Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 4 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 91
    Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2008
    Bodovi
    9.787
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.787, Nivo: 23
    Bodovi: 9.787, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

samsung galaxy duos s7562

Kolega mi ima gore navedeni mobitel a ja mu neznam pomoci jer imam android 2.3.6 na samsungu galaxy s, dakle on ima s7562 duos sa softwerom 4.04 na njemu...

Njegov problem je u tome kaj display kada je zakljucan, na pritisak power ili srednjeg gumba se aktivira I ima aktivno podrucje “Emergency call” koje se moze lako aktivirati u dzepu. Htio bih maknuti taj emergency call.

moze li neko pomoci...

unaprijed hvala...

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne može se maknuti.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    iPhone 6S
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    46
    Bodovi
    12.869
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.869, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mmm... Ja imam taj mob i nemam emergency call kad pritisnem power ili middle button kad je uređaj zaključan. A nisam ništa posebno po tom pitanju radio... (soft 4.0.4)
    Svi smo mi u krastavcu...

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Acer Liquid E2 Duo
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    6.269
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.269, Nivo: 18
    Bodovi: 6.269, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uskoro planiram kupiti taj mobitel. Već više od 4 godine koristim D880 i eto sad bih kupio nešto novo mada D880 odrađuje svoj posao bez ikakvih zamjerki izuzev dva flat kabela koja sam promijenio u 4 godine.

Što mogu očekivati od ovog duosa? Osim što ulazim u svijet pametnih telefona i sve što ide s tim. Iskreno, više bih ga kupio da se moderniziram i da mogu tu i tamo obaviti nešto na brzinu na internetu. Kontam da ću nakon nekoliko mjeseci postati ovisnik surfanja na mobitelu, al' dobro.

Gdje se taj telefon može smjestiti po brzini rada i sl.? Iskreno, igranje na mobitelu mi uopće nije bitno, no bitno mi je da brzo otvara aplikacije koje mi trebaju i da u svakodnevnom radu odrađuje sve kako spada. Može neki savjet? Vidim na gsm areni da je moguće napraviti update na Jelly Bean? Jel se već sad može skinuti update?

Što kažete na ovaj telefon? http://www.gsmarena.com/htc_desire_sv-5100.php Jedino za sada nema mogućnosti update-a na Jelly Bean.
    O Tite tute Tati tibi tanta, tyranne, tulisti.---> O, tirane, Tito Tacije! Učinio si tako dobre stvari za sebe!

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ante_os Pregledaj post
    Uskoro planiram kupiti taj mobitel. Već više od 4 godine koristim D880 i eto sad bih kupio nešto novo mada D880 odrađuje svoj posao bez ikakvih zamjerki izuzev dva flat kabela koja sam promijenio u 4 godine.

Što mogu očekivati od ovog duosa? Osim što ulazim u svijet pametnih telefona i sve što ide s tim. Iskreno, više bih ga kupio da se moderniziram i da mogu tu i tamo obaviti nešto na brzinu na internetu. Kontam da ću nakon nekoliko mjeseci postati ovisnik surfanja na mobitelu, al' dobro.

Gdje se taj telefon može smjestiti po brzini rada i sl.? Iskreno, igranje na mobitelu mi uopće nije bitno, no bitno mi je da brzo otvara aplikacije koje mi trebaju i da u svakodnevnom radu odrađuje sve kako spada. Može neki savjet? Vidim na gsm areni da je moguće napraviti update na Jelly Bean? Jel se već sad može skinuti update?

Što kažete na ovaj telefon? http://www.gsmarena.com/htc_desire_sv-5100.php Jedino za sada nema mogućnosti update-a na Jelly Bean.
    sutra ću imati duosa ,pa kad ga isprobam napisem koji redak...

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    iPhone 6S
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    46
    Bodovi
    12.869
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav. Ja ga intenzivno korisitim nešto preko mjesec dana. Vrlo je dobar i svoj posao radi savršeno.
    Danas je čak bio i neki veći update 4.0.4 softa. (nemam brandirani mob - ali nisam niti dobio obavijest o updateu na JB)

U biti nemam problema s ničim.
    Brzina je ok - ali ponekad poželim da je brži (ali definitivno nije previše spor)

Hvatanje signala, kvaliteta zvuka u razgovoru i brzina neta vrlo dobri.

