A popravak kvalitete usluge, moze li se ocekivati?
Telenor je najskuplji operater u Srbiji... tako da i ne vjerujem da ce sniziti cijene u HR ako preuzmu Tele2. I Vip ima svoju mrezu u Srbiji, pa je Srbija ipak u najskupljoj roaming zoni u Vipu, makar u prepaidu. Telenoru u Srbiji je najveci domet 50MB besplatnog neta za prepaid korisnike po punoj brzini (koja iznosi nevjerojatnih 512kBps), a nakon toga spustanje na 64kbps. Tako da ja od ovoga ne ocekujem nista, a mozda cak i povecanje cijena.
A popravak kvalitete usluge, moze li se ocekivati?
Iz tele2 nisu htjeli ništa komentirat ... LINK
kad smo već kod tele2 kvalitete usluge... otkako je mama prebacila broj na tele2,u 80% slučajeva kad je se zove umjesto normalnog isprekidanog tona u slušalici pozivatelj čuje jedan postojani koji je otprilike kao brodska sirena, što je užasno iritantno. nađem joj broj od szk i kažem da nazove da joj to riješe.
osoba iz szk koja se javila inzistira da je to do njenog mobitela.
Čest problem kod tele2 otkad su počeli sa radom. Problem je u sim kartici. Neka ode na prodajno mjesto i zatraži da joj zamjene karticu za novu i riješen problem.
bpodnar, e baš ti hvala! korisniji si od njihove službe za korisnike![]()
odmah ću sutra otići s mamom po novi sim da i to riješim.
inače, gledam danas ponudu za poslovne korisnike i vidim da su izmasakrirali ponudu za poslovne korisnike. nema više pristojnih mobitela za malo love uz velike tarife, sad su i ovdje uveli ono "kreditiranje" uređaja, a cijene su da se kiselo nasmiješ i produžiš dalje :/
Ne znam u koju temu bi stavio, a nisam ni siguran dal je pravi podforum, ali font me nekako podsjeća na plakate kad je kretala crna ovca, tj. gregor. Po zg su jumbo plakati jeste li vidjeli moga sinka janka, http://janko.hr/.
ma da, to je njihova ideja gerilskog oglašavanja. mislim da je vrijeme da protjeraju svoje marketing "stručnjake" iz firme. ne mogu odlučiti koja im je reklamna kampanja gora, ono s mafijom, nedotupavna crna ovca ili ovo.
Evo male pohvale za tele2. U subotu upalio testno opciju za 10 kn 100 mb. Jucer provjeravao stanje racuna i uvidjeh da su mi vratili natrag. Hvala
Pohvale za signal - zivim na selu u juznoj dalmaciji a internet je redovna hsdpa na minimalno 5 mb/s,a i mobovi su im pristupacni.
eto ja kod njih od prvog dana i ne mislim ih mijenjati, pogotovo kad čitam probleme u ostalim jeftinijim mrežama. jedino su sa cijenama uređaja za produženje ugovora kiksali i zato više ne idem na ugovor kad ovaj prođe. a i nema lumia :-(
Nadam se da će i 620 uvrstit u ponudu ... mobis najavljuje kako 920 i 620 dolaze početkom sljedećeg tjedna.
Ja cekam optimus l7 dvojkanista jace od toga nije potrebno za svakodnevno koristenje moba,jos ako sutnes neki dobri custom rom...
na putu za Slavoniju opet me napustio signal tele2 mreže i spojio se na jednu od mreža Bih te mi za dva poziva od kojih jedan dolazni uzeo sve kune sa moje smart30 tarife namjenjene za uspostave poziva.Napominjem kako nikada ne putujem van hrvatske te nisam dužan voditi računa o romingu ako sam u svojoj državi.Žaliti ću se svuda od društva za zaštitu potrošača do potrošačkog koda na hrt.
