Prosto??? Meni je to sve sareno i bespotrebno. Jos od 2.3 verzije. Znaci odinstaliram apk i iz fileova koji su mi na kartici nadjem za svoju rezoluciju i instaliram, to je dovoljno?
Moraš deinstalirati aplikaciju , a datoteke na SD kartici (ili tamo gdje si instalirao) ostavi !
Pronađi *apk file za tvoju rezoluciju i za tu JB distribuciju ili verziju Androida . To se i drugima događa !
Po meni taj JB Ti baš i nije trebao , nisi ni Ti ni Tvoj telefon ništa deblji niti bogatiji , imaš samo probleme !
Mene taj JB kao riječ podsjeća na nešto prosto , ja to nebih instalirao na svoja dva ljubimca (HTC_a) !![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Prosto??? Meni je to sve sareno i bespotrebno. Jos od 2.3 verzije. Znaci odinstaliram apk i iz fileova koji su mi na kartici nadjem za svoju rezoluciju i instaliram, to je dovoljno?
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Pitanje
imam tab 2 7.0 i pokušavam instalirat 1024-600 rezoluciju ali jednostavno nejde dali znaš kako bi to instalirao jer u rezi 800-480 je koma
Koji je to Tab ! ( koja Marka) 2 7.0 - ovo mi ništa ne znači , pa nisam čarobnjak !
Koje je rezolucije !
Nemožeš nikako instalirati 1024x600 , ako je uređaj 800x480 !?
Kao da hoćeš nalit flašu od 1 litre u kriglu od 8 decilitara ...
Ako je Tvoj Tab !? 1024x600 onda stavi ovo :
iGO Primo za PC Tablet 1024x600/600x1024
(pročitaj malo i moje ostale Postove u ovoj Temi)
http://cafe.mobil.hr/threads/77309-i...=1#post1042234
Što se tiče rezolucije 1280*720 ja sam za Xperia S odavdje skinuo aplikaciju i fercera fenomenalno!
http://www.4shared.com/rar/ruUEr06r/1280X720FINAL.htm
Da ne otvaram novu tome, nadovezat cu se na raspravu... Takodjer je rjec o iGO Primo aplikaciji. Sa igo-maps.net sam skinuo iGO PRIMO 2.0 Android v9.6.7.281004 Explay Infinity II(800x480). Instaliaro sam ju na GoClever tablet (http://goclever.com/hr/hr/tab_t72_gps_tv.html). Aplikacija radi ali nema zvuka. U cem bi mogao bit problem?
Glasa nema ako navigacija nije u funkciji rutiranja (vožnji-kretanju) ...
Probaj ovako , ako imaš na hrvatskom aplikaciju ! (ako nemaš Tvoj problem)
Klikni na :
- Više - Postavke - Zvukovi i upozorenja - Jezik glasa (Hrvatski-Nataša) - Hrvatski (Prirodan glas - u žutom polju) .
Mora kazati ovako : " Za pedeset metara skrenite lijevo "
U slučaju da ne radi glas pronađi aplikaciju , neku od ovih koje sam postavio u ovoj
Temi ! Rezolucija 800x400 je osnovna i po njoj se "rastežu" sve ostale !
GoClever tablet je odličan za navigaciju , oni proizvode klasične uređaje (PNA) i kvalitetni su
![]()
Pokusao sam to vec, u vise navrata ali bez uspjeha. Da skinem app sa prvog posta ili da trazim neki noviji?
Pokušaj ovdje , u istoj ovoj Temi , instaliraj s ovim thin-v1.1_JB.apk
http://cafe.mobil.hr/threads/77309-i...=1#post1035881
Problem je u verziji Android aplikacije ! ...
*** Nisam probao , ali kažu da radi ! Nemogu poznati sve uređaje !
Na ovom tabletu je Android 2.3.3. Nije li ovo verzija za Jelly Beam?
Da točno !
Probaj možda radi ...
Ili odi na prvi post pa probaj onu verziju !
Neznam kako bih Ti pomogao , ja imam HTC Flyer mislim da ima istu verziju kao i Tvoj , i sve mi radi . Koju sam verziju stavio ne mogu se sjetit (možda čak i tu za JB) ...
Nema Ti druge nego probavat dok ne proradi korektno !
Probaj s Navigonom , ako baš neće nikako ...
http://cafe.mobil.hr/threads/78275-N...0-Full-Android
Android je inače OS napravljen za pametne telefone koji radi i na ovim PC Tablet_ima .
Bez obzira što je zauzeo većinu telefona još uvjek je to "neozbiljan OS" , tako da kod
nekog nešto radi , a kod drugog neće nikako , zavisi od distribucije , te proizvođača
kako je to posložio na uređaj .
