Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 6 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 51 do 75 od 143
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao danijel1 Pregledaj post
    Tele 2 je ispao jako glup i bezobrazan i to će ih koštati gubitka korisnika. Ali ako njima to ne smeta, bome ne smeta ni meni. Samo teško su došli do broja korisnika koji imaju sad, a lako će ih izgubit. Po tome što si ti stavio te stavke i te gluposti, oni meni mogu isključit broj kad hoće. To je ko da meni krepa mobitel, a u servisu mi kažu da garancija ne vrijedi jer sam ga previše koristio! Ma daj!
    To je tvoje subjektivno mišljenje ... a naravno da će se otići oni koji ne mogu ostvariti svoje namjere u pogledu prevara.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2007
    Bodovi
    8.807
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.807, Nivo: 22
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tele 2 je ispao jako glup i bezobrazan i to će ih koštati gubitka korisnika. Ali ako njima to ne smeta, bome ne smeta ni meni. Samo teško su došli do broja korisnika koji imaju sad, a lako će ih izgubit. Po tome što si ti stavio te stavke i te gluposti, oni meni mogu isključit broj kad hoće. To je ko da meni krepa mobitel, a u servisu mi kažu da garancija ne vrijedi jer sam ga previše koristio! Ma daj!
    Sa onima koji uzmu Tele2 da bi nazvali svoj drugi tomato broj i ostavili oba mobitela na kauču 2-3 sata, njima je svejedno jel će izgubit korisnika ili ne.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    20.517
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.517, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A ja sam zvao 3 puta tomato i PRICAO sam sa on osobom 30min a ta osoba nije na tarifi todi racun i iskljucili su me reci mi fernandO jeli to uredu . Nikada me tele2 više neće vidjeti na svojoj mreži.

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Ukupna aktivnost: 99,4%
    Ukupna aktivnost: 99,4%
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Interesira me dali taj TELE 2 odblokira telefon na sve mreže , ako te "prisilno" iskopča .
    Pošto se ponaša ko' "Tele" vjerovatno to neće napraviti !!?
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Jul 2011
    Mobitel
    Nexus 5
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.162
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.162, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 16,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao fernand0 Pregledaj post
    Sa onima koji uzmu Tele2 da bi nazvali svoj drugi tomato broj i ostavili oba mobitela na kauču 2-3 sata, njima je svejedno jel će izgubit korisnika ili ne.
    Tele 2 se trebao zaštititi ko T-mobile. Imaš 1000min prema svima (to je u reklami). A u stvari imaš 800 prema t-mobile a 200 prema svima ostalima. Nemojte me držat sad za riječ da je u minutu tako. Ali nemaju nikakvo pravo uskračivati korištenje usluge. Trebali su bolje prilagodit uslugu sebi. I sad oni umjesto da pojedu to svoje govno, oni iskapčaju korisnike i još je to vama ok??? Ja imam opciju di imam neograničen broj poruka prema svima. Uzeo sam je zato jer puno šaljem poruke. I sad da oni meni daju 1000 poruka, to nije neograničeno! Ako je 1000 onda je 1000, ako je neograničeno onda se zna šta je to. Jako su mi se zamjerili s ovim. Da ne kažem i zgadili. A do prije 2 mjeseca sam ih preporučivao kao dobru mrežu!

Datum registracije
    Feb 2011
    Bodovi
    7.986
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.986, Nivo: 21
    Bodovi: 7.986, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smoto Pregledaj post
    A ja sam zvao 3 puta tomato i PRICAO sam sa on osobom 30min a ta osoba nije na tarifi todi racun i iskljucili su me
    Isto bi ti bilo na Simpi, jedino što te ne bi isključili, nego bi ti počeli naplaćivati svaku minutu.

