Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 93 od 108 PrvaPrva ... 43 83 89 90 91 92 93 94 95 96 97 103 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 2.301 do 2.325 od 2682
    Pravi forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Apr 2011
    Mobitel
    lumia925, 640ds
    Operater
    tele2,vip
    Godina
    58
    Bodovi
    4.726
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.726, Nivo: 16
    Bodovi: 4.726, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i kod mene sve ok!

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jan 2013
    Bodovi
    2
    Nivo
    1
    Bodovi: 2, Nivo: 1
    Bodovi: 2, Nivo: 1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tele2 od nas radi ovce

Kad će konačno prestati pljačka građana od strane mobilnih korporacija koje sve nude „besplatno“.
    Skupivši jedva novce da provedem godišnje praznike (4 dana) u jeftinom nam susjedstvu nisam ni slutio da me čeka božićna čestitka od mog mi voljenog mobilnog operatera kojem sam vjeran već 3 godine i kojem sam za te tri godine samo za prosječnu mjesečnu pretplatu od 150 kn ostavio 5 400 kn ne uključujući ostale naknade.
    Dakle, došavši u Mađarsku dočekala me je poruka da je roaming tj prijenos podataka (internetom) 5,95 kn/ 100kb. Nažalost morao sam nakratko koristiti Internet (jer nisam uspio uhvatiti signal za wi-fi) i prema besplatnom programu instaliranom na androidu koji je do sad uvijek pokazivao realnu potrošnju pisalo je 3 MB prometa (sveukupnog mjesečnog prometa) a prilikom provjere računa na portalu moj tele2 na koji sam se spojio preko wi-fi-ja, kad sam uhvatio mrežu, pisao je prihvatljiv iznos trenutna potrošnje. Dosta, ali ne pretjerano tj. oko 180 kn (koliko sam izaračunao, a na portalu moj tele2 pisalo je da je trenutna potrošnja oko 300 kn a to piše i danas) za internet je jako puno pošto oni nude sve besplatno i uračunato u naknadu za pretplatu i kunu se u revoluciju al eto takva su pravila pa 'ko mi kriv.
    No šok je tek uslijedio kad mi je za vrijeme mog boravka u inozemstvu odjednom pisalo na mobitelu „NEMA USLUGE“ i nisam mogao niti ikoga zvati , niti itko mene zvati, niti otići ne daj bože na internet, ni ništa, nego sam ostao odsječen u stranoj državi od svijeta i ne daj bože da mi se nešto dogodilo ne bih se mogao nikome javiti.
    Dakle unatoč tome što sam već tri godine pretplatnik i što uredno podmirujem račune oni meni šalju poruku da sam premašio dozvoljeni „limit“ potrošnje i da mi više ne pružaju uslugu koju plaćam.
    Niti me je itko upozorio na limit, niti na uskraćivanje usluge koju plaćam kad mi je najpotrebnija, niti na njihov čudni obračun prijenosa podataka po kojem sam napravio račun samo za prijenos podataka od 600 kuna (ma i to nije šok kad sa crnom ovcom potpisuješ ugovor nego što su mi odbili pružit uslugu i čini mi se da bih bolje prošao na bonove pa bih se mogao nekome i javiti ili nadoplatiti a ovako su me blokirali i tako nagradili moju vjernost).
    Ali da šok bude i veći pa prijeđe u nevjericu, saznam i to, kad sam se vratio u hrvatsku, da mi je i dalje usluga obustavljena, doduše sad mene mogu zvati, ali ja ne mogu iskoristiti svoje besplatne poruke uračunate u naknadu za pretplatu niti mogu iskoristiti besplatne minute za razgovor niti GB-te za internet (sve uračunato u naknadu za pretplatu) dok ne podmirim potrošnju koju sam učinio prije 2 dana po njihovom suludom obračunu potrošnje prijenosa podataka u inozemstvu (iako obračun računa za naknadu pretplate i potrošnju inače dobivam početkom slijedećeg mjeseca, nakon obračuna potrošnje koju sam učinio) te dok ne podmirim prošlomjesečni račun do kojeg mi je rok 20-ti u slijedećem mjesecu (tj. ovom) i koje sam uredno već tri godine plaćao na vrijeme.
    U razgovoru sa službenicom na njihovom telefonu tj. službom za korisnike rečeno mi je da je to tako kako njima piše i da se mogu žaliti pismeno i nikako više niti s ikim razgovarat. I kome sad da se žalim (osim simpatičnoj crnoj ovci sa reklame) na lažno reklamiranje raznih pogodnosti i nepoštenu naplatu i dokazujem stvarnu potrošnju ili je vuk poje „ovcu“ i novce i ovaj put i ostavio hrpu sličnih nezaštićenih i nezadovoljnih „ovaca“ bez novaca pa ovim putem barem upozoravam korisnike cijenjenog mobilnog operatera da se paze divljih propisa koje su očito u tele2 preuzeli iz životinjskog svijeta pa kod njih vlada zakon jačeg .

