imam isti takav problem na istom tabletu sve je radilo a sad stalno traži satelite nađe ih 11 i čak radi i navođenje ali u gornjem ljevom kutu više nemam strelice za skretanje ni natašu da navodi nego samo stalno vrti satelite
imam isti takav problem na istom tabletu sve je radilo a sad stalno traži satelite nađe ih 11 i čak radi i navođenje ali u gornjem ljevom kutu više nemam strelice za skretanje ni natašu da navodi nego samo stalno vrti satelite
9 satelita je i previše za točno pozicioniranje. U teoriji su potrebna samo 3 satelita da bi točno odredio položaj, ali praksa je uvijek malo drugačija tako da je 4-5 sasvim dovoljno.
Jesi siguran da se navigacija "spojila" sa tih 9 satelita? Da li pokazuje da si na dobrom mjestu ili te i dalje locira?
Dal sam siguran, nisam. Međutim vidim 9 sat. se zelene a preostala 3 crvene, i dalje me locira. Vidim gore u lijevom uglu vrte se točkice od traženja.
Koji mu je vrag, any suggestion?!
instalirao ovu verziju i radi ok
http://android-zone.org/viewtopic.php?f=25&t=22088
Zadnji uredio saififi : 29-06-2013 u 23:37
instalirao sam igo primo 2.0 iz prvog posta na nexus 7 tablet i javlja mi gresku missing or incomplete folder: data/data/com.navngo.igo.javaclient/license
molim pomoc ako moze
Nisi dobro pratio upute , moraš imati Folder iGO .
Možda taj *.apk file ne odgovara Android "distribuciji" koju koristi Tvoj uređaj , pronađi onog koji ima *JB*.apk u nazivu ! (Deinstaliraj postojeću aplikaciju - ostavi ostalo,na SD kartici) .
Pročitaj još ostale postove u Temi ... Negdje se pisalo i o Nexus 7
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Pozdrav svima.Moj problem je sljedeći..imam samsung galaxy s3 mini I8190--na kojemu nikako ne mogu pokrenuti iGO navigaciju.Skinuo sam par verzija igo primo 2.0 navigacije sa hr glasom.sve se uredno instalira, ali kada hoću pokrenuti aplikaciju preko ikone iGO izbaci mi se upozorenje " missing or incomplete folder: data/data/com.navngo.igo.javaclient/license ili drugu sličnu grešku " missing or incomplete folder: data/data/com.navngo.igo.javaclient/lang"---čak sam uspio ovu drugi (možda) riješiti--kopirao sam lang datoteku u content ili u data folder, ali opet ništa od navigacije.napominjem da sam iGO instalirao na eksternu sd karticu od 8gb (na internu nisam ni probao--jer na njoj ima ccajoš 3gb mjesta).čak sam probao promijeniti i putanju u "sys" failu tako daučitava sa extsdcarda a ne sa interne memorije ali opet ništa.navigacija mi hitno treba.unaprijed svima koji pomognu.
Imaš 3 GB prostora, a za provjeru jel ti radi na internoj kartici trebaš manje od 200MB. A da ipak probaš instalirat na internu?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Moraš skiniti iGo za rezpliciju 480x800 apk i sigurno radi ja imam taj mobitel i instaliranu navedenu navigaciju na kartici i radi bez greške radi i na uređaju ali sam je ja prebacio radi drugi stvari jer imam karticu od 16 gigabajta.
skinuo sam 480x800 apk i ništa--idem probati još staviti na internu karticu.hvala na odgovorima.
Najlakše i najbolje riješenje je Navigon , pogledaj ovdje !
http://cafe.mobil.hr/threads/78275-N...0-Full-Android
Imam Sony Xperiu T, rez 1280*720
Probao sam skoro sve iGO varijante i radile su mi samo male rezolucije .
Taman nadjem odgovarajuću , radi sve super ( barem mislim da je tako) osim glasovnog navodjenja.
Samo se čuje jadanput glas ( Mislim da je Nevena a ima i muško) i to kad odaberem jezik.
Ima li neko da ponudi rešenje , u ovoj verziji iGOv3 bilo je samo par jezika ali ne radi glasovno navodjenje ni sa njima kao ni sa ostalima koje sam ubacio.
