Uzmi si cool droid. Stock rom bez gluposti a maps turn by turn radi kod nas na tom romu. Navigacija je defitivno vrh vrhova.
ja isto trazim stock froyo sa podrskom za a2sd. pokusao sam skinut sa xlr-ovog linka no stalno izbaci sljedece: "This file does not exist, the access to the following file is limited or it has been removed due to infringement of copyright. "
![]()
Uzmi si cool droid. Stock rom bez gluposti a maps turn by turn radi kod nas na tom romu. Navigacija je defitivno vrh vrhova.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
evo pronasao sam na xda forumu temu o cool droidu i kad dolje kliknem na DL opet nista.. evo linka gdje postoji download ali kao fajlovi vise ne postoje: LINK. Daj vidite vi dal kod vas moze krenut DL jer cudno mi je malo da na 5-6 takvih linkova nigdje nema fajlova.. :S
Budem ja probao, a i imam ga na kartici pa ti mogu poslati ali tek kasnije navecer.
moze,, nije problemhvala
![]()
Evo ti posta u kojem je novi link i download ide bez problema.
hvala!
239 mb? :O
Zanima me mišljenje odnosno iskustva sa ovim: Runny ROM v6.1.1
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1526831
Odličan, ustvari jedan od boljih sence 3.5 romova koji postoje, ali kao i svi 3.5 romovi dobri su par dana, nakon toga poludim od lagova i vratim se na 2.1 sence koji radi stabilno i odlično. 3.5 mi super izgleda ali koristiti ga na cijelodnevnoj bazi prava je muka. Naravni zavisi kaj tražiš od ROM-a?
pozdrav!
da li mogu napraviti s-off pomoću revolutionary-a.
stanje je sljedeće: BRAVO PVT3 SHIP-ON
HBOOT-0.93.0001
RADIO-5.11.27
CWM V2.5.0.7
rom je MIUI 2.3.16
android verzija 2.3.7
Hvala!
Svaki Desire se može s-offati revolutionaryjem, više nema razlika kao prije.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
pozdrav ekipo, dugo me nije bilo u ovoj temi
koristim oxygen 2.3.2 sa androidom 2.3.7 vise od godinu dana i mislim da je vrijeme za nekakvu promjenu na ICS4.
Jel ima kakva preporuka za dobar rom?
Baci oko na ovo iskustvo, djeluje mi uvjerljivo:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=2350361
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
rom je nelos, ali kad upalim kameru mi trepere cudne boje po ekranu tako da je istog momenta dobio uninstall
Bookmarks