To je to, nadanju je došao kraj, sada je samo pitanje vremena kada će nam stići JB:
http://www.sammobile.com/2012/08/16/...get-jelly-bean
Da li je tko stavio Jelly Bean dostupni ROM na SG2?
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
To je to, nadanju je došao kraj, sada je samo pitanje vremena kada će nam stići JB:
http://www.sammobile.com/2012/08/16/...get-jelly-bean
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A nestrpljivi mogu staviti CM10![]()
Zapravo se ne veselim toliko JB romu nego sluzbenim libsima koje ce CM i ekipa nadam se moci iskoristiti za project butter na AOSP romovima![]()
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_tr...i9100&_sacat=0
Već sam uzeo original 2000mAh, njih se pak nađe na svakom koraku.
Treba tek stići. Poveća debljinu za 1-2mm, ima na netu slika.
ja ču sutra kupiti originalnu 2000mah samsung i onu plastiku....29,90€ minus rabat za mene![]()
Zadnji uredio beowulf1979 : 24-08-2012 u 16:20
I sto radi, a sto ne?
Resurrection rom 3.0.5 je bio stabilan i u inicijalnoj 3.0 verziji. Mislim da je dosad dosta toga sređeno jer sam i osobno probao 3.0.1 verziju, ali sam se vratio na ICS. Koliko se sjećam, sav hardver je šljakao.
Nije ti sjeo JB, s obzirom na povratak?
Sve mi radi od standardnih stvari, cijeli dan mi je uključen wifi, bt i data jer dosta koristim telefon dok radim. Nema reboota, jedino šta mi nije htjelo Copilot, samo sam instal apk (folderi su ostali sa kartama od prije) i doživi crush prilikom inicijalizacije. Mada bi to moglo biti do Copilota a ne roma, prešao sam sa GB na JB.
A GPS lock? Performanse kamere i da li snima u max. rezoluciji?
Ne bi vjerovao, ali nisu mi sjele JB animacije. Užasne su pa čekam neki port ICS animacija na JB... Nije mi sjeo ni manjak USB transfer moda makar postoje neke alternative, niti promjena lokacije eksterne sd kartice jer moram neke backup aplikacije prilagođavati, a toga ima dosta za editirati. Više me muče te neke kozmetičke stvari, totalno subjektivno. A kamera na RR radi ok, snima u full rezoluciji (video i slike) itd... SlimBeans jedino snima fotke u 3MP, ali i to je navodno riješeno...
Meni se ovaj mod sviđa:
http://forum.xda-developers.com/show...4&postcount=35
Lagano matiranje onom spužvicom za suđe. Izgleda puno bolje nego glossy.
Btw. stigla 2000 mah baterija, večeras prvo punjenje pa ćemo vidjeti kako diše. Dosad bi u pravilo s mojim korištenjem i postavkama uspijevao redovito izvući okruglo 4h screen on vremena.
Evo najbolji screen on sto sam uspio dobit sa 2000 mah baterijom.
![]()
To je i vise no dobro, osobito ako je ukljucen data/wifi...
Ova 2000mah baterija je baš mrcina, fino me iznenadila. S prijašnjih 4 sata screen on sada dobivam 5,5-6h (6 na EDGE-u). Lijepo, moram priznati. Mob je undervoltan i underklokan pa i to vjerujem dosta igra ulogu.
Sve je to lijepo, ali i dalje me iritira cinjenica da pri koristenju telefona sa stock postavkama, bez UV i UC moras racunati na dva punjenja dnevno...Perdormanse su od koristi samo na papiru, sto vrijedi i dual quad kada ga koristis sat vremena.
Meni quad/dualcore ne znaci nis ako znam da se sve fino vrti na puno manjem taktu. Sve to gledam kao marketing.
Bas cu ga probat jedan dan koristiti na stock postavkama. Smeta me samo sto se onda grije.
Ako nekog zanima uv mi je -50mV, a uc 200-800MHz. Gpu isto uv/uc do 133MHz (ne igram igre, a ovo sto igram radi normalno).
EDIT:
MALI REVIEW 2000 mAh BATERIJE:
Setup je:
Rootbox 1.7, XXLPX, Siyah 4.1.2, 200-800MHz, -50mV, pegasusq/dual core, GPU 66-133MHz na 800-850mV, auto brightness, wifi/net uvijek upaljeni. Recimo da sam 50% vremena na wifi, a ostatak na mobilnom netu. Pretežno sam na 2G mreži, kada surfam prebacim na 3G. U slučaju da sam cijeli dan na wifiju baterija se puno bolje drži.
U pozadini se vrti 20ak aplikacija (uopće ne gledam na to kao potrošače). Sinkroniziraju se: google, twitter, face messenger, prognoza, viber i možda još neka sitnica tko će ga znati. Setup je isti još od vremena Desirea i rijetko mijenjam navike/aplikacije.
A screen on najviše ovisi koliko mi je mob u idleu... Ako ga češće koristim onda imam veći screen on, a ako više spava onda i vrijeme padne na nekih 5h cca. Čisto da imaš neku predodžbu korištenja moba evo jednog screenshota otprije neki dan, dnevno korištenje moba (s tim da je ostalo još 20% baterije, sigurno 1h surfanja):
![]()
![]()
I jedna scena ciklusa baterije zadnjih nekoliko dana:
Žuta crta znači da je mob spojen na mobile net, a crvena da je wifi - vidi se omjer. Plavi spikeovi na vrhu crte znači da je bio upaljen ekran. To su dani kada sam bio na poslu i kada mi je bilo užasno dosadnoOko 23-00h bi išao u krpe pa nisam stigao isprazniti bateriju do kraja.
Uglavnom, ako zaračunam nemalu cijenu baterije (300kn) + carinu i PDV koje su mi zabiberili (10%+25%) mogu reći da je vrijedila svake kune. Ako ima pitanja slušam.
Zadnji uredio xlr : 02-09-2012 u 22:09 Razlog: dodana cijena
Jel moze neko napisati koja je zadnja sluzbena verzija firmware-a na T-mobu?
Bookmarks