jel se znaju kakve cijene ?
jel se znaju kakve cijene ?
Prešao u Vip nakon dugogodišnje suradnje s T-mobileom (još od vremena kad su "Hrvatske pošte i telekom" uveli GSM), kao poslovni korisnik.. U tarifi Bez limita 444 VPN - cijena 1499kn, odobreno mi je još 1000kn dodatnog popusta jer sam im novi pretplatnik, prenosim više brojeva u Vip, bla bla - na kraju 499 kuna za iPhone 5.. Ne mogu se žaliti
![]()
...ali slišalice su zaista ispod prosjeka.
Taj Apple stvarno zna najavit i predstavit neki "novi" proizvod spektakularno i revolucionarno, ko da je neznamšta..
Zvuk je tako-tako, u ušima se slabo drže.. Žalosno je da su mi slušalice od npr. Nokia Lumia610 duplo bolje - i zvukom i ergonomijom![]()
Pa imaš cjene na Vipovom webu.
iPhone 5 dolazi u prodaju u Tmobileu 2.11.2012 službeno
Mi6 Black
Ja uzo u noci s 01.11. na 02.11. u VIP.
Telefon leti koliko je brz!!
Koliko si ga platio, i koju verziju si uzeo?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Crni 16GB. 1800Kn (dobio 500kn popusta posto sam bio medu prvima koji su ga cekali u 00:00h) na 125Kn pretplatu (50% zauvijek)
Koju unlock stranicu preporučujete za imei unlock iphone 5?
Odlično si prošao. Svaka čast .
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Jel mi moze netko reci kakve su slusalice koje dolaze uz iPhone 5?
Konkretno mislim na ove
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
ma kakva revolucija,dajte ljudi nemojte padati bas na svaku foru...
jesu malo drugacijeg oblika,da..ali ono najbitnije zvuk je i dalje koma...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ma znam..pisem svj. Da se zna..
30 $ je ok cijena, objektivno gkedajuci to je jako malo za sluske i tu lovu vrijede..
Ali tako i zvuce kao da kostaju 30 $, simple as that![]()
Ako je mobitel iz Vipa ili T-Mobilea, odi kod njih i plati, mislim da je cca 500 KN.
Auto punjac za 5aka?
Po svemu mi je bolji Htc One X, One S, i Samsung Galaxy S3, jeftiniji, a puno ljepši, nimalo lošiji. Uopće nije ništa zanimljiv iphone 5, samo malo veći od 4, ništa privlačan,sva ona crna boja ga samo proguta![]()
Bookmarks