Aha, sad mi je jasno, vezano je uz uzimanje uređaja, to je ok jer dobiješ uređaj po nižoj cijeni, a oni zauzvrat traže da si barem 3 mj. kod njih. Ako pričamo čisto o uzimanju tarife bez uređaja, kao šta je moj slučaj, onda nema tih "caka".
Aha, sad mi je jasno, vezano je uz uzimanje uređaja, to je ok jer dobiješ uređaj po nižoj cijeni, a oni zauzvrat traže da si barem 3 mj. kod njih. Ako pričamo čisto o uzimanju tarife bez uređaja, kao šta je moj slučaj, onda nema tih "caka".
ne ne kužiš, ako uzimaš uređaj onda potpisuješ na 24/12. Općenito bilo kakva pretplata kad uzmaš kao novi korisnik obveza je minimalno 3 mjesca, vjerovatno to kod savršene nije slučaj ali je kod prijašnjih svi pretplata je bio.
npr. Ja kad sam bio na vipu i prešao sa bonova na pretplatu minimalno sam morao biti 3 mjeseca na preptlati da bi se mogao vratit na bonove!
bilo, pa prošlo. danas toga nema
jesi li dobio kune i za kasnjenje s prijenosom broja pod ugovorom?
npr. ja prebacio broj s ugovorom u vip ne bonove kako bih raskinuo ugovor, a zadržao broj. uobičajenu proceduru od 3 radna dana povećali na 17 dana, kao t-mobile nije dopuštao jer je morao izračunati penale za isključenje ugovora i za to im trebalo 14 dana!!!
Ispravljach, koliko je to u kunama?
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Bookmarks