Datum registracije
    Jul 2007
    Bodovi
    8.807
    Nivo
    22
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smoto Pregledaj post
    A ja sam zvao 3 puta tomato i PRICAO sam sa on osobom 30min a ta osoba nije na tarifi todi racun i iskljucili su me reci mi fernandO jeli to uredu . Nikada me tele2 više neće vidjeti na svojoj mreži.
    Ako je to istina onda stvarno nemam što reći... nisu normalni :S

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-mobile/Vip/Tomato
    Bodovi
    4.126
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.126, Nivo: 15
    Bodovi: 4.126, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mephisto Pregledaj post
    Isto bi ti bilo na Simpi, jedino što te ne bi isključili, nego bi ti počeli naplaćivati svaku minutu.
    Gregore, ovo sto si ovdje napisao nema veze sa stvarnoscu. Na simpi ne naplacuju nista za pozive prema tomatu sve dok imas odredeni broj preostalih minuta prema 092 brojevima. Oni ne iskljucuju korisnike kao i tvoj tomato.

Tele2 plese na granici propisa, negdje im to prolazi, a negdje ne, ali svakako znam da ce im to postepeno odvlaciti odredeni broj korisnika koji se "opeku", bez obzira jesu li "pretakali" novac ili ne.

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    20.517
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja stojim iza toga pa da treba i na sudu. Sva srića nije mi glavni broj da je dao bih tele2 u sve novine pa da vidi tele2 s kim ima posla ,svakako često u novinama čitam članke od tele2 kako je zafrkao korisnike. I vratili bi mi novce i broj jer bi ih gonio prvo preko hakoma pa ako treba i sudski.
    Zadnji uredio smoto : 31-01-2013 u 21:59

Banned
    Datum registracije
    Jan 2013
    Bodovi
    3
    Nivo
    1
    Bodovi: 3, Nivo: 1
    Bodovi: 3, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 3,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mephisto Pregledaj post
    Upravo tako. Tele2 je donio procjenu kakvu je donio, i od toga će imati koristi ili štete. Za to su odgovorni oni sami i takvu odluku imaju potpuno pravo donijeti. Na korisniku je da sam odabere ponudu koja mu najbolje odgovara, ima 6 operatera na tržištu i ponuda je prilično raznolika.
    Debelo griješiš jer Tele2 ne može svakih nekoliko tjedana, a znamo dobro što su radili u Revoluciji, mijenjati pravila igre.

To mora napraviti 30 dana prije i odluka mora biti na čvrstim temeljima.

Meni je Tele2 isključio nekoliko kartica, ali ih je ostalo sasvim dovoljno.

No od danas ću Tele2 jedino koristiti za pozivanje Tomata, na kojemu su ionako svi moji bliži i dalji rođaci kojima sam davno objasnio koje su prednosti tarife Na tuđi račun.

Nakon što me isključe tražit ću najstrože sankcije regulatornoga tijela i odštetu jer me Tele2 sprječava da iskoristim ono što sam platio.

Točno, ja jednim udarcem sređujem dvije muhe, zovem poznanike i punim im račun na Tomatu.

Ako tražite da ne zovem sebe, registrirat ću Tomato na rođake i opet će doći na isto jer ću iskoristiti gotovo sve minute u u Zimskoj opciji, razgovarati s rođacima i puniti im račun.

Ne pristajem na promjenu pravila igre, ograničavanje pozivanja prema Tomatu, jer sam ja tarifu uredno kupio i ne želim prihvatiti da mi Tele2 promjenom pravila iz ruke izbije "zlatnu ribicu".

Neka kazne menadžera koji je izmislio takvu tarifu, a ne kupca koji nije ovca za šišanje.

Nisam raspikuća, stoga ne bacam kruh, ne bacam hranu, ne bacam minute.

Iskoristit ću ih do zadnje sekunde!

Datum registracije
    Jul 2011
    Mobitel
    Nexus 5
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.162
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slažem se sa Krapinom. Ja sam jednom aktivirao na simpi mrak tarifu. I onda sam zvao kolegicu na VIP sa jedne strane stola na drugi. I kak oni to meni mogu zabranit? Koristim samo ono što sam platio. I nisu me isključili. Pa valjda za svoje novce zovem koga i kad hoću.