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo da napisem koju o samsungu duos-u..
    najprije mane....
    1.
    nemozete dobiti dva poziva istovremeno na svaku karticu po jedan..dok pricate na jednu karticu druga pokazuje zauzece.mozda to nece nekom smetati ali za tako skup smartphone to bi moralo biti.duos ima opciju da se ukljuci da to šljaka,ali duos nece da to ukljuci.
    2.
    radi vam samo jedan 3g za internet na kartici koju ste definirali za to.e sad u cemu je problem.pa druga kartica nije nikako ukljucena ni na 3g ni na 2g,a to znaci da ako vam netko posalje mms na drugu karticu vi ga necete moci dobiti.a kad prebacite drugu karticu da vam bude ona za internet ona samo radi u 2g mogu,nece 3g.WTF?!
    3.
    katastrofa od sms boxa(valjda je tako kod svih androida,neznam).kad dobijete poruku neznate dali ste je dobili na sim 1 ili sim 2.lijepo vam stoje poruke bez ikakvog znaka na koji broj ste sms dobili.wtf?!.tek to saznate kad otvorite poruku.
    4.
    telefonski imenik nema opciju kopiranja brojeva.nemozete nista kopirati .imenik sa jedne kartice na nikavu drugu karticu niti na mob.wtf?!nemozete uci u samo jedan imenik da vam budu samo brojevi sa sim1 a ne i sim2....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........
    5.
    nemogucnost promjene pina.tko ima tele2 i ima pin koji je na njemu nece ga moci nikad u zivotu promjeniti na duosu.duos nema tu mogucnost.

skup smartphone kojji nema mogucnosti obicnog moba od 100 kuna

dobro je(posle ovakvih gluposti) sto mob radi besprjekorno.ne šteka.lagan je.baterija je riknula posle maltretiranja od cjelog dana.ima prednju kameru.za igrice novije nije bas.

uh...više sam očekivao...

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    iPhone 6S
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    46
    Bodovi
    12.869
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @revo - samo kratki osvrt na kratki osvrt :-)

1. uređaj ima opciju koja radi na način da ukoliko razgovaraš s nekim na sim1 i netko te u isto vrijeme zove na sim2 tada se poziv sa sima2 preusmjerava na sim1 (nisi nedostopan) > u sim card manageru upališ opciju dual sim always on (dodatna fora je da možeš podesiti da kada si nedostupan sa jednom karticom da automatski baca na drugu)
    2. na žalost vezano uz mms je točno - 3g istovremeno radi samo na jednoj kartici (ali na obje bi ti trebao raditi 3g)
    3. ja osobno ne vidim problem :-) - threaded view je pod normal (kao i na iOS), i da točno je - trebaš otvoriti poruku da vidiš na koju karticu je stiglo - ako ti je bitno odmah vidjeti - slažem se - tada je problem
    4. nisam se time bavio ali u postavkama kontakata imaš import/export gdje možeš svašta nešto pa i kopirati imenik sa i na simove (sam uređaj ima samo jedan address book koji koriste obje kartice)
    5. setting > security > set up SIM card lock > change sim pin

sve točke osim 4. isprobane su na mobitelu i rade bez greške (sim1 t-mobile, sim2 vipnet)

majke mi ne radim u samsungu ali dao bih mu osjenu 84,32% :-)

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Tito Puentes Pregledaj post
    @revo - samo kratki osvrt na kratki osvrt :-)

1. uređaj ima opciju koja radi na način da ukoliko razgovaraš s nekim na sim1 i netko te u isto vrijeme zove na sim2 tada se poziv sa sima2 preusmjerava na sim1 (nisi nedostopan) > u sim card manageru upališ opciju dual sim always on (dodatna fora je da možeš podesiti da kada si nedostupan sa jednom karticom da automatski baca na drugu)
    2. na žalost vezano uz mms je točno - 3g istovremeno radi samo na jednoj kartici (ali na obje bi ti trebao raditi 3g)
    3. ja osobno ne vidim problem :-) - threaded view je pod normal (kao i na iOS), i da točno je - trebaš otvoriti poruku da vidiš na koju karticu je stiglo - ako ti je bitno odmah vidjeti - slažem se - tada je problem
    4. nisam se time bavio ali u postavkama kontakata imaš import/export gdje možeš svašta nešto pa i kopirati imenik sa i na simove (sam uređaj ima samo jedan address book koji koriste obje kartice)
    5. setting > security > set up SIM card lock > change sim pin

sve točke osim 4. isprobane su na mobitelu i rade bez greške (sim1 t-mobile, sim2 vipnet)

majke mi ne radim u samsungu ali dao bih mu osjenu 84,32% :-)
    ok...sve lijepo receno..