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ludwig888 Pregledaj post
    Tele2 od nas radi ovce

Kad će konačno prestati pljačka građana od strane mobilnih korporacija koje sve nude „besplatno“.
    Skupivši jedva novce da provedem godišnje praznike (4 dana) u jeftinom nam susjedstvu nisam ni slutio da me čeka božićna čestitka od mog mi voljenog mobilnog operatera kojem sam vjeran već 3 godine i kojem sam za te tri godine samo za prosječnu mjesečnu pretplatu od 150 kn ostavio 5 400 kn ne uključujući ostale naknade.
    Dakle, došavši u Mađarsku dočekala me je poruka da je roaming tj prijenos podataka (internetom) 5,95 kn/ 100kb. Nažalost morao sam nakratko koristiti Internet (jer nisam uspio uhvatiti signal za wi-fi) i prema besplatnom programu instaliranom na androidu koji je do sad uvijek pokazivao realnu potrošnju pisalo je 3 MB prometa (sveukupnog mjesečnog prometa) a prilikom provjere računa na portalu moj tele2 na koji sam se spojio preko wi-fi-ja, kad sam uhvatio mrežu, pisao je prihvatljiv iznos trenutna potrošnje. Dosta, ali ne pretjerano tj. oko 180 kn (koliko sam izaračunao, a na portalu moj tele2 pisalo je da je trenutna potrošnja oko 300 kn a to piše i danas) za internet je jako puno pošto oni nude sve besplatno i uračunato u naknadu za pretplatu i kunu se u revoluciju al eto takva su pravila pa 'ko mi kriv.
    No šok je tek uslijedio kad mi je za vrijeme mog boravka u inozemstvu odjednom pisalo na mobitelu „NEMA USLUGE“ i nisam mogao niti ikoga zvati , niti itko mene zvati, niti otići ne daj bože na internet, ni ništa, nego sam ostao odsječen u stranoj državi od svijeta i ne daj bože da mi se nešto dogodilo ne bih se mogao nikome javiti.
    Dakle unatoč tome što sam već tri godine pretplatnik i što uredno podmirujem račune oni meni šalju poruku da sam premašio dozvoljeni „limit“ potrošnje i da mi više ne pružaju uslugu koju plaćam.
    Niti me je itko upozorio na limit, niti na uskraćivanje usluge koju plaćam kad mi je najpotrebnija, niti na njihov čudni obračun prijenosa podataka po kojem sam napravio račun samo za prijenos podataka od 600 kuna (ma i to nije šok kad sa crnom ovcom potpisuješ ugovor nego što su mi odbili pružit uslugu i čini mi se da bih bolje prošao na bonove pa bih se mogao nekome i javiti ili nadoplatiti a ovako su me blokirali i tako nagradili moju vjernost).
    Ali da šok bude i veći pa prijeđe u nevjericu, saznam i to, kad sam se vratio u hrvatsku, da mi je i dalje usluga obustavljena, doduše sad mene mogu zvati, ali ja ne mogu iskoristiti svoje besplatne poruke uračunate u naknadu za pretplatu niti mogu iskoristiti besplatne minute za razgovor niti GB-te za internet (sve uračunato u naknadu za pretplatu) dok ne podmirim potrošnju koju sam učinio prije 2 dana po njihovom suludom obračunu potrošnje prijenosa podataka u inozemstvu (iako obračun računa za naknadu pretplate i potrošnju inače dobivam početkom slijedećeg mjeseca, nakon obračuna potrošnje koju sam učinio) te dok ne podmirim prošlomjesečni račun do kojeg mi je rok 20-ti u slijedećem mjesecu (tj. ovom) i koje sam uredno već tri godine plaćao na vrijeme.
    U razgovoru sa službenicom na njihovom telefonu tj. službom za korisnike rečeno mi je da je to tako kako njima piše i da se mogu žaliti pismeno i nikako više niti s ikim razgovarat. I kome sad da se žalim (osim simpatičnoj crnoj ovci sa reklame) na lažno reklamiranje raznih pogodnosti i nepoštenu naplatu i dokazujem stvarnu potrošnju ili je vuk poje „ovcu“ i novce i ovaj put i ostavio hrpu sličnih nezaštićenih i nezadovoljnih „ovaca“ bez novaca pa ovim putem barem upozoravam korisnike cijenjenog mobilnog operatera da se paze divljih propisa koje su očito u tele2 preuzeli iz životinjskog svijeta pa kod njih vlada zakon jačeg .
    Prijatelju nije ti to nikakav životinjski svijet nego realnost ... ukratili su ti usluge zbog nadprosječno velike potrošnje a to danas rade svi operateri da zaštite sebe a i tebe ...
    Kad je internet roaming u pitanju tu nastaju veliki problem pogotvo od kad su na tržištu smartphone telefoni ... koji su gotvo cijelo vrijeme spojeni online a kad se priježe grana to sve obračunava ... i onda nastaje ovo što nastaje ... tako je i moj frend nedavno otišao u beč i pojelo mu sve novce s računa jer nije uninstalirao whatsapp (koji se na nokiji ne može ugasit osim ako se ne uninstalira) i to mu je naravno pojelo sve novce ...
    Treba pazit na takve stvari samo što nitko kod nas za to ne mari dok se to ne dogodi i dok sami ne platimo tu školu kao ti ...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2003
    Mobitel
    Lumia 520, N85
    Operater
    VIPme NS+/Tomato45lp
    Godina
    53
    Bodovi
    12.142
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.142, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Memphis Pregledaj post
    Prijatelju nije ti to nikakav životinjski svijet nego realnost ... ukratili su ti usluge zbog nadprosječno velike potrošnje a to danas rade svi operateri da zaštite sebe a i tebe ...
    Kad je internet roaming u pitanju tu nastaju veliki problem pogotvo od kad su na tržištu smartphone telefoni ... koji su gotvo cijelo vrijeme spojeni online a kad se priježe grana to sve obračunava ... i onda nastaje ovo što nastaje ... tako je i moj frend nedavno otišao u beč i pojelo mu sve novce s računa jer nije uninstalirao whatsapp (koji se na nokiji ne može ugasit osim ako se ne uninstalira) i to mu je naravno pojelo sve novce ...
    Treba pazit na takve stvari samo što nitko kod nas za to ne mari dok se to ne dogodi i dok sami ne platimo tu školu kao ti ...
    Whatsapp postavke su izgleda promakle tvom prijatelju...
    Isključiš roaming mogućnost, te si samo na WIFI-ju...