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ispravljach Pregledaj post
    žalio se. čekam odgovor od tele2 već 5 tjedana
    danas dobio odgovor.
    vele da mi mogu isplatiti kune (ako imam sačuvane bonove), ali da mi broj neće ponovno aktivirati.
    žalio se na njihovu odluku drugostupanjskom povjerenstvu.

Datum registracije
    Jul 2011
    Mobitel
    Nexus 5
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.162
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ček malo. Kak misliš bonove? One papiriće? Nadam se da imaš. Ja imam jer većinom kupujem na internetu. Stvarno ciganska posla.

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...svakih 6 mj aktivirao broj slanjem novca s drugog broja (nula kuna troška za mene)...čim je izašla zimska opcija ukucao sam bon od 50 kn...
    p.s
    kune na tele2 računu, koje su mi sada oduzeli, dobio prije 5 godina u promociji
    Dakle, mogu izvući samo 50 kn. Ali zalbom ću tražiti vise, sve

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Za kune na računu mislim da je to po zakonu o elektroničkom novcu da moraju vratiti novac uz predočenje bona i računa - neznam jel moraju oboje biti ali obično pretpostavljam da otežavaju postupak! Ali ako se ima račun i bon onda je to to - do godinu dana nakon ukidanja broja ili tako nešto moraju vratiti novac...znači dug je period nakon kojega se može sjetiti da je bilo kuna na računu.

Ali, nevjerovatno da samo tako ukidaju samovoljno broj!? Ok privremeno isključenje kao upozorenje ili tako nešto - ali trajno ukidanje broja!? WTF?

Banned
    Datum registracije
    Feb 2013
    Bodovi
    4
    Nivo
    1
    Bodovi: 4, Nivo: 1
    Bodovi: 4, Nivo: 1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    danas dobio odgovor.
    vele da mi mogu isplatiti kune (ako imam sačuvane bonove), ali da mi broj neće ponovno aktivirati.
    žalio se na njihovu odluku drugostupanjskom povjerenstvu.
    I meni su poručili da mi ne žele uključiti brojeve.

Ja sam uputio žalbu Hakomu jer sam u njoj upozorio na niz nepravilnosti i nisam htio čekati da me ovi iz Tele 2 i dalje vuku za nos.

= Citat = Izvorno postao mlesic Pregledaj post
    Za kune na računu mislim da je to po zakonu o elektroničkom novcu da moraju vratiti novac uz predočenje bona i računa - neznam jel moraju oboje biti ali obično pretpostavljam da otežavaju postupak! Ali ako se ima račun i bon onda je to to - do godinu dana nakon ukidanja broja ili tako nešto moraju vratiti novac...znači dug je period nakon kojega se može sjetiti da je bilo kuna na računu.

Ali, nevjerovatno da samo tako ukidaju samovoljno broj!? Ok privremeno isključenje kao upozorenje ili tako nešto - ali trajno ukidanje broja!? WTF?

Prevario si se, HNB kaže da novac moraju vratiti odmah, tj. čim prime zahtjev.

U Hakomu nemaju rok, kažu da operator mora samo vratiti novce.

Inače, ja sam prijavio Tele2 jer nisu upozorili korisnika da bi zbog pretjeranoga prometa broj mogao biti isključen.

Ja jesam zvao Tomato, ali svaki dan u prosjeku 50-ak minuta.

Stoga bih želi napisati i ovo...

Prvo, Tele2 ne može znati tko ima koju tarifu u Tomatu.

Drugo, tih 50 minuta nije zloupotreba.

Treće, Tele2 je taj koji zloupotrebljava naše povjerenje i zaslužili su šaku u glavu.

Slažem se sa Krapinom. Ja sam jednom aktivirao na simpi mrak tarifu. I onda sam zvao kolegicu na VIP sa jedne strane stola na drugi. I kak oni to meni mogu zabranit? Koristim samo ono što sam platio. I nisu me isključili. Pa valjda za svoje novce zovem koga i kad hoću.
    Ujutro kupite dnevnu kartu za tramvaj i onda se nađe ZET-ov kontrolor koji Vam u 17:00 oduzme kartu jer ste se previše vozili, pridonosili gužvi u tramvajima itd.

