jel netko probao r-sim 9 pro za otkljucavanje?
Second place is the first loser!!
Dali itko još ima lošu kvalitetu zvuka kod razgovora preko operaterske mreže, mislim na robotske zvukove i loš zvuk druge strane, dok se mene normalno čuje...
Meni se to nije događalo.
Stalno mi se vrti kruzic pored baterije sta je to
i meni se to dešavalo, držiš home i power tipku 10 sek i pusti, kad se resetira mob, prestat će ti.
Uspjela.Hvala
Momak kojeg sam danas srela i kojem sam mislila dati da mi radi jb rekao je da ga licno on nije stavio jer je ilegalan i nemoze se update softvera vise raditi nego neko drugi da ti radi preko racunara.Drugo da definitivno uspori telefon i da su moguci problemi i da se brze trosi baterija .Sada tacno ne znam sta da radim
Prvi dio je točan, drugi ovisi što se sve instalira. Da, nakon JBa nije poželjno raditi update jer ti pregazi JB i najčešće ga nemožeš ponovo napraviti radi novije verzije softvera.
Zašto bi ti radila JB?
Cisto radi mogucnosti skidanja aplikacija koje nema na apstore
Napravi, ali pazi što instaliravaš, neki tweakovi i appovi su loši pa dolazi do resetiranja i smrzavanja telefona.
A vshare za ne jb telefone jel siguran
---------- Post added at 22:26 ---------- Previous post was at 22:16 ----------
I da li app BUMP radi samo sa iphone ili i sa Android telefonima
Ja ne znam, ne koristim te apllikacije.
Da li se vama desava i d li cesto da vam se gore vrti mali krizic? Ok znam da nesto trazi i da se makne tako sto ga resetujrm tj drzim ona 2 dugmeta dok se ne pojavi jabuka. Ali da li jr bas notmalno to jako cesto pojavljivanje i smeta li tel to cesto resetovsnje
To ti je internet upaljen i nesto skida ili pretrazujes preko safarija
iPhone 5s 16 GB
Znam da nesto pretrazuje ali kako kada gasim app u pozadini a i jeli to normalno bas tako cesto da se desi?Moze li naskodiri telefonu cesto resetovanje?
Cek, jel to kad si u nekoj aplikaciji ili kad nema nista otvoreno?
iPhone 5s 16 GB
Kada nema nista
Jel imas mozda jailbreak zadnji?
iPhone 5s 16 GB
Nemam JB
Zna li iko sta je ovo?.Kad se god zakacim na wi fi on se okrece i nesto trazi a gasim sve app u pozadini.Sta moze da bude?Izludice me ovo
Tako je i meni od zadnjeg jailbreaka ili 7.1.2 softwarea. Probaj pogasiti ono automatsko osvjezavanja aplikacija i slicne servise
iPhone 5s 16 GB
Može biti da radi update apliakcija, neki background servis se vrti, pristup GPSu, skida mailove ako ih imaš puno, dropbox upload... meni su zezale neke aplikacije u background app refreshu.
Pogasene su ali zalud
Mozda jer si stavila skidat neku aplikaciju putem mobilnog interneta, a ta se aplikacije ne moze skinuti jer je prevelika pa si odustala od tog downloada aplikacije. Meni se radi toga znalo dogoditi pa sam restartao mob i sve ok.
Bookmarks