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2012
    Mobitel
    LG G3
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    5.155
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.155, Nivo: 17
    Bodovi: 5.155, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imho, operateri su tu u dosta nezavidnoj situaciji. Ako blokade nema, ljudi će u nevjerici proklinjati operatera ako im na roamingu neka aplikacija ostane online i poždere stotine/tisuće kuna sam tak.

Sad kad je Tele2 uveo blokadu (a ne vidim kakve koristi od nje može u računici imati operater), ni to ne valja. Mislim da bi bilo bolje da što prije mailom pošalješ opis situacije i molbu da te reaktiviraju jer više nema rizika od neočekivanih troškova nego što ih ovdje pljuješ.

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vivaldi Pregledaj post
    Whatsapp postavke su izgleda promakle tvom prijatelju...
    Isključiš roaming mogućnost, te si samo na WIFI-ju...
    Njegov telefon nema WIFI ...

Datum registracije
    Apr 2003
    Mobitel
    Lumia 520, N85
    Operater
    VIPme NS+/Tomato45lp
    Godina
    53
    Bodovi
    12.142
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Njegov telefon nema WIFI ...
    Ali u postavkama sigurno ima opciju isključivanja data roaminga...
    Ja imam i na N85 i na E71, koje doduše imaju WIFI...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kakve veze ima što se whatsapp ne može ugasiti. Svaki mobitel po defaltu ima isključen podatkovni roaming. Nikome neće slučajno pojesti novce, osim ako si sam ne upališ podatkovni roaming.