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Re: tele 2 gasi sim kartice

Da je tele2 napravio glupost sa gasenjem broja, to je istina. I taj potez ne odobravam...
    Ali...
    Daj se samo sjetitite svi malo teme o Revoluciji (prvi put kad je izasla ta tarifa)...
    Ja ne mogu shvatiti stav ljudi koji su uzeli revoluciju bez pretplate i to za 150kn i onda samo zvali Tomato gdje je bila aktivirana tarifa na tudji racun. I onda su poslije te kartice prodavali ili se hvalali kako sad na toj kartici imaju "tisuce" miuta za razgovore. A u revoluciji su imali neogranicen broj minuta.
    Time su zaj***li druge korisnike koji su poslije uzeli Revoluciji i gdje ih je docekalo 1500min, umjesto neogranicenog broja minuta i odredjene restrikcije.
    Nije mi jasno zasto su neki toliko jalni da traze kruha preko pogace.

Znam da ce vas sad hrpa popljuvati ovaj moj post, ali mi to ne dira.
    Ja sam prije koju godinu odabrao Tele2 jer sam imao T-mobile i njima se skupo naplacao poziva, koje sad placam pun kufer jertinije. Isto tako i i Vip-u.
    Istina da tele2 ima ogranicenja sto se tice Tomato tarife, ali to je opet zbog nekoliko jalnih ljudi koji su isli raditi gluposti nebi li zaradili koju kunu.

Kazem, ne opravdavam Tele2 sto mukte gase kartice. Osobnog sam misljenja da su trebali u reklamu ili u ugovoru napisat da imaju pravo ugasit karticu ako se prema Tomato mrezi ostavruje odredjena minutaza.

I jos jedna stvar, i T-mob i Vip su znali mijenjati "pravila" tijekom koristenja tarifa. Samo sto se po tom pitanju rijetko tko bunio, jer nije bilo jeftinog nacina iskoristavanja tarifa u korist druge kartice.

Osobno koristim Tele2 Revoluciju i do sad su bili fer i korektni, jer za 150kn mogu pricat i sms-at koliko zelim. A da ne kazem da mi je valjda 80-90% poziva prema T-mob/bonbon mrezi (a velika vecina prema samo 1broju) i nikad mi to nije ekstra naplaceno.

Ako nasumicni gase kartice to nije u redu. Ali su nakon prve "afere" sa tomatom promijenili pravila, i ljudi su znali za to. Ako gase kartice ciji korisnici opet rade istu stvar, to se onda moze i opravdat...

Sent from my HTC Sensation using Tapatalk
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

18. 'Hvala' kažu:

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    sto se tice Tomato tarife, ali to je opet zbog nekoliko jalnih ljudi koji su isli raditi gluposti nebi li zaradili koju kunu
    Po ovome sto si napisao vidi se koliko si neinformiran.
    Ja, konkretno, mjesečno prihodujem 5000 do 10000 kn od prodaje tomato kartica.
    Po ljeti to se podupla.
    Tko prodaje onima koji rade na medjunarodnim relacijama (osoblje brodova, aviona, vozači kamiona...) zaradjuje još i vise.

Istina, nasli su se tu i neki 'marko' i 'darko' koji su uzeli samo jednu revoluciju i onda zaradili crkavicu od 1000 kn/mj. Vjerojatno takve Ico poznaje
    Zadnji uredio ispravljach : 02-02-2013 u 11:05

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svaka čast tebi ako ti je to bio "biznis"... a upravo radi takvih je Tele2 i uveo ograničenja, te smanjio minute u tarifi...

