Join Today

Vidi rezultate ankete: Jeste li već isprobali neki Jelly Bean ROM?

Glasači
7. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • CyanogenMod 10

4 57,14%
  • Paranoid Android

2 28,57%
  • CM10 by pawitp

1 14,29%
  • Slim Jelly Bean

1 14,29%
  • Neki drugi?

0 0%
Anketa sa više mogućnosti odabira.
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 64

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    nokia 5800,samsung GTI900
    Operater
    Tele 2, T-mobile
    Bodovi
    5.741
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.741, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Flashao sam mobitel sa speedmod kernalom preko odina i sada mi se telefon više ne želi butati ostaje samo logo "galaxy S" . Kaj da sada radim u odinu je potvrddio da je sve uredu odradio a mobitel se ne želi upaliti. Upalio sam sa ona tri gumba recovery i tamo piše da je instaliram CMW. Odin ga i dalje prepoznaje u download modu. Dali da flasham novi kernal ili šta da radim. Čini mi se da za sada imam ciglu a ne mobitel. Znači mogu uči u clockworkmod recovery i u download mod i odin ga prepoznaje. Nisam napravio nand backup ali imam backup napravljen sa titaniumom do kojega sada nemogu doči.

EDIT:
    Odradio flash sa novim kernalom i sada se mobitel upalio :-) Sada je clockworkMod recovery v3.0.05 ali za sada radi!
    Zadnji uredio ravilov : 08-09-2012 u 15:09 Razlog: postoji gumb Uredi Post

Forumaš Postignuća:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2012
    Mobitel
    Samsung Galaxy S GT-I9000
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    34
    Bodovi
    1.774
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.774, Nivo: 9
    Bodovi: 1.774, Nivo: 9
    Ukupna aktivnost: 4,0%
    Ukupna aktivnost: 4,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao spidara Pregledaj post
    Flashao sam mobitel sa speedmod kernalom preko odina i sada mi se telefon više ne želi butati ostaje samo logo "galaxy S" . Kaj da sada radim u odinu je potvrddio da je sve uredu odradio a mobitel se ne želi upaliti. Upalio sam sa ona tri gumba recovery i tamo piše da je instaliram CMW. Odin ga i dalje prepoznaje u download modu. Dali da flasham novi kernal ili šta da radim. Čini mi se da za sada imam ciglu a ne mobitel. Znači mogu uči u clockworkmod recovery i u download mod i odin ga prepoznaje. Nisam napravio nand backup ali imam backup napravljen sa titaniumom do kojega sada nemogu doči.

EDIT:
    Odradio flash sa novim kernalom i sada se mobitel upalio :-) Sada je clockworkMod recovery v3.0.05 ali za sada radi!
    Ako ti je instaliran ROM Manager (aplikacija), u njoj možeš napraviti update Clockworka na ja mislim 5.0.x, nisam sad siguran, točno koja je. Uglavnom, možeš si napraviti update pa ćeš imati onu touch verziju clockworka pa se ne moraš mučiti sa tipkanjem Volume Up - Volume Down.

Inače, kako si zadovoljan ROM-om?

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    nokia 5800,samsung GTI900
    Operater
    Tele 2, T-mobile
    Bodovi
    5.741
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Maner Pregledaj post
    Ako ti je instaliran ROM Manager (aplikacija), u njoj možeš napraviti update Clockworka na ja mislim 5.0.x, nisam sad siguran, točno koja je. Uglavnom, možeš si napraviti update pa ćeš imati onu touch verziju clockworka pa se ne moraš mučiti sa tipkanjem Volume Up - Volume Down.

Inače, kako si zadovoljan ROM-om?
    Rom menager ne radi sa ovim kernalom tako da kada sam instalirao kernal koji sam našao na XDA imao je u sebi svoj menađer koji mu je prilagođen. Evo što pišu o njemu na xda forumu:
    ClockworkMod on GINGERBREAD ( CF-Root versions >= 2.4, excluding JV1 on which CWM is broken )
    CF-Root includes a special version of CWM3, modified to work with RFS. CWM3 by default does not support RFS, koush' versions are all based on ext4. The RFS compatibility is done with heavy scripting, the same method used on CF-Root for Galaxy Tab. For SGS CWM3 is also recompiled from source with some slight modifications to handle key input correctly.

CF-Root/CWM3 is NOT compatible with ROM Manager! Manage/perform your backup/restores from CWM directly.

- Booting into recovery will immediately give you CWM. The standard recovery is completely gone.
    - A "CWM" icon is added to your applications, which will reboot your device into recovery mode (CWM).
    - ADB is functional in recovery, however it may take up to a minute for it to start up after booting into recovery.
    - When connected to ADB in recovery, you need to use "rootsh" command to get root, instead of "su". This will not prompt you, it will just give you root. Obviously the "rootsh" command does not work when booted normally.
    - Version jumped from 1.3 to 2.4 to keep the cross-device CF-Root versioning in-sync (CF-Root is also available for Galaxy Tab).
    - If you wonder where your bootup/shutdown sounds have gone, CF-Root probably removed them to make sure it has enough space available.
    - ( CF-Root versions < 2.6 ) Make sure to boot up your device fully at least once before flashing CF-Root. This is because the device may have some code it needs to run at first boot. CWM disables this code.
    CWM Manager on GINGERBREAD ( CF-Root versions >= 2.5 )
    Because of incompatibility with ROM Manager, I wrote and included "CWM Manager". This is a new app (as of March 30, 2011) and beta. You can find it under Applications -> CWM. It is much faster to use than manually booting into CWM and selecting these options.

Features:
    - Boot to CWM
    - Backup firmware
    - Restore backups
    - Delete backups
    - Install APKs ( CF-Root versions >= 2.8 )
    - Flash CWM3 update.zip's
    - Flash kernels (zImage, zImage in TAR, zImage in ZIP, zImage in TAR in ZIP)

Note: If you flash a different kernel, CWM Manager may remain installed. However, functions may not work, because they need kernel compatibility ! At this version of CWM Manager this does not produce errors, it just doesn't do what you expect it to

Još nisam instalirao CyanogenMod 7.1 jer me je preseklo kada mi se smrzno telefon nakon flashanja sa nekompaktibilnim kernalom. Valjda je štos bio u tome da je moj telefon lock na t-mobile i na gingerbredu a ne free telefon i na frojo,neznam nemam pojma glavno da sada radi i da sam napravio kompletni backup nand-a u cwm recoveryu. Kaj da ga sada flesham sa: update-cm-7.1.0-GalaxyS-signed ili sa update-cm-7.1.0-RC1-GalaxyS-signed pa nakon toga sa gapps-gb-20110307-signed.jer koliko sam ja skužio nemogu se u potpunosti držati ovih uputstava na ovom linku:http://www.addictivetips.com/mobile/...alaxy-s-i9000/ jer nisam sve mogao odraditi kao što tamo piše.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [Galaxy S i9000] ROM, Lagfix, teme....
    By galaxys in forum Samsung
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 26-08-2012, 02:12
  2. [I9000 Galaxy S] - custom ROM-ovi
    By kvaju in forum Samsung
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 13-08-2011, 19:47
  3. Samsung Galaxy i9000 S
    By Andi981 in forum Općenito
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 15-05-2011, 17:20
  4. [Samsung I9000 Galaxy S]-novost