hvala za 5...sim cardu sam promjenio šifru..

broj 4 ostaje..nema adress booka za baratanje njime..ne na mom duosu..

broj 1 ostaje..na mom se nemoze ukljuciti da radi sa dvije sim kartice istovremeno...ali...skuzio sam u cemu je stvar...obadvije su na t2.....vjerovatno to šljaka kad su dvije sim kartice razlicitih operatera na mobu...?!
    dali su kod tebe razlicite sim kartice od 2 operatera???

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    iPhone 6S
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    46
    Bodovi
    12.869
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da... ja imam sim1 t-mobile i sim2 vipnet... možda je to stvar... meni ta opcija zbilja super služi jer sam stalno dostupan, a dosta trčkaram naokolo... a dodatan trošak koji nastane takvim načinom korištenja uređaja je zanemariv jer u praksi najviše poziva dobivam na sim1 (gdje je aktiviran i standardni poziv na čekanju)...

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2012
    Bodovi
    12
    Nivo
    1
    Bodovi: 12, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Tito Puentes Pregledaj post
    da... ja imam sim1 t-mobile i sim2 vipnet... možda je to stvar... meni ta opcija zbilja super služi jer sam stalno dostupan, a dosta trčkaram naokolo... a dodatan trošak koji nastane takvim načinom korištenja uređaja je zanemariv jer u praksi najviše poziva dobivam na sim1 (gdje je aktiviran i standardni poziv na čekanju)...
    S obzirom da telefon ima dva "gumbica" (sim1 i sim2) kod pozivanja ili slanja poruka, koja je ustvari uloga postavljanja defautne(ili akivne) sim kartice?
    S obzirom na ovo gore napisano... Sto se dogadja ako mi je sim1 defaultni, a ja dobivam poziv na sim2 (a pri tome mi je sim 1 slobodan, ne razgovaram na njega niti koristim internet), nije valjda da se i u tom slucaju preusmjerava sa sim2 na sim1 i nastaju mi dodatni troskovi?

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    iPhone 6S
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    46
    Bodovi
    12.869
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @tomisv - ta opcija ti služi kad npr odgovaraš na propušteni poziv iz call loga i u bilo kojem drugom slučaju kada nemaš opciju odabira s koje linije zoveš - zvati ćeš sa defultnog sima
    neće biti preusmjeravanja poziva u slučaju koji si naveo
    do preusmjeravanja dolazi ukoliko imaš odabranu opciju dual sim always on - imaš poziv na sim1 u tijeku i dolazi ti drugi poziv na sim2 (tada se poziv sa sim2 preusmjerava na sim1 gdje se prezentira kao standardni poziv na čekanju)
    ukoliko u sim card manageru nemaš opciju receive incoming call neće biti preusmjeravanja poziva kod korištenja podatkovnih veza
    ukoliko koristiš 2g u slučaju poziva podatkovna veza će se prekinuti
    ukoliko koristiš 3g poziv neće utjecati na vezu (tenologija omogućuje istovremeni data i voice)

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2012
    Bodovi
    12
    Nivo
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Tito Puentes
    "...ukoliko u sim card manageru nemaš opciju receive incoming call neće biti preusmjeravanja poziva kod korištenja podatkovnih veza..."
    sad jos malo pitanja u vezi toga...
    znaci, ako sam dobro shvatio, to je karakteristika pojedine sim kartice...
    e sad...
    1. ako ja recimo surfam preko 2g na sim1 i na sim2 dobivam poziv, ja se mogu normalno javiti na sim2(nije preusmjereno na sim1), ali se na sim1 pri tome gubi podatkovna veza?
    2. ako ja recimo surfam preko 3g na sim1 i na sim2 dobivam poziv, ja se mogu normalno javiti na sim2(nije preusmjereno na sim1), a na sim1 mi i dalje tece podatkovna veza?