I ok, sam si skužio da si "u prekšaju" (prema Tele2), lijepo si si novaca zaradio... Ali čemu onda kukanje? Budi sretan da je išlo toliko dugo koliko je išlo.
    Ako si imao više revolucija i njih iskorištavao da bi kasnije prodavao "napumpane" tomato kartice, znači da si zarađivao na temelju drugih.
    i sad odjednom kad više nemaš tu mogućnost, onda ti nije jasno zašto je kartica (ili više njih) isključeno...
    To je ono na što se odnosilo kad sam rekao da neki traže kruha preko pogače. i to mi nije jasno.

Al jbga. svi bi mi rado došli do lako zarađenih novaca...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako si imao više revolucija
    Nikad. od tele2 = samo jednu zimslu opciju.
    i sad odjednom kad više nemaš tu mogućnost
    Imam. ali ne putem tele2 = jedne jedine zimske opcije
    Al jbga. svi bi mi rado došli do lako zarađenih novaca...
    Zašto onda samo gledaš i citas te solis pamet drugima? Pokreni se

22. 'Hvala' kaže:

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Re: tele 2 gasi sim kartice

Dobro je kad se šišaju ovce, al kad ovce uzmu škare pa počeu šišat - to nikako nevalja! Najbolje da tele2 svim ovcama ukine brojeve jer su gamad - ali da nastave plaćati! Eto! Vuk sit i ovce ošišane! :-D

24. 'Hvala' kažu:

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    iPhone 6S
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    46
    Bodovi
    12.869
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.869, Nivo: 27
    Bodovi: 12.869, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da smo se sada malo pogubili - osnovni problem kod Tele2 je što nema kontinuiranu politiku kvalitete, stalno mijenja opće uvjete poslovanja bez prethodne obavijesti korisnicima (zadnji put ih je natjerao HAKOM) i od jednostavne mreže sa jednostavnim tarifama postao je ponuditelj najnetransparentnijijih usluga na tržištu.

Žao mi je zbog toga jer je financijska demografija korisnika Tele2 trenutno vrlo loša jer je većina kvalitetnih potrošača ostala na konkurentnim mrežama ili im se vratila.

Osobno - čak i uz znatnije jeftinije usluge ne bih prešao na Tele2 jer mi treba pouzdan i vjerodostojan operater (call centar, pouzdanost usluga bez domaćeg roaminga, način prodaje, educiranost na prodajnim mjestima - sve to je kod Tele2 na niskom razvojnom nivou jer nema ulaganja u to)
    Svi smo mi u krastavcu...

26. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Jul 2007
    Bodovi
    8.807
    Nivo
    22
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Po meni je najviše kriv HAKOM jer je Tomatu (čitaj VIPu) dozvolio tarifu koju korisnici mogu tako lako zloupotrijebiti. I ovako imamo jadno tržište sa samo 3 operatera, i onda HAKOM tako lako dozvoli da se drugi operater lako uništi.

Da ima pravde, HAKOM bi isključio plaćenje interkonekcije prema Tomatu pa nek onda Tele2 korisnici zovu besplatno Tomato, a nek VIP iz svog džepa "nagrađuje" korisnike i pokrene novu tarifu "Na VIPov račun"

Datum registracije
    Nov 2007
    Bodovi
    11.205
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.205, Nivo: 25
    Bodovi: 11.205, Nivo: 25
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ispravljach, jesi to ti!?

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    20.517
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Leone Pregledaj post

ispravljach, jesi to ti!?
    To nije uredu, samo mi mali ispaštamo zbog takvih. To policija treba napraviti akciju za te švercere nebi ih problem bio pivatati .A ne da mi nedužni ispaštamo zbog budala.

30. 'Hvala' kaže:

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 6 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. sim kartice
    By alpeza in forum Tele 2
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 30-08-2012, 23:29
  2. iPhone 3G - nema sim kartice, uložite važeći sim?
    By Bumblebee in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 23-04-2012, 22:42
  3. Odgovora: 1
    Posljednji post: 02-11-2011, 23:35
  4. Zamjena SIM kartice
    By ThePornstar in forum A1
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 13-03-2009, 16:42
  5. sim kartice od 512mb
    By sodom in forum Općenito
    Odgovora: 7