Imam kvacicu i iskljucen mi je bt....zanima me di da podesim glasnocu
Imam kvacicu i iskljucen mi je bt....zanima me di da podesim glasnocu
Navigon na Android_u nema podešavanja glasnoće Navigacije , ako to radiš dok nije u "vožnji" znači podešava se s tipkama Volume +/ (na uređaju) , kad ona "Teta" koja misli da zna hrvatski progovori !
Unutarnje fino podešavanje radi se u datoteci "UserSettings.default" i u "UserSettings.xml" , gdje se to nalazi na Tvojem telefonu "S2" (ma šta to značilo)
Ovako !
<Sound>
<Volume>5</Volume>
<Mute>0</Mute>
<SpeedDependent>0</SpeedDependent>
</Sound>
ili ovako:
<Sound>
<Volume>9</Volume>
<Mute>0</Mute>
<SpeedDependent>0</SpeedDependent> (ovo služi da ako brže voziš jače se čuje - radi buke motora)
</Sound>
Za to podesiti treba imati malo više iskustva s Navigonom
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Neznam što da ti kažem. Možeš još probati tako da upariš mob sa autoradiom prek bt-a. Kod mene to ne pali. Ne mogu upariti Nissan i HTC kod navigacije da mi govori prek bt-a. Probaj napraviti kak ti je rekao walter66. U uputama na 58 str. piše ovako kao što vidiš na slici 1:
---------------------------------------------------------------------
Slika 1
Međutim, kad klikam po toj strelici (br. 6 na slici 2), ništa se ne događa!
Slika 2
Vjerojatno su to upute za navigacijski Navigon aparat.
Zadnji uredio hrc50 : 01-05-2013 u 16:10
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
Pokreni navigaciju i dok naviga stiskaj pojačavanje. Pa kad progovori teta će ju pojačat!
Kako mogu promijeniti glas uputa, a da je hrvatski? Jer ova Teta ima nekakav naglasak a ja bi nekaj neutalno.
....
Samo da pohvalim instalaciju ovog programa. Jednostavna, sve brzo išlo, nema nikakvih kompliciranja kod instalacija. Super
....
Da li u ovoj verziji radi Traffic Live ?
Poz
Pozdrav,
Nemanja
Nije mi to poznato, ali u ovoj temi se o tome razgovaralo. Možda nađeš korisnu informaciju.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Hvala, sada sam pogledao temu, ali tamo se raspravlja o funkciji aplikacije, a ne o app-in aplikaciji... zato me zanima da li je neko uspeo pokrenuti to uz "ovakav" Navigon.
Pozdrav,
Nemanja
Instalirao sam NavigonEurope 4.8.0 na Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3113, sa androidom 4.11, nakon prvog pokretanja aplikacija nije tražila nikakav update, a kad bi htio nadograditi mape, dobio bi poruku:"vaše su karte u najnovijem stanju", iako ni jedna karta nije instalirana. U čemu je stvar?
Ako mi Navigon javi da su mi mape "up to date" dali to zbilja znaci da su to zadnje mape (i POI-ove)?Ove koje sam ja skinuo sa torrent linka imaju drukciju velicinu.Na mom mobu je karta HR karta manja nego ona koju sam skinuo.No kada ubacim te novije mape u mob on mi opet ode kroz cijelu instalaciju i nudi mi drzave na koje mogu stavljat kvacice.Pratio sam tutorial od hrc-a posto mi nije htjelo ovako.Mob je SGS3 4.1.2 (stock sve)
pozdrav! ja sam ga danas instalirao na SGS3 s istim OS-om, također mi je sve to pokazao uz poruku da su sve najnovije karte u uređaju, bez diranja kvačica sam se vratio korak natrag i sve radi za sada, mislim da je samo ponudio države za skidanje karata jer je tako zadano samim programom prilikom prvog pokretanja, inače u njemu su mi samo karte koje sam ubacio nakon skidanja s torrenta.
Imam pitanje, instaliram Navigon, pokrene mi se normalno dade mi onu poruku da je navigon gps app, koristi se wlan za skidanje mapa..... kaj već i onda mi kod one 3 kvačice, mislim da to ima veze s verzijom, tu mi baca eror da nemam dobru vezu na net (opaska wlan i gps uredno uključeni, internet šljaka).
Iskustva, pomoć?![]()
@Tooutman
ista stvar i kod mene tablet prestigio 8'' reza 1024x768...nakon 2 puta sto sam sve annovo popalio, instlirao no opet nista, nakon toga instlirao sygic testa radi i sve sljaka. Moze isto pomoc...
istastvar i kod mene. ne radi na alcatel one touch idol (6030D) model. stalno javlja Došlo je do pogreške Provjerite svoju mrežnu ili internetsku vezu iako je sve uključeno i gps i wifi. probao i wifi preko kartice od moba i preko svog rutera i nece.
dakle problem je registracija taj dio ne prolazi!!!
molim za pomoć
mobitel nema sd karticu već samo svoju memoriju
Nema pomoći ! (vjerovali ili ne )
Navigon uglavnom ne radi kod Dual SIM mobitela , to smo ustanovili kod Prestigio uređaja !
Ne prolazi registracija radi dva IMEI_a koje aplikacija vidi i nezna na kojeg bi se registrirala .
Može se i "disemblirati" jedan SIM , ali 2x IMEI uvjek ostaje .
Neki Dual SIM poput Samsunga ili nekih kineski uspiju se registrirati , ali aplikacija uglavnom
ne proradi kako treba .
Na ovim uređajima lijepo radi iGO Primo , Sygic , Mireo Don'tPanic , te još neki .
evo probao sam igo primo i ne radi mi navodjene nataše. dakle nemam njenog glasa iako sam sve uključio a oa jedino govori kad držim ili ti stiskam tipku za pojačavanje ili stišavanje zvuka na mobu.
što da radim i koju od ovih nabrojanih po tebi preporučaš kao najbolju
tnx
Za sve koji se eventualno muce s mjestom instalacije, prije nego pokrenete .apk napravite Navigon folder na memoriji na kojoj ga zelite instalirati i u njemu jos 2 foldera: data i map. Nakon toga ce se automatski instalirat u taj folder.
Bookmarks