--
Zadnji uredio cickova13 : 05-08-2013 u 09:49
Kad sam kupio telefon tj.sim od tele2 i ubacio ga u njega automatski su se podesili mreža,mms,internet i što bih ja više trebao prtljati po postavkama ako sve radi.Živim u Zagrebu i poslom sam bio u Slavoniji,da sam bio blizu rijeke Save još bi i razumio ali ono da je Požega mjesto u ili blizu bosne,to nikako.Nećeš mi naplaćivat 4kune po minuti u srcu zlatne doline...pa nisam se zato borio
--
Zadnji uredio cickova13 : 05-08-2013 u 09:49
Evo ja sam bas jucer isao za BiH. Nakon nekih 10km od granice izgubio sam Tele2 signal i mobitel se spojio na BiH mrezu. Iste minute sam dobio obavjest od Tele2 da sam u roamingu i koje cijene vrijede![]()
Imaju uvjerljivo najjeftiniji roaming u bih
nisam dobio poruku,žalio sam se sad čekam što će biti.
Ne bih rekao. Evo postao sam screen shot sa porukom koju sam dobio od njih, i pise da je minuta 3.45kn. Prije ce biti da ti je 10kn skinuto zbog 100kb interneta + 1min razgovora. I da, Tele2 ima iste cijene roaminga i za prepaid i za postpaid, te neovisno kog operatera koristis.
Evo danas sam dobio mail od tele2 poradi moje žalbe vezane za roming.Uglavnom navode da je moguće spajanje na mrežu Bih ako si blizu granice i ako je signal jači.Da treba paziti koja je mreža prilikom spajanja na internet i prilikom dolaznih i odlaznih poziva utipkavanjem *107#.Dotični sms upozorenja ne navode.
Dalje navode, pošto je njima stalo do svojih korisnika....itd....
vraćaju mi određeni iznos na račun a to je nekih 70 posto(neznam kalo su to izračunali) od mog nepredviđenog troška.
Mogu se još žaliti u roku 30 dana vjeću u kojem ima član iz društva za zaštitu potrošača...
Međutim,ja sam zadovoljan ovakvim riješenjem,a i malo sam se ohladio...
U igri nisu bili veliki novci,jer sam srećom imao malo kuna na računu,ali sam tako mogao ostati i bez puno većeg iznosa da sam ga imao.
Zadnji uredio Zdrave : 28-03-2013 u 18:27
Potpuno razočaranje nakon farse preporuke svima naokolo da pređu na TELE2 zbog promocije 'Zauvijek 2013' i Smart tarife kojom sam bio očaran.
Dakle, za vrijeme promotivnog razdoblja sam se prebacio na TELE2. Promocija funkcionira da jednom mjesečno imate pravo na promotivne kune ovisno o nadoplati bona, za 50kn dobije se dodatnih 25kn, a za 100kn dobije se dodatnih 50kn. Smart tarifa je 'bila' (kasnije objašnjeno) 30kn što uključuje 300min prema svim mrežama i 1GB prometa. Kada sam si prvi put nadoplatio bon dobio sam 25kn promocije i još +5kn što sam kupio bon preko webshopa. Praktički za 50kn sam dobio 80kn.
DANAS
Smart tarifa se povećala na 35kn (također i minute unutar paketa sa 300 na 1000)
Promocija 'Zauvijek 2013' (dodatnih 25kn za bon od 50kn/50kn za bon 100kn) se deaktivira aktivacijom Smart tarife
(jedino što je +) Preko webshopa se sada dobije 12,5kn za kupljen bon od 50kn (iliti 25%)
Zvao sam upravo SZK i upravo mi je rekla da se do 31.3. mogla zadržati stara Smart tarifa sa promocijom 'Zauvijek 2013' i to bi mi se svaki mjesec automatski ažuriralo. Pravovaljano obavješten nisam bio nikako te nisam to mogao ni znati. Sada idem ruknut prigovor preko maila pa ćemo vidjet odgovor.
Bookmarks