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ima netko problema sa slanjem poruka prema bosanskim 062 brojevima (BH Telekom), jeste primjetili kako se ne dostavljaju jučer i danas? U SZK-u nemaju ništa konkretno zasad pa me zanima je li lokalni problem do mene ili ne.

Taj 062 broj uredno prima poruke s tomata i sve ostale poruke sa njihovih mreža.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo i jedna pohvala, naime, telci su uveli online nadoplatu racuna bonom:
    http://www.tele2.hr/kupi-bon/

edit: vidim sad jos jednu novost objavljenu na faceu, uz kupovinu prepaid broja ili paketa s mobitelom, svi korisnici dobivaju poklon 1GB prometa.
    i to bi bilo super, da nije vremenski ograniceno na 2 tjedna. ovako je fino od njih,jer poklonjenom konju se ne gleda u zube, no...
    Zadnji uredio raky_b : 22-01-2013 u 11:12

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2013
    Bodovi
    94
    Nivo
    1
    Bodovi: 94, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 12,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Re: TELE2- kritike/pohvale korisnika

Mali problemi sa 3g-om na izoliranijim mjestima.
    Ali posto redovito pljujem po operaterima, red je da kazem i ponesto dobro.

Nastao mi je trosak od 140kn radi kasnjenja poruke o potrosenom paketu interneta.
    Nakon drugostupanjske zalbe i njenog odbijanja, odlucio sam dug platiti na dva-tri puta, dodavanjem odredjenog iznosa svakom iducem racunu.
    Nakon prvih placenih 50kn, stigao mi je slijedeci racun na kojemu vise duga nije bilo.
    Ako je to to i ako nije samo zabuna, a mislim da nije ( prosla su bec tri racuna, a duga nema), e onda tele2 - svaka cast.
    Vi propasti zbog toga necete, dobili ste zadovoljnog korisnika koji vas je preporucio drugima i na konto toga dobili jos troje korisnika.

Reklame su im zakon ali najbolja je reklama kad ih korisnik pohvali

Tako se radi. Bravo ( za sada :-) )

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne veseli se prerano.
    ubrzo stiže poziv agentice iz društva za naplatu dugova.
    potom obavijest odvjetnika o nepodmirenom dugu.
    konačno, slijedi ovrha Fine na svim tvojim novčanim sredstvima do podmirenja duga telekom operatera, društva za naplatu dugova, odvjetničkog ureda i Fine.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne ide to bas tako, jer da ima dug,onda bi mu ugasili broj dok ne plati. u slucaju kada tele2 dug proslijedi agenciji za naplatu, tada se korisnik stavlja na crnu listu, pa vise nikada i ne moze biti pretplatnik telaca.
    no, ipak bi ja preporucio prije javnih pohvala po forumima, da funky0308 nazove SZK i provjeri sta je sa tim dugom.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2013
    Bodovi
    94
    Nivo
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

= Citat = Izvorno postao raky_b Pregledaj post
    ne ide to bas tako, jer da ima dug,onda bi mu ugasili broj dok ne plati. u slucaju kada tele2 dug proslijedi agenciji za naplatu, tada se korisnik stavlja na crnu listu, pa vise nikada i ne moze biti pretplatnik telaca.
    no, ipak bi ja preporucio prije javnih pohvala po forumima, da funky0308 nazove SZK i provjeri sta je sa tim dugom.
    Provjereno...

U cilju mirnog rijesavanja problema, pola sam platio ja, pola oni.
    Iznenadio sam se i ja ali eto, tako kažu.

I da, da postoji dug makar i 1 kn, uvijek piše na idućem računu.

Datum registracije
    May 2012
    Mobitel
    RN7
    Operater
    HT
    Bodovi
    7.897
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.897, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 62,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kupio sam start paket 25kn s 25kn na računu. Pisalo mi je u startu da mi kartica vrijedi negdje do devetog mjeseca, kada sam aktivirao tarifu Revolucija odjednom je kartica vrijedila samo 14 dana. Mislim da je to krajnje nekorektno i ne razumijem njihovu politiku. Koju god karticu da kupim, od bilo kojeg operatera vrijedi 90 dana od trenutka uključivanja, bez obzira koju tarifu imao. Eto jedino Tele2 opet ima potrebu zaj*****ti! Kartica će u smeće. Tele2, hvala i zbogom.

