Hhvala pokušaću i jedno i drugo
Problem glasovnog navođenja je u *.apk fajlu koji si instalirao . Tvoj uređaj ima noviji Software i trebao bi po forumu potražiti ovako nešto ; ****JB*.apk
Tvoj uređaj ima veliku rezoluciju , kad bi bio televizor bio bi "jači" od HD Redy ...
Pokušaj instalirati Navigon , izašla je nova verzija :Navigon Europe v4.9.0 Full - Android
MobilePhoneTalk.Com_NAVIGON.Europe.APK.v4.9.rar
http://uploaded.net/file/8ylxhfp2/from/vnfuph
Zadnji uredio walter66 : 20-07-2013 u 12:24
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Hhvala pokušaću i jedno i drugo
imam isti takav problem na istom tabletu sve je radilo a sad stalno traži satelite nađe ih 11 i čak radi i navođenje ali u gornjem ljevom kutu više nemam strelice za skretanje ni natašu da navodi nego samo stalno vrti satelite
Ne mogu dobiti prikaz zgrada niti terena iako sam u odgovarajuće foldere ubacio potrebne fajlove. U folder dem sam ubacio Europe 83 CGIAR Pr fajl. možda je u njemu kvaka?
Dem prikazuje 3D "pejsaž"
iGO\Content\Dem\Europe_83_CGIAR_081010.dem
Za Navteq karte ja koristim ovaj DEM : Europe_83_NASA_071128.dem
Building prikazuje 3D zgrade i znamenitosti (nema sve pokriveno , samo veće gradove , trgovačke centre , benzinske crpke)
..iGO\Content\Building\Croatia_NQ_2012.Q3_121106.3 dl
Prijatelju probao sam i sa tim NASA fajlom kako si preporučio kolegi par postova ranije i opet ne vidim pejzaž, a za zgrade sam čak ubacio i fajl Q2 2013 i ne vidim zgrade. Doduše ja sam u Vinkovcima a upisao sam adresu u ZG i ne pokazuje na pregledu karte. Je li bitno da sam bas u ZG da mi pokaže njegove zgrade koje imaju unešene. Dakle pejzaž nema niti u Vk. Hvala
A kakav bi ti pejzaž u VK kad je tamo sve ravno?Pomakni se prema Iloku, Požegi itd.
![]()
Pokušaj voziti i pratit navigaciju , u kući nema satelita , ali poziciju hvata preko WiFi_ . Sad , dali ima ucrtane zgrade u Vinkovcima to neznam ,
kod mene ovdje isto nema , ali u gradu (Rijeka) ima ali ne u svim dijelovima . To što kažu da je 3D , baš i nema neke veze s trodimenzionalnim
prikazom ...
Pejsaž ne možeš ni imati u Vinkovcima !
Pogledaj noćni pejsaž kod mene na selu (ona svijetla u daljini je grad) .
Druga slika je dnevni prikaz 3D zgrada s pejsažom u pozadini (Zagreb) .
___
![]()
Pozdrav, ima li netko novi Igo MyWay za Samsung S3 mini?
Potraži malo na Forumu :
Navigacija na mobitelima
Imam 2 mediapada w i u verziju (wireless i 3g verziju). Na wireless verziji iGo uredno radi, a na 3g verziji imam problem sa GPS signalom. Iako locira 10 satelita i poveze se s njima cijelo mi vrijeme pise da trazi satelite. Uredno pokazuje gdje se nalazim i kuda idem, ali nece zapoceti navigaciju jer misli da me nije locirao. Glup problem do bola.
Edit: Ne moraš "Citirati" cijeli post , samo postavi pitanje (odgovori) !
Zadnji uredio walter66 : 05-04-2014 u 22:42
Dobar dan. Instalirao sam iGO Primo za PC Tablet 1024x600/600x1024 na huawei mediapad 7, i sve je uredu kad ju pokrenem sve ide dobro da ucitavanja satelita. Samo mi kaze gps signal je izgubljen, a kad pogledam pokazuje mi 10 dostupnih satelita. U cemu je problem, mozda sam instalirao krivi apk ili sto vec. Molim pomoc ako netko zna u cemu je problem. LP Zlatko
ne znam sa čim skidaš ja sam sad sa cromom skinio bez problema do kraja sve
Eo probacu krom, sa firefoxom i IE pokusao i stalno nisti rezultat. Pokusavam si instalirati Igo na GoClever Orion 70 i stalno mi izbacuje kako mi kriva rezolucija. Pokusao rucno namjestiti, a li ne da. Skinuo bi ovaj fajl sa linka i probao....isti slucaj i s kromom.
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Koji bi mi iGO najbolje odgovarao posto se radi o GoClever Orion 70 rez 1024x600. Svasta vec probao i nikako da proradi!
Mnei je s Operom skinulo bez problem. S obzirom da Opera koristi isti engine kao i Chrome, čudno je da neće s Chromom. Provjeri da ti možda antivirusni program blokira skidanje. Za svaki slučaj evo još jedan link
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Uspio sam instalirati sve i ubaciti karte. Problem je sto sad gps signal ne hvata.... Imao tko takav problem i koje je rjesenje? Tablet je GoClever Orion 70.....
Pozdrav, muči me rezolucija na Huawei P9.
Kako da je podesim?
Instaliraj iGO NextGen , mislim da bi trebao radit !
ili
Navigon
Walter, instalirao sam NextGen, skinuo Q4 2015 karte, ubacio SLO, BiH, HR i AUS ali Austriju ne nudi u izboru države.
Ispravak, proradilo.
Zadnji uredio Ballian : 08-07-2017 u 20:22 Razlog: Radi
AUS je Australija, a Austrija je AUT ili AT.
Dobro je što je proradilo , a skinuo si karte koje su zastarjele , Q4.2015 znači da su karte od četvrtog kvartala navedene godine !
Kasniš gotovo 2 godine , bilo bi dobro da postaviš novije , kad si već uspio instalirati novi model iGO aplikacije .
>>> http://cafe.mobil.hr/threads/81652-i...=1#post1098833
Zadnji uredio walter66 : 08-07-2017 u 21:10
Bookmarks