jel probao tko gingervilian 3.3? probao sam miui i leedroid ,a sad bi probao neki nonsense rom ,a za taj gingervilian citam da je kao jako dobar. tjeo sma opendesire ali je star... sta bi vi preporucili?
jel probao tko gingervilian 3.3? probao sam miui i leedroid ,a sad bi probao neki nonsense rom ,a za taj gingervilian citam da je kao jako dobar. tjeo sma opendesire ali je star... sta bi vi preporucili?
Gingervilain ti je skoro pa CM7, radije probaj njega. Kada ti se neki od to dvoje prvi put krešaju, probaj Oxygen.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
probao sam defrost ali mi nece jer je na cwm3, a ja imam cwm4. znaci moram an novije romove ako necu dirat recovery...
Defrost i OpenDesire su ti Froyo ROMovi i davno su se prestali razvijati. Ti developeri sad rade Gingervillain i Oxygen.
imam problem s posljednjom verzijom oxygena.
unlockam mobitel (makar se ponekad zna dogoditi i prilikom izlaska iz neke aplikacije) zelim promjeniti homescren, potegnem jednom i nista, potegnem drugi put i onda proradi. ukratko trebam prvo dotaknuti display da bi me doticni dozivio i poceo raditi.
mozda zvuci banalno, ali je dosta iritantno, inace identican problem sam imao i na mildwild romu (koji je u biti oxygen s ics skinom) i zbog toga sam i presao na oxygen, ali je problem na moju srecu jos uvijek prisutan.
zna li netko mozda o cemu se radi i kako to rjesiti?
Događa se i nakon full wipea? Pratim Oxygen još od početaka ali ne sjećam se da sam vidio kod nekoga ovaj problem.
da,full wipe (u biti kako drugacije?) i prije instalacije mildwilda i prije instalacije oxygena, na oba isti problem.
Znači javlja se nakon wipea i prije instaliranja bilo koje aplikacije - dakle na čistom romu i stock launcheru? U tom slučaju bi trebao razmisliti da prijaviš bug developeru, makar Oxygen 2.x je prestao s razvojem te su svi sad orijentirani na ICS.
Možeš probati i neki alternativni launcher, fala bogu svi su bolji od defaultnog![]()
Dobra večer poštovanje!
Imam Revolucionry BRAVO PVT1 Ship S-off
HBOOT - 6.93.1002
Radio 5.17.05.23
trenutno koristim neki oxygen rom
Na onome xda forumu pronašao sam jedan ROM gdje na kraju uputstva piše "ROM is to big for the oxygen hboot use CM7r2"
Zanima me što sve trebam napraviti i koja je razlika između mog HBOOT-a i ovog CM7r2
Hvala
U veličini sistemske particije gdje se smješta ROM:
http://alpharev.nl
za više info.
Po defaultu ti imaš samo s-off, ali ostaje ti "bravo stock" hboot što se tiče veličina particija. Nađi ih u tablici pa usporedi... Oxygen particije su manje pa zato ostali ROMovi ne stanu na nju i zato to upozorenje.
Zadnji uredio xlr : 01-02-2012 u 20:05
Isprike, negdje mi je nestao link. Editirao sam prošli post pa baci oko.
Ako si samo napravio s-off postupak onda slobodno flešaj bio koji ROM. Uostalom, u bootloaderu na vrhu bi ti pisalo "oxygenr2" ili "cm7r2" umjesto onog "revolutionary" da imaš neki drugi hboot. Po defaultu ti ostaje stock bravo hboot i samo natpis "revolutionary".
AFAIK, novu tablicu dobijes novim HBOOT-om. Zato ti i kaze da probas sa CM7r2.
Znači dakle samo falsham novi ROM koji skinem. Nikako mi nije jasno kako da dobijem taj CM7r2
konkretno radi se o ovom ROM http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1353861
ovu stranicu koju si mi dao jel moram skinuti ovo Bravo CM7 r2 145M 5M 287M 0be8c68b41f3ab6dda4f772d6de50760
Wow, pa zar ovdje više nitko ne čita s razumijevanjem? Ti trenutno na mobu imaš stock bravo hboot koji ima system od 250 MB. CM7R2 ima system od 145 MB. Izvuci zaključak ili jednostavno - ne diraj ništa i flešaj ROM. Ako ne znaš kako flešati hboot radije ne diraj.