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G3
    Operater
    vip/bonbon
    Bodovi
    20.047
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Koliko ja znam svaka nova kartica jos od kad su uveli knock out tarfu (jos kad su imali zuto bijeli logo) vrijedila je samo 14 dana, tako da ovo nije nikakva novost.

Datum registracije
    Nov 2009
    Bodovi
    6.082
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.082, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

TELE2- kritike/pohvale korisnika

Tako je. Kad se aktivira kartica kaze sa traje do 2014 a ubrzo se smanji na 14 dana

Banned Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2013
    Bodovi
    37
    Nivo
    1
    Bodovi: 37, Nivo: 1
    Bodovi: 37, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 4,0%
    Ukupna aktivnost: 4,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Smanji se nakon prvoga poziva!

Datum registracije
    Nov 2009
    Bodovi
    6.082
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

To sam i mislio sli nisam bio 100% siguran

Datum registracije
    May 2012
    Mobitel
    RN7
    Operater
    HT
    Bodovi
    7.897
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je ovo svakako novost i moram reći da me je naživciralo. Da je u pitanju neka promo kartica koju sam dobio od promotora, ne bih imao problema s tih 14 dana trajanja. Ovako je to jednostavno nekorektno.

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao partwish Pregledaj post
    Meni je ovo svakako novost i moram reći da me je naživciralo. Da je u pitanju neka promo kartica koju sam dobio od promotora, ne bih imao problema s tih 14 dana trajanja. Ovako je to jednostavno nekorektno.
    15 dana ti vrijedi od dana kad je aktiviraš ... a to što piše na kutiji se odnosi na vrijeme aktivacije do kada tu istu karticu možeš aktivirat. Kupiš bon od 50 kn i vrijedi ti 90 dana + neaktivini period

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Danas sam proucavajuci cijenik Tele2 naletio na ove dvije interesantne promocije, iako ih ne vidim na web stranici:

Promotivni podatkovni paket 100MB za 5kn
    Podatkovni paket nije dostupan korisnicima tarifa Pričalica (stara), Apsolutno najjeftiniji pozivi, Smart te korisnicima Mobilnog Interneta na bonove.
    Promotivni podatkovni paket se može aktivirati u promotivnom razdoblju od 31.01.2013. do 28.02.2013.

Promotivni podatkovni paket 1 GB za 20 kn
    Podatkovni paket nije dostupan korisnicima tarifa Pričalica (stara) i korisnicima Mobilnog Interneta na bonove.
    Promotivni podatkovni paket se može aktivirati u razdoblju od 6.2.2013. do 10.3.2013.

Datum registracije
    Nov 2009
    Bodovi
    6.082
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kako se aktiviraju ove dve podatkovne opcije. Hvala

Datum registracije
    Feb 2010
    Mobitel
    HTC EVO 3D
    Operater
    vIp,tele2
    Bodovi
    5.575
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.575, Nivo: 17
    Bodovi: 5.575, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Govori se o mogućem preuzimanju hrvatskog Tele 2 od telekomunikaciskog operatera Telenor koji posluje u Srbiji.Oba matično dolaze iz Švedske.O nekim promjenama za korisnike nema detalja.
    http://m.vecernji.hr/biznis/preuzima...-clanak-511312.
    ((Ispravak 18.2. u 14:33 Telenor je iz Norveške))
    Zadnji uredio Zdrave : 18-02-2013 u 15:33

1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    May 2010
    Bodovi
    3.147
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.147, Nivo: 13
    Bodovi: 3.147, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Oba operatera iz Švedske, jedina razlika što je telenor iz Norveške. I bolje da ih preuzmu. Kad ce bit 3 jaka regionalna operatera smanjit ce se cijene + morat ce nam ulaskom u Europsku uniju svakako smanjit cijene. Odnosno uskladiti s europskim regulativama

+ Odgovori na temu
Stranica 93 od 108 PrvaPrva ... 43 83 89 90 91 92 93 94 95 96 97 103 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1
    Odgovora: 579