Sorry sto gnjavim, ali volio bih prije kupnje znati tocno kako radi mobitel da se ne zeznem.

Hvala puno na dodatnim informacijama

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    iPhone 6S
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    46
    Bodovi
    12.869
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @tomisv - DA :-)

1. 2G (GPRS/EDGE) ne podržava istovremeno voice i data - samsung je navedenu opciju stavio ukoliko korisnik ne želi da mu podatkovna veza pukne kod dolaznog poziva - znači ukoliko je ugašena ta opcija ukoliko dobiješ poziv na karticu preko koje koristiš 2G podatkovna veza će puknuti

---nisam siguran da li će veza puknuti ako imaš podatkovnu preko sim1, a dobivaš poziv na sim2 - ali definitivno neće doći do preusmjeravanja

2. 3G omogućuje da istovremeno koristiš data i voice tako da bilo kakve kombinacije neće dovesti do preusmjeravanja poziva i pucanja podatkovne veze

Znači - ukoliko nemaš selektiranu navedenu opciju neće biti niti preusmjeravanja

Ako još nešto želiš znati slobodno pitaj. :-)

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kvragu...ovo je postalo ko ludjacka kombinacija smartphona a ne dual phone..hehhehe

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    ZOPO C2
    Operater
    vip / t-mobile
    Bodovi
    6.168
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.168, Nivo: 18
    Bodovi: 6.168, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja koristim trenutno ZTE Grand X V970 dual sim, koji je po ama bas svemu bolji od samsunga, ali nema dual sim always on, a buduci da primam stvarno puno poziva i na jednu i na drugu karticu, sve vise mi se ljudi buni zasto mi je mobitel iskljucen.
    E sad pitanje za Tita Puentesa: da li su na samsungu uvijek obje kartice dostupne , nevezano o odabiru kartice za podatkovnu vezu, tj. postoji li situacija, kad razgovaras ili surfas na jednu karticu, a da si na drugoj nedostupan ?
    Meni trenutno je VIP kartica u sim1 i ona mi je glavna za razgovore i poruke, a u sim2 mi je t-mobile i tu mi treba biti ukljucen 3g. Tak sad imam na ZTE i stvar funkcionira odlicno, osim tog dualsim-always on opcije koja me u zadnje vrijeme toliko smeta da cu ga morati zamjeniti.

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    iPhone 6S
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    46
    Bodovi
    12.869
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Odgovor je DA... Samo molim te pročitaj sve postove ove teme da shvatiš točan način na koji radi Dual Sim Always on... Ukoliko razgovaraš na jednu liniju, a dobiješ poziv na drugu sa te druge poziv se automatski preusmjerava na prvi broj gdje onda imaš standardan poziv na čekanju...

Samom pozivatelju nema nikakve razlike i dobiva te bez problema tako da bi to svakako riješilo tvoju potrebu...

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2012
    Bodovi
    2
    Nivo
    1
    Bodovi: 2, Nivo: 1
    Bodovi: 2, Nivo: 1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Biranje SIM-a kod odlaznog poziva

Imam navedeni mobitel vec 10-ak dana ali jos nisam otkrio moze li se birati SIM za odlazni poziv na neki drugi nacin osim preko padajuceg menija za koji treba nekoliko klikova. Naime, poruke i brojevi telefona ukucani preko numericke tastature mogu se birati tako da se direktno odabere SIM odlaznog poziva dok kod poziva iz Imenika nema ta mogucnost vec odlazni poziv ide preko unaprijed odabranog SIM-a kojeg je ipak dosta komplicirano promijeniti.

Da sam to prije znao ne bih kupio ovaj mob. jer moj stari SAMSUNG je mijenjao SIM-ove jednostavnim pritiskom na bocnu tipku.

Pitam se da li sam propustio pronaci taj jednostavni izbor SIM-a iz Imenika ?

