iGO Primo 2.0 Android - Final Edition 2012
Link :
Primo 2 Android part 1
Primo 2 Android part 2
Rar Password:
walter66
Mirror Link - post #14
Instalacija:
Cijeli folder iGO kopirati na "Root" SD kartice , ručno pokrenuti *.apk file ,
koji odgovara rezoluciji uređaja ... Instalirana je Bazna mapa i karta HR
i Poi od HR (odmah u voznom stanju) . Prvi puta treba čekati GPS signal
barem jednu minutu , slijedeći puta ide za 10-15 sekundi .
Probao sam aplikaciju na PC Tablet_u 480x800 ... Radi odlično !!!
Ovo je priloženi "paket" ____________
Ovako izgleda instalirani Primo (Folder - iGO)
Za niže rezolucije može se zamjeniti sys.txt "file" , nalaze se u Folderu "And_pr_sys" ,
prije samog pokretanja programa za Navigaciju ...
Napomena: Na nekim Samsung uređajima kao što je Galaxy i9000
glasovno navođenje ne radi ako je instaliran 4.1.1 JB (ili veći) , sa Fw 2.3.6 radi ok !
Može se probati !? , ako ne radi treba pronaći verziju za novije Samsung_e .
*** Probano i na Samsung S3 - radi ...
Zadnji uredio walter66 : 19-10-2012 u 17:41 Razlog: REUPLOAD Links !
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Na starom mobu sam imao iGo myway i mnoštvo mapa i ostalih dodataka, speedcaps, poi i ostale stvari. Sada me jedino zanima dali te mape iz iGO myway pašu za ovaj iGO PRIMO???
Da pašu 100% !
Zavisi opet koliko su te "mape" stare koje imaš ... Pokušaj pronaći novije ... Ne mješati karte Navteq s ostalim Kartografima jer neće biti "rutabilne" prilikom prijelaska granice ...
MAPs (karte)
http://cafe.mobil.hr/threads/76636-i...e-2012-release)
Zadnji uredio walter66 : 11-10-2012 u 19:19
Nisu mape toliko stare, mislim da su 12.mje 2011 godine, ali sam nešto miješao karte, za Hrvatsku i BiH sam stavio jedne, a za europu sam stavio tomtom čini mi se. Šta ti predlažeš koje mape da stavim, dali Navteq-ove samo ili da mješam mape opet??? Hvala velika na odgvorima...Pozdrav
walter 66, molim pomoc, kad odem na download otvori mi se box i kaj dalje.. ne mogu naci download.. imam racun na box-u ali neznam napraviti download... molim pomoc... - hvala
walter66... j...ga nemam to imam samo download i help u desnom gornjem cosku i u sredini kao ti i kad stisnem download baca me na moj box da se ulogiram i onda nista... nemogu naci taj file, samo mi daje foldere za upload kad se ulogiram u moj box...
neznam kaj se dogadja...
ako nema drugog rijesenja... morat cu potrazit negdje drugdje... - hvala..
Evo mirror:
Password:Code:http://www.mediafire.com/?gzy86x3ghejv0w6
Code:C@f3mob!LF0RuM
hvala dommy_os i walter66 .... skinuto... jos samo da probam....
ps. imam stariju verziju igo... no zelio bih probati ovu...
Ne radi. Maknuto zbog violacije!!! Moze neki drugi link???
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Neće da mi radi iGo rezolucija 1280_720 na samsung galaxy s 3???? Moze li pomoć???
Drugi mirror:
Password:Code:https://rapidshare.com/#!download|535|3763894544|APP_PR_2.7z|103112
Code:C@f3mob!LF0RuM
Postavio sam obnovljene Linkove na # prvom postu s novom kartom HR
Može pomoć? Izbacuje mi grešku da ne podržava rezoluciju makar sam stavio sys file za moj mob (Xperia mini st15, 480x320)
Nije dovoljno zamjeniti sys.txt file , treba pronaći odgovarajaći data.zip ili data.gro , zavisi od modela iGO aplikacije (iGO Myway , Primo , Amigo ... ) ...
Imaš ovdje iGO 8 , ali se linkovi još obnavljaju ...
Edit:
iGO MyWay na Samsung GALAXY mini2
Rezolucija uređaja je 320 x 480 pixels ...
Linkovi su obnovljeni , i umetnuta je najnovija karta HR , nakon instalacije odmah u voznom stanju![]()
Zadnji uredio walter66 : 23-10-2012 u 00:37
@walter66
Nisi napisao pass koji treba za otvaranje rar-a, ali oni koji su vec skidali tvoje uratke lako ce se snaci.
Bok
Hvala sasa g !
Nebih ni stavljao Password , ali moram , jer ovi na Upload_ima imaju valjda nekakav System za automatski pregled datoteka
pa ako skuže kakva je tipa sadržaj , pobrišu . Sa Cryptiranim Passwordom je malo teže , tako da linkovi nešto više traju ...
Pogledaj Linkove u ovoj Temi na Post-u #1 od RapidGator_a , ne traju više od jednog dana , gotovo da ne stignem postaviti
koliko oni (gadovi) brzo pobrišu ...
Imaš pravo , nije problem mojih Password_a možeš pronaći dosta Postova s "walter66" ili "mgrba42"
Pozz!
Zadnji uredio walter66 : 19-10-2012 u 18:02
gdje mogu skinut za rez. 320+480 pix
Imaš ovdje iGO 8 , za tu rezoluciju mislim da još Linkovi rade .
To je za Galaxy mini 2 , ali ima rezoluciju koju tražiš ...
iGO Primo 2.0 Android nisam probao na ovoj rezoluciji (320x480) !![]()
molim vas imam samsung gt i9000 verzija 4.1.1 neradi mi glasovno navodjenje. Procitao sam na pocetku u vasem postu da ovaj telefon ima taj problem, ali da se moze rijesiti..Sta i kako, i gdje mogu skinuti "to" sto mi treba...hvala na pomoci..
ili imali neka iGO navigacija da radi u ovom mom telefonu)imao sam instaliran iGO 8, ali displej nije pregledan, nedostajalo je pola slova...rezolucija je 800x480
Zadnji uredio damir-ze : 23-10-2012 u 23:30
Neznam kako žao mi je ... Jedino da staviš iGO MyWay 8.xx
Da napisao sam ovo :
Napomena: Na nekim Samsung uređajima kao što je Galaxy i9000
glasovno navođenje ne radi ako je instaliran 4.1.1 JB (ili veći) , sa Fw 2.3.6 radi ok !
Može se probati !? , ako ne radi treba pronaći verziju za novije Samsung_e .
Nisam nikakav stručnjak za Android , naprotiv (nemam pojma) , znam samo osnove i svi
moji uređaji imaju originalni Software s redovnim tvorničkim update_om ... Uglavnom sve
probavam na Android Tablet Pc_u , telefona više nemam s ovim OS_om ...
Malo se više razumijem u PNA Navigacije , s ovim "telefonskim" nisam baš "kod kuće" .
![]()
Bookmarks