Telefon je bio otkljucan, a kada se napavio update softwarea, zakljucao se opet na tmobile. Treba ga ponovo otkljucati da radi na VIP mrezi. Koji je sad software i baseband? Settings - General - About. Baseband je ono "Modern firmware"
Pozdrav,
kupila sam iphone 3G (polovni), bio je otključan na sve mreže verzija 3.1.3., instalirala sam si itunes kako bih si prebacila neku glazbu, no htjela sam i promijeniti ime telefona, pa me zatražilo da napravim update. To sam napravila i otada me traži važeću sim karticu. S obzirom da sam nova u tome, uopće ne razumijem što me traži, inače sam na vip mreži, pretpostavljam da mu treba t-mobile kartica. Što bih dalje trebala napraviti ako se ispostavi da mu treba t-mobile kartica?
Nova sam u ovome, treba mi pomoć.
Unaprijed zahvaljuljem na odgovoru.
Telefon je bio otkljucan, a kada se napavio update softwarea, zakljucao se opet na tmobile. Treba ga ponovo otkljucati da radi na VIP mrezi. Koji je sad software i baseband? Settings - General - About. Baseband je ono "Modern firmware"
iPhone 5s 16 GB
E sad, problem je to što sam isprobala sve kartice naših mreža, ali ništa mi se nije aktiviralo. I dalje stoji upozorenje zaključan sim, uložite važeći sim bez pina za aktivaciju iphone uređaja, onda ukucam pin kartice i ništa mi se ne mijenja, ostaje sam slika usb-a i itunes.
Radim li nešto krivo ili je u nečem drugom problem?
pa spoji mob na itunes, mora ga aktivirati.
kad ti je napravio update, vjerovatno si preskočila dio s aktivacijom aparata
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Bookmarks