..šta nije 480 x800 pixels 3,7 inches, možda je tu neka caka....
Zadnji uredio walter66 : 24-10-2012 u 14:48
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
..šta nije 480 x800 pixels 3,7 inches, možda je tu neka caka....
hajd flesovacu ga onda, ako je to...ali hajd posaljite mi link, kako i staneki link tutorijal i koju verziju da stavim sa samsung s1...hvala
evo napokon sam rijesio problem..evo da podijelim i sa vama..znaci za sve one koji imaju samsung i9000 4.1.1 i neradi vam glasovno navodjenje...instalirajte sa ovim :
http://directmirror.com/files/0P2OQ5CO
sa tim apk.fileom ce vam raditi
hvala u svakom slucaju na pomoci..
Glavno da si rješio svoj problem !
Za sve ostale koji žele ovaj thin-v1.1_JB.apk file !
Izgleda da radi samo ovaj link:
http://uploaded.net/file/4q1kdxbx
Da li je neko imao problem poput mog i kako ga je riješio ako jeste? Radi se o tome da se, nakon pokretanja aplikacije, nakon vrlo kratkog vremena (oko sekunde ili kraće) ista ugasi. Isto se dešava i kad instaliram ovaj thin.apk, a program najnormalnije radi na nekim drugim uređajima na kojima sam probao. Pokušao sam i sa zamjenom sys.txt fajla, isti rezultat. Telefon je Desire sa rootanim stock 2.3.3. Androidom. Starije verzije iGO-a rade, kao i stara luboz_thin verzija. Napominjem da postojeći iGO folder nisam koristio, nego taj s linka.
Problem sa htc desire hd costom rom,isto kao što su gore naveli neki u startu radilo super a sad samo par sekundi
Umoljavam pomocImam HTC ONE S, skinuo navedeno, kopirao u root, pokrenuo instalaciju, zavrsio uspjesno i prilikom pokretanja - load traje samo koju sekundu, a nakon toga blank i povratak na izbornik
![]()
Izabrao sys.txt i *.apk prema rezoluciji (540 x 960) i sve potrpao u root SD-a... Postupak ponovio vise puta uz restart phonea ali nisam se bas usrecio...
otkrio sam prolem je bio u sd kartici,vjerojatno klasa tj. brzina odaziva je bio problem..
Sad instalirao i radi sve bez greske. Radi se o SII. Fala walter66!!!!!!!!!!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
pozdrav,
molim pomoc: instalirao sam igo na sony xperia s i kad ga hocu pokrenuti javlja mi: "Missing or incomplete folder: /data/data/com.navngo.igo.javaclient/license
sta trebam uraditi da ovo proradi
Javlja mi user interface resolution 720x1280 is not supported..
SGS3, imam JB gore...
hmm?
Zadnji uredio zvone_ : 28-10-2012 u 13:43
Hmmm, a nis, cekamo onda apk file za JB.
Meni na S3 iz VIP-a takodjer ne radi...doduse, tel mi nije rootan, ne znam da li treba biti?
Baci mi gresku User interface resolution (720*1280) is not supported or comaptible skin can not be found
Onaj sys1280x720.txt prebacio u igo folder nakon sto sam ga premienovao u samo sys.txt, Igo stavio u root ext sd kartice.
Zbog oglas u potpisu koji je zabranjen slijedi kazna.
Ne razumijem se baš u Android , ne kužim što znači ICS (i ostale skraćenice) , ali razloga zašto ne radi može biti jako puno ...
Od postavljanja "Foldera" iGO na SD karticu i kompletiranja potrebnih postavki , rezolucije , pravog "Data.zip" , "sys.txt" i td.
Pa i do tih ICS , JB , Rootanje , i ostale "kerefeke" koje podržava Android ...
Probao sam iGO Primo 2.0 Android - Final Edition 2012 na Samsung GALAXY S3 , imao sam ga prilike testirati mjesec dana .
Ova Navigacija i još nekoliko radile su odlično , ništa čudno , uređaj je vrhunski , jedini mu je nedostatak veličina ekrana - glomazan ...
ICS (IceCreamSandwich) JB (JellyBean) su verzije Andoida. JB je novija verzija. To ti je poput win6.1 i win6.5 . Rootanje odgovara davanju Administratorskih, čak bolje rečeno Sistemskih ovlasti na windowsima.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks