= Citat = Izvorno postao hrc50 Pregledaj post
E, svaka ti čast! Instalirao sam MoreLocale 2 na HTC Desire X i Dora progovorila, a i menu je automatski prebačen na hrvatski jezik!
Ko bi se toga sjetio??!! Velika hvala i na znanje drugima. Primjetio sam da je više ljudi tražilo rješenje za hrvatski jezik i sad ga imaju. Zasada sam probao samo demo, a kad izađem van onda ću vidjet kako radi.

Sad imam još jedan problem sa Navigon. U postavkama Navigona se može postaviti bluetooth, ali to ne šljaka. Probao sam kanal 1 i 2, ali ništa. Kad ugasim bluetooth glasovno navođenje radi!
" Ko bi se toga sjetio??!! "

Nisam baš neki stručnjak za Android OS , ali sam se počeo snalazit u zadnje vrijeme . Više mi leže klasične PNA GPS Navigacije .

Što se tiče BT_a , nisi jedini s tim problemom i drugima se to događa . Na mojem HTC_u radi , čujem "Doru" i na BT slušalicu ...

Mene muči zašto moj HTC One nema FM Transmiter , gledao sam malo karakteristike raznih telefona , u novije vrijeme rjetko se
nađe ta opcija ... Nije neki "bed" pa može i bez toga , nemam to ni na Flayeru pa opet dobro ! (imam na klasičnoj Mio navigaciji) .

Uglavnom lijepo smo rješili problem glasa na Navigonu , i nećeš morati ugrađivati drugi Software na mobitel ...