Problem glasovnog navođenja je u *.apk fajlu koji si instalirao . Tvoj uređaj ima noviji Software i trebao bi po forumu potražiti ovako nešto ; ****JB*.apk
Tvoj uređaj ima veliku rezoluciju , kad bi bio televizor bio bi "jači" od HD Redy ...
Pokušaj instalirati Navigon , izašla je nova verzija :Navigon Europe v4.9.0 Full - Android
MobilePhoneTalk.Com_NAVIGON.Europe.APK.v4.9.rar
http://uploaded.net/file/8ylxhfp2/from/vnfuph
Zadnji uredio walter66 : 20-07-2013 u 12:24
Ne mogu dobiti prikaz zgrada niti terena iako sam u odgovarajuće foldere ubacio potrebne fajlove. U folder dem sam ubacio Europe 83 CGIAR Pr fajl. možda je u njemu kvaka?
Dem prikazuje 3D "pejsaž"
iGO\Content\Dem\Europe_83_CGIAR_081010.dem
Za Navteq karte ja koristim ovaj DEM : Europe_83_NASA_071128.dem
Building prikazuje 3D zgrade i znamenitosti (nema sve pokriveno , samo veće gradove , trgovačke centre , benzinske crpke)
..iGO\Content\Building\Croatia_NQ_2012.Q3_121106.3 dl
Prijatelju probao sam i sa tim NASA fajlom kako si preporučio kolegi par postova ranije i opet ne vidim pejzaž, a za zgrade sam čak ubacio i fajl Q2 2013 i ne vidim zgrade. Doduše ja sam u Vinkovcima a upisao sam adresu u ZG i ne pokazuje na pregledu karte. Je li bitno da sam bas u ZG da mi pokaže njegove zgrade koje imaju unešene. Dakle pejzaž nema niti u Vk. Hvala
Pokušaj voziti i pratit navigaciju , u kući nema satelita , ali poziciju hvata preko WiFi_ . Sad , dali ima ucrtane zgrade u Vinkovcima to neznam ,
kod mene ovdje isto nema , ali u gradu (Rijeka) ima ali ne u svim dijelovima . To što kažu da je 3D , baš i nema neke veze s trodimenzionalnim
prikazom ...
Pejsaž ne možeš ni imati u Vinkovcima !
Pogledaj noćni pejsaž kod mene na selu (ona svijetla u daljini je grad) .
Druga slika je dnevni prikaz 3D zgrada s pejsažom u pozadini (Zagreb) .
___
![]()
A kakav bi ti pejzaž u VK kad je tamo sve ravno?Pomakni se prema Iloku, Požegi itd.
![]()
Pozdrav, ima li netko novi Igo MyWay za Samsung S3 mini?
Potraži malo na Forumu :
Navigacija na mobitelima
Dobar dan. Instalirao sam iGO Primo za PC Tablet 1024x600/600x1024 na huawei mediapad 7, i sve je uredu kad ju pokrenem sve ide dobro da ucitavanja satelita. Samo mi kaze gps signal je izgubljen, a kad pogledam pokazuje mi 10 dostupnih satelita. U cemu je problem, mozda sam instalirao krivi apk ili sto vec. Molim pomoc ako netko zna u cemu je problem. LP Zlatko
ne znam sa čim skidaš ja sam sad sa cromom skinio bez problema do kraja sve
Eo probacu krom, sa firefoxom i IE pokusao i stalno nisti rezultat. Pokusavam si instalirati Igo na GoClever Orion 70 i stalno mi izbacuje kako mi kriva rezolucija. Pokusao rucno namjestiti, a li ne da. Skinuo bi ovaj fajl sa linka i probao....isti slucaj i s kromom.
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Koji bi mi iGO najbolje odgovarao posto se radi o GoClever Orion 70 rez 1024x600. Svasta vec probao i nikako da proradi!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Mnei je s Operom skinulo bez problem. S obzirom da Opera koristi isti engine kao i Chrome, čudno je da neće s Chromom. Provjeri da ti možda antivirusni program blokira skidanje. Za svaki slučaj evo još jedan link
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks