Što napraviti kad u KB Dubravi u podrum, znaci na hitnoj nema signala? I ne dozvoljava prebacivanje na T-mobile mrezu?
@10aLEX, u pravu si, samo taj problem korisnici drugih mreža mogu djelomično riješiti tako da ručno odaberu matičnu mrežu, dok tele2 korisnici moraju imati podešeno na automatski osim ako ne žele biti osuđeni samo na tele2 signal.
Što napraviti kad u KB Dubravi u podrum, znaci na hitnoj nema signala? I ne dozvoljava prebacivanje na T-mobile mrezu?
Izaći van ili promjeniti operatera. Stvarno ne razumijem kakav odgovor očekuješ.
Problem sa podrumima I ostalim prostorijama bez prozora I debelih zidova je sto Tele2 koristi najvise 1800 MHz frekvenciju jer su ostala dva zauzela vecinu pojasa od 900 MHz koji puno bolje I dalje prodire!![]()
na njihovu zalost i moju srecu, danas sam u t centru potpisao prelazak na simpu, inace vise citam po forumima nego pisem ali ovom prilikom moram izraziti, za one koji eventualno budu htjeli preci na tele2, ja sam razocaran kvalitetom signala... ako kupim promet onda ga i zelim iskoristiti na 3g, nema smisla da uzimam ni paket od 10mb, slikovito, ako je signal toliko los kao sta je i sa slucajem u tele2... uvijek kada mi je hitno trebao 3g signal, primjerice kada sam se morao logati na net banking da provjerim stanje racuna jer sam kupovao opremu za dijete, znaci, to nam je bilo stvarno hitno i potrebno, vazno, ne za neke gluposti, da gledam novo okacene alike na fejsbuku ili napisem novi status, u takvoj situaciji me tele2 izdao, pod navodnicima , ne doslovno naravno. ama bas uvijek kada mi je hitno zatrebao net, nula. vazno je s moje strane da napomenem da nisam bio u zabiti, vec u rijeka tower centru ljudi moji, da bude jos gore, tower nema svoj wifi, i to je uzas ali drugi par rukava. u ztcu na zametu ista prica. moram reci da sam cak danas u podmurvicama imao neko vrijeme oznacen G dok nije nasao 3g... uzas jedan veliki, to sam im napisao na fb stranici, rekli su mi da BI TREBALO PO NJIMA SVE VALJATI, u smislu da sve radi ok a ja idiot i ako ima poteskoca da im se javim mailom, no jednostavno mi se ne da nabrojavato sve gradove u hrv osim zga)) dosadni su, aljkavi i trljavi, za neku sitnicu vezano za moj tele 2 portal, odnosno nekakvu greskicu oko poziva, maltretirali su me milijun puta nazivajuci odmah, poziv za pozivom kad im se nisam mogao i htio javiti zbog obiteljskog rucka, korisnicka sluzba preko mejla mi pise preteske recenice i komplicirane, filozofirajuci i pisuci mi datume kada me nisu mogli dobiti, tocno datum, vrijeme u sekundu, trate svoje i moje vrijeme uzaludno, bolje da se okrenu rijesavanju nezadovoljnih korisnika kojih je iz dana u dan sve vise, uskoro bi mogli zavrsiti i iza multiplusa, umjesto DA ISMIJAVAJU svoje korisnike poklanjajuci dvije kune i pol ilo pet ako nadoplate racun, ovdje cu stati jer vise nema smisla, ja sam sa tomatom u konacnici bio zadovoljniji a od tele2 odustajem, ozgleda da je hrv tele2 sasvim drugaciji od svedskog ili nesto slicno, lp svima
Desire / Oxygen /
ispricavam se na dugackim rec. i nepismenosti, pisao sam post preko mobitela i umoran sam za popizdit
Desire / Oxygen /
Tele2 ušao je u partnerstvo sa Metronetom i od sada će poslovnim korisnicima nuditi fiksno-mobilni VPN
Katastrofa je za TELE2 što nisu znali iskoristiti trenutak ulaska na hrvatsko tržište i bolje oteti korisnike konkurenciji. Sada se njihovi kljenti povlače na druge operatere samo zbog toga što se pokazalo da im je mobilna mreža (signal) užasno loš i nedostatan u pokrivanju i jačini. Premda se reklamiraju da su najbolja mreža po ocijeni FER-a. Uz to, nije im ni palo na pamet da se prijeve na natječaj za LTE frekvencije, kao što su to učinili VIP i T-mobile.
Nadam se, ako je istina da se srpski Telenor interesira za kupnju, da će oni kad dođu ojačati mrežno pokrivanje.
--
Zadnji uredio cickova13 : 05-08-2013 u 09:57
Ocjena 0 bodova
Na mojem području se signal poboljšao, nema više prekida u liftu
Dobili su prije godinu-dvije nešto frekvencija na 900Mhz, a zna se da na toj frekvenciji signal bolje probija![]()
Nije ovo za mene ...
Primjećujem novu kartu pokrivenosti vlastitim signalom na stranicama Tele2. Znatno veća pokrivenost nego ranije, no još uvijek ne kao VIP ili T-Mobile. Al s obzirom na višegodišnju stagnaciju, ovo izgleda kao čudo!
http://www.tele2.hr/podrska-korisnic...cs126/?typid=2
Da. Ova promjena izgleda drastično, međutim mislim da nije realna ova karta. Loši su u 3G pokrivanju, a nisu uveli ni HDSPA standard.
Ne znam, dosta sam putovao po svim dijelovima HR, i ta karta je otprilike uvijek bila tu negdje... Kako nemaju HSDPA? Nemaju LTE, nisu platili licencu...
Bulazniš. Nisu se ni natjecali za LTE licencu!
Da, ali si ti rekao da nemaju HSPA što nije točno, imaju ga do 21.6 Mb/s.
Ne bulaznim, znam da se nisu natjecali jer nisu htjeli ni platiti. Pa to proizlazi jedno iz drugog. A HSDPA imaju već dugo.
od kad vrijedi update-ana karta? jer kod mene i dalje signal kakav je i bio,a po karti bi trebao biti jači
Pa na papiru sve to lijepo izgleda. Isto tako kod mene u par sela u koje idem piše da ima signala i na otvorenom i u zatvorenom, a u biti signal varira na jednom mjestu od 0 do 5 crtica, i ako ga staviš u džep odmah se prebauje da nacionalni roaming![]()
sve to sa t2 pokrivenosti lijepo izgleda na izmisljenim kartama koje ispunjavaju djeca iz vrtića sa razlicitim bojicama.
bajke ze naivne.
po njihovim kartama kod mene bi trebala biti brzina do 21mbs.
he...kako da ne.nikad nije bila iznad 2mbs.
ali je skoro uvjek tj konstantno 400 kbs.
Bookmarks