Ako moraš ostati u njih 3 mjeseca onda je to obveza, tako da mi to nije baš jasno, kontradiktorno je jedno s drugim. Pročitao sam ugovor sa Tele2 i nema spomena o nekakvom "minimalnom trajanju".
Ako moraš ostati u njih 3 mjeseca onda je to obveza, tako da mi to nije baš jasno, kontradiktorno je jedno s drugim. Pročitao sam ugovor sa Tele2 i nema spomena o nekakvom "minimalnom trajanju".
znam ali ja ti to govorim za VIP oni su to imali prije bez obzira na sve, svaka aktivacija bilo koje pretplate zahtjevalo se minimalno korištenje 3 mjeseca neovisno o ugovornoj obvezi. To sad više ne mogu naći kod govornih tarifa pa ne znam jel se izmjenilo ali recimo evo ti primjer za mobilni internet pretplatu ...
"5. Svaka aktivacija SMI ima obvezno trajanje ugovora od minimalno 3 mjeseca. Obvezno trajanje ugovora vezano je uz uzimanje uređaja, a može iznositi do 24 mjeseca. U slučaju raskida pretplatničkog odnosa prije isteka obveznog trajanja ugovora, krajnji korisnik obvezan je platiti Vipnetu jednokratnu naknadu u visini od 100,61 kuna za svaki mjesec preostale ugovorne obveze ili naknadu u visini popusta na proizvode i usluge koje je ostvario, ukoliko je ista povoljnija za korisnika. U slučaju da pretplatnički odnos bude raskinut tijekom isteka obveznog trajanja ugovora, od strane Vipneta krivnjom Vip korisnika, Vip korisnik je obvezan Vipnetu jednokratno platiti iznos od 100,61 kn pomnožen sa brojem mjeseci preostale ugovorne obveze."
Bookmarks