjem na tvorničke postavke

Međutim u zadnjih par dana ne rade mi zvukovi (tonovi tipki, zvono, alarm, video zvuk i sl.) dakle svi.
    Pomagalo je resetiranje ali više ne. Sada npr. ne rade nikako, a onda za par sati kratko prorade i opet isto.

Jel zna netko da li se onda radi o kakvom kvaru ili ga neka aplikacija/podatak ili nešto smeta...???

Thx
    Isti takav problem imam,nisam nikad koristio dvije kartice a ta me ikona izluđuje iz dana u dan,nikako da je se rješim.
    Znači,pobrišem sve pozive,poruke a on i dalje prikazuje jedinicu na ikoni.
    Pomagajte

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Settings-applications-badge provider (force stop, pričekaj malo i onda clear data stisni)

Trik uspio?

3 months registered500 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2014
    Bodovi
    591
    Nivo
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao yager Pregledaj post
    Settings-applications-badge provider (force stop, pričekaj malo i onda clear data stisni)

Trik uspio?
    Ne reagira,ikona još uvjek aktualna

---------- Post added at 18:09 ---------- Previous post was at 18:02 ----------

= Citat = Izvorno postao Kosta7562 Pregledaj post
    Ne reagira,ikona još uvjek aktualna
    Trik ipak uspio,hvala ti prijatelju,kad sam sve odradio ostala je ikona al reko idem ga još probat restartat,ponovo se uključi i ikone nema :-D

Datum registracije
    Feb 2013
    Mobitel
    Samsung S7
    Operater
    VIP
    Godina
    53
    Bodovi
    6.455
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.455, Nivo: 19
    Bodovi: 6.455, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja se nisam mogao riješiti ikone o propuštenom pozivu. Vratim na tvorničke postavke, bude ok 2-3 dana i opet isto.
    Na kraju prodao sam mob, uzeo S4 mini i sad je mir.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Aug 2014
    Bodovi
    2
    Nivo
    1
    Bodovi: 2, Nivo: 1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao grinccaffe Pregledaj post
    Evo i mene sa jednim pitanjem-problemom vezano za novozaprimljeni SMS (vrijedi i za propuštene pozive) i odgovaranje na isti.
    Sim1 (privatni broj) postavljen kao primarni.
    Otvorim poruku i vidim da je upučena na Sim2 (poslovni broj). Ne razmišljajuči, automatski odgovorim na poruku a ista bude odaslana sa Sim1 jer je postavljen kao primarni Sim. Naravno, primatelj SMS-a u čudu jer nema moj privatni broj.
    Bilo bi logično da kad odgovaram na SMS (isto vrijedi i za propuštene pozive) dobiven na Sim2, da pri odgovaranju na isti, automatski bude terečen-uključen Sim2.
    Da li se to da riješiti u postavkama aparata (upravitelj Sim kartice)? Hvala u naprijed.
    Da li netko zna je li ovo riješeno u Duos 2 (S7582)?

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2015
    Bodovi
    2
    Nivo
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nista od toga nije tacno.Imam isti telefon i mogu da uradim sve navedeno. !!!!!!!!!!!

Nista od toga nije tacno.Imam isti telefon i mogu da uradim sve navedeno. !!!!!!!!!!!

+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4

Slične teme

1. Odgovora: 0
    Posljednji post: 25-10-2012, 22:31
  2. Samsung S6102 Galaxy Y Duos
    By davorst in forum Samsung
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 11-05-2012, 10:58
  3. Samsung I5800 Galaxy 3 vs Galaxy mini
    By robit in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 1