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    iPhone 6S
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    46
    Bodovi
    12.869
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    na žalost ne... ali vrlo brzo se navikneš na novu ideju jer softver ima međukorak kod pozivanja... kad npr. iz call loga odabereš broj koji pozivaš ne poziva ga automatski nego te prebaci na ekran sa zelenom slušalicom - na tom ekranu iz padajućeg izbornika promijeniš aktivnu liniju i to je to...
    (kod direktnog pozivanja imaš tipku sim1 i sim2 - šteta što to nisu napravili i za pozive sa ostalih mjesta)

znam da je tlaka ako si ranije koristio bočnu tipku - ali sve je stvar navike... :-)

EDIT: za padajući izbornik treba jedan klik (za odabir aktivnog sima i dva povlačenja prstom)

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2012
    Bodovi
    6
    Nivo
    1
    Bodovi: 6, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 3,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ojla društvo... Evo od prije par dana imam ovaj model, poslije xperie x8 ovo je ekstra brzina a i ušteda prostora u džepovima...
    Neg naravno nisam se ovdje regao bez veze neg imam pitanje!!!!

E da s onim gore navedenim problemima nemam uopće problema, obije kartice rade odlično jedino što tele2 u roamingu kada pokušaš nazvati zblesira samsunga... no problem riješen, zoveš sa druge kartice ali u domovini radi super...

E sada pitanje... znam smijati ćete mi se i vikati da sam budala i idiot, ali ne mogu naći kako da sa memorijske kartice uzmem neki mp3 za zvuk zvona jedne sim kartice i druge sim kartice...

Fala puno....

Eeee da i još jedno pitanje... Di u lijepoj našoj nabaviti za ovaj model zaštitu za ekran i onu silikonsku zaštitu za stražnji dio?
    Zadnji uredio ravilov : 30-12-2012 u 09:40 Razlog: postoji gumb Uredi Post

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    iPhone 6S
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    46
    Bodovi
    12.869
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav... Nemam pojma... Nisam siguran da može (ali nije mi niti bilo presudno - logika bi bila da ringtonovi ne ovise o mem kartici koja je u mobitelu).
    Ja sam inače instalirao aplikaciju mobile9 i odonuda pokupio par ringtonova koji ne zauzimaju previše mjesta na mobitelu.
    A zaštitu za ekran i maskicu preporučio bih ebay ili njuškalo...

22. 'Hvala' kaže:

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2012
    Bodovi
    6
    Nivo
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prokužio odeš na pjesmu i klikneš lijevi donji tipak i ojla... dobiješ izbornik za izmjenu tonova za svaku sim karticu posebno biraš a i ima i posebni tonovi za kontakte... sa zadovoljstvom sam snimio zvuk ne javljaj se idiot zove

24. 'Hvala' kaže:

Forumaš Postignuća:
    VeteranVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    GT-S7562 DUOS
    Operater
    T-Mobile HR, HR VIP
    Bodovi
    13.999
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.999, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja nikako ne mogu postaviti dual sim uvijek ukljucen, dakle obe dvije kartice da su always on, uvijek mi javi failed? ima li neka caka kako to postaviti?
    ----------------------------------
    Proud to be CROAT

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koliko ja znam, to ne radi ako su obje kartice na istom operateru. Jesu li?

Forumaš Postignuća:
    VeteranVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    GT-S7562 DUOS
    Operater
    T-Mobile HR, HR VIP
    Bodovi
    13.999
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
    Koliko ja znam, to ne radi ako su obje kartice na istom operateru. Jesu li?
    Ne, jedna je 098, druga 091. U biti uspio sam.problem je bio sto mi je na vipu bio zakucan neki broj za preusnjeravanje kada sa nedostupan. Zvao sam sluzbu za korisnike pa su mi to rjesili. Ali i dalje nisam zadovoljan-dakle kada pricam na 098 i netko me zove na 091 taj mi se poziv prosljedjuje na 098.to nije tako na b5702.
    ----------------------------------
    Proud to be CROAT

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 4 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Odgovora: 0
    Posljednji post: 25-10-2012, 22:31
  2. Samsung S6102 Galaxy Y Duos
    By davorst in forum Samsung
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 11-05-2012, 10:58
  3. Samsung I5800 Galaxy 3 vs Galaxy mini