Pozdrav,
jedan od boljih ROM-ova koji podržavaju i STOCK i CM7 (automatski) je RunnyMedeMod007 v20 koji je "oslonjen" na GB 2.3.5 sa Sense 3.5, gdje ostane oko 137MB prostora za aplikacije nakon instalacije. Poprilično je stabilan i brz. Eto, preporuka.![]()
kako iz roma koji "tvornicki" dolazi s a2sd maknuti a2sd skriptu?
konkretno iz ovog roma:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1431908
htio bih instalirati ad2sdx, ali koliko sam shvatio to nije moguce dok postoji nativna a2sd skripta.
Moj desire je rootan, na njemu je još originalni froyo.
Mislio sam ubacit neki ROM.
Ovo su podaci:
BRAVO PVT4 SHIP S-ON
HBOOT-0.93.0001
MI CROP-051d
TOUCH PANEL-SYNW0101
RADIO-5.11.05.27
Aug 10 2010,17:52:10
Buni me dosta toga. Jel moram napravit s off, sta je sa radiom...
Ili mogu samo flesat?
Hvala
Nakon dugog gledanja koji bi si rom instaliro odlucio sam se za LeeDrOiD HD V3.3.3-Port-R5
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1170633
mob mi nema s-off ali koliko vidim za ovaj rom to nije potrebno..
e sada me zanima kako znam koju verziju roma moram skunuti
LeeDrOiD HD V3.3.3 - Port - R5 A2SD++
ili
LeeDrOiD HD V3.3.3 - Port - R5 Data++
ako je pitanje glupo ili totalno noobovsko molim za razumjevanje!
nije opisan nacin ubacivanja ovog roma u mob pa prepostavljam da mogu raditi po uputama sa ovog foruma?
unaprijed velike zahvale za odgovorima...
EDIT:
evo ubacio sam si novi rom LeeDrOiD HD V3.3.3-Port-R5...
jel mi moze neko reci kako se ubaci Sense 3.0 pack V4 A2SD++? Pise da moze preko rom managera ali neznam di moram ici...
Zadnji uredio ravilov : 12-04-2012 u 08:20 Razlog: postoji gumb Uredi Post
probao jucer runnymod007 rom i moram rec da sam podjeljenog misljenja. rom je stvarno lijepo napravljen, svidja mi se sve u njemu, ali lag i brzina je koma. danas ga skinuo i sad testiram oxygen.
nakon 2h isprobavanja mogu rec da sam razocaran.... 2 stvari koje najvise koristim su koma.
1. ukljucivanje i iskljucivanje network interneta ne radi preko onog notification bar-a. ima opcija ali je svejedno da li je ukljucen aili ne. treba ic u settingse i tamo ukljucit/iskljucit.
2. imenik.... importam kontakte sa kartice i nema ih na popisu....wtf?? i slucajno napravim synchronize sa gmail acc-om i eto ti kontakata ali sve po duplo....
tu sam odlucio rec NE oxygenu. idemo dalje....![]()
Zadnji uredio nero81 : 20-04-2012 u 22:44
1. to bi trebalo raditi, ne postoji zabilježen problem sa status bar switchevima na Oxygenu 2.3.2. Long klik na ikonu u status baru te preusmjerava na istoimenu postavku u settingsima (shortcut).
2. samo si trebao isključiti prikaz gmail kontakata pod account & sync pa ti ne bi bili dupli, ne razumijem. Ako već koristiš gmail za kontakte, zašto radiš export/import? Stock phone aplikacija ima mogućnost odabira prikaza kontakata spremljenih u memoriju telefona (ne sim niti google kontakata) pa ti je možda to bilo isključeno. Pretpostavljam da je tebi bilo uključeno da prikazuje google kontakte i kontakte spremljene na telefonu koje si importao.
U vezi Oxygena, koji hboot koristiti? Imam sporiju karticu i treba mi puno interne memorije za dosta aplikacija. Na Ginger Villainu sam koristio cm7r2 hboot i po instalaciji, maknuo dalvik putem Terminal emulatora. Koji je postupak kod ovog ROMa? Hvala
Oxygen ima svoj hboot, možeš krenuti od njega. Ako dodatno srežeš rom možeš ga komotno stjerati na 80MB custom hboot. Svog sam zgurao na 70MB.
Nisam siguran može li se dalvik premjestiti na ext... Možeš probati onom naredbom kao što se koristila kod GV-a, nisam siguran ima li i Oxygen istu skriptu Darktremor skriptu za app2sd. Sumnjam.
To je port za LG Optimus One... Ako ti se da, pronjuškaj po službenom forumu ako je netko već pisao o tome: http://forum.oxygen.im/
Bug tracker je isključen jer se rom više ne razvija.
ovo sa problemom oko kontakata nemam samo ja. http://forum.xda-developers.com/show...1325386&page=5 post broj 45. ista stvar
Bookmarks