Konačno.. nakon par dana čekanja na aktivaciju registracije da mogu pisat
Želim postavit pitanje:
Instalirao sam Navigon 4.7.1 i nakon instalacije sam malo pretražio mape i našao datoteku s infom o registraciji,i tu sam vidio da je upisana MAC adresa uređaja na koji je instalirana navigacija,da li se itko zapitao da li uređaj kod skidanja mapa s servera šalje sve podatke o uređaju na njihove servere...lako za one koji nemaju prijavljen broj i koji su korisnici bonova,ali korisnici pretplate bi se mogli nači u nezgodnom položaju,u slučaju tužbe lako je doč do njih.
Imate li informacije da li crack postavlja kod downloada lažnu MAC adresu? Ako ne,prilično škakljiva situacija.
I da dodam još nešto,vidim da ima slučajeva da nadogradnja preko wi fi neide i puca,na jednom uređaju je meni prošlo super,a na drugom kod kuče nije htjelo pa nije,jedina razlika bi mogla biti u ruteru,naime u prvom slučaju sam radio nadogradnju preko Thomson rutera,u drugom preko Siemens sx763,i sa tim uređajem su primiječene i dokazane poteškoće kod nadogradnje sw na satelitskim prijemicima dreambox,tako da je moguč problem u njemu.
Molim povratne informacije u vezi toga.

Odgovori uz citat

Bookmarks