Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 180

Hybrid View

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zvorkapic.os Pregledaj post
    neznam baš da android nativno ima nešto kao imessage i facetime oO
    Ako baš hoćemo tjerati mak na konac, imaš gTalk i Hangout koji dolaze uz OS i koje (pazi sad) možeš koristiti i na drugim platformama.

Na kraju krajeva imaš sijaset 3rd party rješenja koja nisu usko vezano samo i isključivo za iOS platformu, već je moguće obaviti video poziv ili poslati poruku između mene, tebe i nekoga na npr Symbianu... Android se nikada nije vrtio oko nametanja protokola unutar samog OS-a, već na tome da korisnicima nudi mogućnost odabira. Zašto bi netko morao kupovati iPhone samo da se čuje/vidi sa svojom majkom koja ne zna koristiti ništa pored Facetimea? Daj čovjeku mogućnost odabira kad je već kupio pametni telefon. Ne vidim tu ključnu prednost Facetimea i iMessagea nad npr. Skypeom ili Wazzupom.

iCloud, Panorama, Mape. Ne kužim. Sve su to integrirane aplikacije koje postoje i kao 3rd party rješenje. A tko je lijen sebi ugoditi, taj neka si kupi iPhone i mir. Jedini plus koji dajem iOS-u je backup mogućnost. Ne znam kako to ide u praksi, ali na papiru izgleda vrlo dobro.

Pojas u tri točke, haha, upravo to!

PS: koliko god gledao one specke, sve se više bojim kako će Apple uskoro patentirati novu HD rezoluciju. 1136x640px. Ako na torentima počnu izlaziti serije u ovom formatu, jao si ga vama!
    Keep calm and fastboot oem unlock.

2. 'Hvala' kaže:

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    Ako baš hoćemo tjerati mak na konac, imaš gTalk i Hangout koji dolaze uz OS i koje (pazi sad) možeš koristiti i na drugim platformama.

Na kraju krajeva imaš sijaset 3rd party rješenja koja nisu usko vezano samo i isključivo za iOS platformu, već je moguće obaviti video poziv ili poslati poruku između mene, tebe i nekoga na npr Symbianu... Android se nikada nije vrtio oko nametanja protokola unutar samog OS-a, već na tome da korisnicima nudi mogućnost odabira. Zašto bi netko morao kupovati iPhone samo da se čuje/vidi sa svojom majkom koja ne zna koristiti ništa pored Facetimea? Daj čovjeku mogućnost odabira kad je već kupio pametni telefon. Ne vidim tu ključnu prednost Facetimea i iMessagea nad npr. Skypeom ili Wazzupom.

iCloud, Panorama, Mape. Ne kužim. Sve su to integrirane aplikacije koje postoje i kao 3rd party rješenje. A tko je lijen sebi ugoditi, taj neka si kupi iPhone i mir. Jedini plus koji dajem iOS-u je backup mogućnost. Ne znam kako to ide u praksi, ali na papiru izgleda vrlo dobro.

Pojas u tri točke, haha, upravo to!

PS: koliko god gledao one specke, sve se više bojim kako će Apple uskoro patentirati novu HD rezoluciju. 1136x640px. Ako na torentima počnu izlaziti serije u ovom formatu, jao si ga vama!
    vidiš, vidiš, zaboravio sam na gtalk.. eto, meni je s androidm došao gtalk.. al to je nešto tako obično da to ni ne spominjem ko neku prednost. tako je je glupo spominjat neku aplikaciju, koja je "nativna", ako postoji hrpa nenativnih aplikacija koje obavljaju istu stvar (i uz to, vjerojatno imaju i hrpu drugih mogućnosti).

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 871
    Posljednji post: 04-10-2015, 08:17
  2. Odgovora: 506
    Posljednji post: 22-03-2015, 01:10
  3. Odgovora: 242
    Posljednji post: 27-02-2015, 18:27
  4. Odgovora: 1730
    Posljednji post: 13-01-2015, 20:31
  5. iOS 5.1 - 5.1.1 - sva pitanja, update, jailbreak
    By EdgeD600 in forum iPhone firmware