Zadnji uredio walter66 : 11-05-2013 u 19:05
walter66, puno ti hvala na strpljenju i pomoci. isprobao sam 5, 6 verzija, ukljucujuci i ovu sa prvog posta. sve rade, ali nema zvuka. stavio sam thin-v1.1_JB.apk i natasa je napokon progovorila i pojavio se zvuknitko sretniji od mene. zasto i kako nemam pojma. upravo skidam NAVTEQ 2012.Q4 Europe i da to ubacim na tablet i da okoncam tu pricu. napominjem jos jednom, na tabletu je Android 2.3.3, a Jelly Bean je 4.2 verzija. zasto zvuk radi samo sa apk verzijom predvidjenom za JB, pojma nemam, ali bitno da sve stima
![]()
jos jednom hvala.
ps. a za kaznu, uz iGO sad ide i Navigon na tablet!!!![]()
@ myself !
Neznam ni ja , ali glavno da radi , čak mislim da sam i ja stavio thin-v1.1_JB.apk ...
Drago mi je da smo završili priču s "Natašom" koja je ipak progovorila .
Kad staviš Navigon na uređaj , bit će Ti žao (vjerojatno) , jer "Dora" ima neki od "ExYu" naglaska (užasno iritantan) , a misli da zna govorit hrvatski !
Meni ne radi na Nexus 4, pogreška rezolucije, a probao sam 1280x720 i 1280x800
Instalirao sam na sd karticu verziju (iGO Primo za PC Tablet 1024x600) te istu ubacio na dobivenu t-com ciglu HUawei 7 Lite. Instalirao preko file menagera, ikona Igo primo uredno se prikazala na ekranu, međutim kad kliknem na nju javi mi "please insert your IGO SD card". Ima li neko kakvu ideju o čemu se radi?!
Riješio!!!
Zadnji uredio saififi : 21-05-2013 u 17:00
Ako nije problem napiši kako si riješio. Sigurno će još netko naići na sličan, ako ne i isti problem.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma sigurno krivi path u sys.txt-u...![]()
Riješio tako što sam napravio extract iz rar-a na sd, a ne samo copy/paste na sd karticu. Znači mora biti folder na sd kartici koji glasi iGO.
Da , većina tako kopira na SD sadržaj unutar "iGO" foldera , a ne čita upute s #prvog posta .
Ovo je priloženi "paket" ____________
Ovako izgleda instalirani Primo (Folder - iGO)
PS: Nije dovoljno pogledati knjigu iz vana i pročitati bilješke o piscu , treba zaviriti u knjigu i pročitati je cijelu !
![]()
Zadnji uredio walter66 : 22-05-2013 u 17:29
Novi sam, imam problem, izbacuje mi ovo - "Missing or incomplete folder: /data/data/com.navngo.igo.javaclient/license" Molim pomoć.
Unaprijed hvala.
Neznam što biti rekao ! Napisao je da mu nedostaje "navedeni" folder ... (valjda ga nije instalirao na pravo mjesto)
Greška je izgleda u samoj *.apk datoteci , najvjerojatnije ne odgovara Android distribuciji (verziji) koju koristš .
Pokušaj pronaći verziju u ovoj Temi za onaj *JB.apk , on radi i na novim i starijim verzijama Android_a . To se dešava isto kad
se nadogradi uređaj preko tvorničkog Update_a ... Dobiješ novu verziju , a prestane radit iGO , Navigon , ili neka druga ...
Instalirao sam na SD karticu aplikaciju sa pocetka ove odabravsi odgovarajucu rezuluciju, te ubacio karte 2012.04. Za sada sve radi dobro ali sam primjetio jednu sitnicu, naime kad se pokrene iGo ikona je iGo MyWay dok u opisu programa stoji da je to Primo?
pozdrav eto mislim da mi je ovo prvi post na ovom forumu, pa ovim putem pozdravljam svih i zahvaljujem se na brojim pitanjima i još brojnijim odgovorima koji su mi poprilično pomogli međutim evo tražim već neko vrijeme ne mogu naći...
dakle skinuo sam iGO myway PRIMO2 (ovaj s ove teme) i skinuo sam Navigon 4.8.0, dakle navigon mi je puno ljepši izgledom i ima mi puno tečniji i normalniji voice od iGO-a... primjetio sam koj god jezik stavim (od onih koji dolaze u paketu engleski us uk hrvatski) svi pričaju kao roboti dok na navigonu imam nešto što je po default-u stavljeno i engleski je (što me ne smeta) i priča TEČNO!!! osim toga puno mi je pregledniji navigon od iGO-a... e sad se nameće pitanje pa zašto jednostavno ne koristim navigon i ćao đaci... zato što na iGO-u mogu puno preciznije i jednostavnije naštimat i odredit svoju rutu i zato što mi puno "ljepše klizi" iGO od navigona i najbitnije zato što se bavim dostavama po selima u okolici rijeke gdje su brojevi totalno sje?ani i iGO me u 95% slučaja dovede do kućnog praga, a navigon me odvede do kućnog praga 25. susjeda
e sad da napravim reMIZe:
dakle da li postoji način da mi teta ili barba pričaju fino tečno (dakle neki voice pack) i drugo da li postoji neki skin kojim bi mi bilo preglednije (kao što je to u navigonu)
unaprijed se zaValjujem na neprocjenjivom vremenu utrošenom u traženju
LP
Bookmarks