Cini se da od 1.7. dolaze novi paketi, uglavnom lik je objavio ovaj screenshot na facebook stranici od bonbon-a. BonBon je odg. "hm, prvi glas". Poznati su po tome sto ne otkrivaju istinu, ali mislim da je ovo tocno:
http://www.zaslike.com/files/kb6tvljt19ejcifaona7.jpg
http://isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti i tutorijali za Apple uređaje !
Ovo izgleda ok, samo nema bas detalja.Nadam se da ce se promjeniti i paketi na data sim.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ovih 6 GB za 90 kuna zvuči predobroinače koristim bonbon samo za internet, tako da
Naravno ako je ovo istina![]()
Hmmm, ovo je dobro ako je istinitno naravno. Ali napravili su glup potez jer su mogli predstaviti te nove pakete zajedno sa pretplatom, onda bi možda napravili veći efekt.
Ali onda pretplata ne bi imala neki medijski efekt jer mi se cini da je ovo bolje od pretplate, a za predpostaviti je da ce i konkurencija predstaviti nove tarife na dan ulaska u EU.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
6B za 90KN je i vise nego odlicno idu na sve vise i vise...ovime su bolji od najboljih ako je to istina
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Ja mislim da ništa od toga. U pitanju je lik koji već mjesecima laprda i stavlja takve screenshotove i sada ga već praktički ignoriraju. Ja sam mislio da on zarađuje neku lovu za svaki klik na sliku, ali sada jednostavno mislim da mu je dosadno ili ih trola. Praktički svaki dan im to lijepi na facebooku i priča o novim paketima, prvo je pričao kako bi trebali uvesti takve pakete, pa ih je najavljivao kada su najavili nešto novo (pretplatu), a sada priča da će biti od 1.07. Ovo mu je jedan od prvih uradaka
I treba tako laprdat kada bonbon to želi - uvijek svaka 3 mj. neka tajnovitost i neko najavljivanje kao da će biti neznam šta...i kao neće reći ništa do tog i tog datuma...kakve gluparije. Lijepo nek šute i daju nešto novo kad god hoće i samo neka kažu "Evo to i to je od danas novo!" Nema potrebe pompozno najavljivati - osim ako je zbilja nešto DRAMATIČNO. Zato sasvim podržavam laprdanje! Zašto da samo bonbon laprda. Možemo i mi ostali laprdati... Inače se više baš ne obazirem ni kada bonbon laprda i najavljuje... Ako će najavljivati onda neka kažu o čemu se radi, ako ne - onda neka šute!
Sjecam se da je prije par mjeseci izasoa slican screenshot pa nista od toga nije bilo. Samo je sada jos povecao kolicinu
predobro zgleda da bi bilo istinito
Ja se nadam da će se onda trgnuti što prije, inače odlazin ća![]()
SS se čini legit i nuzno bi trebao biti istinit ako bonbon ne zeli odlijev makar jednog dijela korisnika..
- Opera user
--- COD2 expert
smrdi cjela ova priča
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Vjerojatno s razlogom...Autor te slike nije od povjerenja s obzirom na dosadašnje uratke, tako da vam je najbolje uzet sve to s rezervom, bit će manje razočaranih.
Demantiramo sve što je taj korisnik stavio. Radi se o tome da svaki dan posjeti naš wall s takvim nekim "novim paketima" i to očito zbunjuje ljude.
ok, ali isto tako bi mogli razmisliti o novim paketima, jer polako vas je konkurencija prestigla. za 80-ak kn mjesecno se ipak vise isplati biti kod konkurencije,a sad da li su vama bas ciljano trziste korisnici koji trose toliko ili manje, ne znam....samo znam da opet u pretplati kod drugih operatera mogu dobiti vise za iznos nesto preko 100kn.
Vec su svi operateri mijenjali svoju ponudu, a jedino BonBon jos uvijek na istom, predugo traje ta monotonost.
http://isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti i tutorijali za Apple uređaje !
i po meni trebalo bi se mijenjati nesto... drugi nude puno vise za puno manje novaca... a ovje je zalosno da ja dajem 10 kn za 100mb ili za 30kn 600mb prometa a u drugoj mrezi dobijes za 35kn 1gb, 1000min 1000 poruka...
dajte si malo maste pa napravite pakete ali da ima svega unutra... ili bar u ove cijene ubacite puno vise mb...
----------Sony Ericsson----------
Priča ništa ne mjenja, treba se polako seliti na druge operatere pa će se možda trgnuti.
gle u tele2 dobijem za 35kn 1000 svega.. a to malo uspostave mi nista ne znaci... jer necu preci preko 50kn... a u bonbonu da dodem do 600mb prometa mi treba vec 30kn... i dok uzmem malo razgovora recimo srednji.. . to je jos 30kn i eto te na 60kn.... ali sad gle pametan odgovor ...."ako stavis bon od 80kn dobijes jedan paket u pola cijene " ... je sve stoji ali ne zelim dat 80kn mjesecno za mob...
----------Sony Ericsson----------
Izračun optimalne tarife: http://www.tarife.si/hr/unos-mjesecne-potrosnje.html
Bookmarks