Vracena savršena u ponudu...
Bratova savrsena tarifa u usporedbi sa ocevom revolucijom ima osjetno bolji signal (i odlican internet za razliku od mog tmobile-a) i meni je to dovoljan razlog da odem u Vip. Uz to i neogranicene pozive dok na revoluciji daju 1500 min.
Pitanje - jel mogu prebaciti broj na Savršenu tarifu? Prošli mjesec sam prebacio broj iz T-mobila u Tele2 (Revoluciju) bez ugovorne obveze. Ne znam kako stvari stoje s prebacivanjem istog broja više puta, pa zato...
Mozes. Pa zadnjem valjanom pravilniku, mozes se bez problema prebaciti bez vremenskih ogranicenja...
E sad, operater ti bude mozda radio probleme al onda je bitno da se zalis i trazis naknade... ja od vipa do sad uspjesno izvukao 3000kn naknada :-) ( razno razne stvari i zalbe)
Odi dolje i potpisi prijenos broja i uzivaj, vip je ipak puno kvalitetniji od tele2 i bez limita u minutama (naspram teletovih 1500min prema ostalim mrezama)
Koji operater bi mi mogao radit probleme i zašto? Nisam pod ugovorom tako da nemaju nikakvo pravo...
sa signalom se slažem al realno kad ćeš ti doseć taj limit od 1500 minuta? Nikada ...
da ti odugovače sa prijenosom! Ne znam kaj si potpisao sa tele2 al vip recimo im u uvjetima poslovanja članak da minimalno moraš biti 3 mjeseca kod njih na pretplati bez obzirao imao ugovornu obvezu ili ne ... ne znam jel su to promjenili ali znam da je kod njih to tako bilo ... misim da to tele2 nema
Ako moraš ostati u njih 3 mjeseca onda je to obveza, tako da mi to nije baš jasno, kontradiktorno je jedno s drugim. Pročitao sam ugovor sa Tele2 i nema spomena o nekakvom "minimalnom trajanju".
znam ali ja ti to govorim za VIP oni su to imali prije bez obzira na sve, svaka aktivacija bilo koje pretplate zahtjevalo se minimalno korištenje 3 mjeseca neovisno o ugovornoj obvezi. To sad više ne mogu naći kod govornih tarifa pa ne znam jel se izmjenilo ali recimo evo ti primjer za mobilni internet pretplatu ...
"5. Svaka aktivacija SMI ima obvezno trajanje ugovora od minimalno 3 mjeseca. Obvezno trajanje ugovora vezano je uz uzimanje uređaja, a može iznositi do 24 mjeseca. U slučaju raskida pretplatničkog odnosa prije isteka obveznog trajanja ugovora, krajnji korisnik obvezan je platiti Vipnetu jednokratnu naknadu u visini od 100,61 kuna za svaki mjesec preostale ugovorne obveze ili naknadu u visini popusta na proizvode i usluge koje je ostvario, ukoliko je ista povoljnija za korisnika. U slučaju da pretplatnički odnos bude raskinut tijekom isteka obveznog trajanja ugovora, od strane Vipneta krivnjom Vip korisnika, Vip korisnik je obvezan Vipnetu jednokratno platiti iznos od 100,61 kn pomnožen sa brojem mjeseci preostale ugovorne obveze."
Aha, sad mi je jasno, vezano je uz uzimanje uređaja, to je ok jer dobiješ uređaj po nižoj cijeni, a oni zauzvrat traže da si barem 3 mj. kod njih. Ako pričamo čisto o uzimanju tarife bez uređaja, kao šta je moj slučaj, onda nema tih "caka".
ne ne kužiš, ako uzimaš uređaj onda potpisuješ na 24/12. Općenito bilo kakva pretplata kad uzmaš kao novi korisnik obveza je minimalno 3 mjesca, vjerovatno to kod savršene nije slučaj ali je kod prijašnjih svi pretplata je bio.
npr. Ja kad sam bio na vipu i prešao sa bonova na pretplatu minimalno sam morao biti 3 mjeseca na preptlati da bi se mogao vratit na bonove!
bilo, pa prošlo. danas toga nema
jesi li dobio kune i za kasnjenje s prijenosom broja pod ugovorom?
npr. ja prebacio broj s ugovorom u vip ne bonove kako bih raskinuo ugovor, a zadržao broj. uobičajenu proceduru od 3 radna dana povećali na 17 dana, kao t-mobile nije dopuštao jer je morao izračunati penale za isključenje ugovora i za to im trebalo 14 dana!!!
Ispravljach, koliko je to u kunama?
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
http://www.vipnet.hr/savrsena-tarifa
Jel i vama ne radi?
Kad će opet Savršena tarifa biti u ponudi?
Možeš ju i sad aktivirati, ali samo kod promo partnera.
Tarifni model Savršena dostupan je za aktivaciju privatnim korisnicima u promotivnom periodu od 1.3.2013. do 31.8.2013. godine.
U periodu od 17.4. do 31.8.2013. tarifa je dostupna za aktivaciju korisnicima i u okviru posebne ponude putem kanala Significo.
A gdje se to može ostvariti?
Savršena tarifa opet aktivna
Članak 1. Uvijeta:
Tarifni model Savršena dostupan je za aktivaciju privatnim korisnicima u promotivnom periodu od 1.10.2013. do 14.11.2013. u svim redovnim prodajnim kanalima.
Produžena je do 30.11. ... neko mi reče da vip ima male brojke sklopljenih novih ugovora ... a vidim i da su im reklame na tv-u svakih 5 minuta!
produzena do 31.12
Do 31.3. Znači još koji dan.
Vidjet ćemo hoće li ju produžit
Ček,jel ona ostaje korisnicima koji ju imaju ili se npr. 31.03. prekida?
Ostaje ti sve dok si na njoj
Ovo je samo datum za aktivaciju/prelazak na tu tarifu
Bookmarks