Kakva je yo full hd fotografija?
Di si pobogu to cul...
![]()
Imam jedno kratko pitanje... Jel moguce fotografirati u full hd rezoluciji? Ja sam pregledao postavke i ne mogu naci tu opciju... Ako netko nesto zna vise bio bi zahvalan :-)
Kakva je yo full hd fotografija?
Di si pobogu to cul...
![]()
To je valjda obična 2Mpx fotka u omjeru 16:9Moram priznati da nisam naletio na camera app koji može fotkati isključivo u toj rezoluciji. Kao alternativu možeš probati fotkati u bilo kojoj 16:9 rezoluciji (npr 6,5 Mpx wide) i onda putem kompa to skalirati na full HD. Puno gubiš na detaljima, dobivaš fotku koja nije pogodna za print, ali se zato još uvijek odlično vidi na full HD monitorima.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
da, krivo sam se izrazio... mislio sam na omjer 16:9
NNa sensationu je bila opcija da slikas slike u tom omjeru pa sam mislio da ima i na galaxy-ju.
Mozes probati lgCamera app, ima 6.4MP wide rezoluciju. Mislim da i ostale kamere tipa Camera ICS imaju tu rezoluciju osim ako ista ne ovisi o romu.
sad sam vidio da ima ta opcija ali ne u rez. 8 mpx nego samo 6.5
vidio sam ovo na youtube-u...
http://www.youtube.com/watch?v=LNITCt7gK3g
jel se gubi garancija ako stavis drugi rom?
jos me zanima koje tipke treba stisnuti da se pokaze onaj screen gdje mozes pokrenuti zip file tj. instalaciju roma?
Zadnji uredio ravilov : 03-08-2012 u 21:18 Razlog: postoji gumb Uredi Post
"Onaj screen" se inače zove recovery. NHF, ali jesi li siguran da želiš tamo nešto čačkati ako niti ne znaš kako se zove?
Ako si siguran, u "to nešto" se ulazi sa (Vol-)+(Power). No tamo sve radiš isključivo na vlastitu odgovornost.
Naravno da se gubi garancija. Taman posla da proizvođač kroz svoju garanciju podržava kojekakav firmware iz kućne radinosti (custom ROM-ovi nisu ništa drugo nego to).
Ukratko, bez roota nažalost ne možeš sejvati podatke vezane uz aplikacije (sejvove, postavke itd.).
Jedno pitanje:
Postoji li negdje na netu shop koji prodaje Anker 1900 mAh baterije za sgs2, a da dostavlja u Hrvatsku?
Pa postoje aplikacije za backup Angry Birdsa na GP-u vec godinama:
https://play.google.com/store/apps/d...gryBirdsBackup
Ok, znaci za svaki app moram instalirarti zasebni backup app... uf... puno posla...![]()
Za svaki app nemas bck app, no za Angry Birds imas.
Ma znam, samo cini mi se da ipak nista od hard reseta, previse posla nakon toga...
Pricekat cu najprije ovaj ICS 4.0.4. Vele da ce ici preko OTA...
Imam par pitanja u vezi SGS2
Dok je zakljucan, nekad mi se svako par sekunda po par sekunda upali ekran, kako to iskljuciti? Moze bit do nekog app-a? (Kad iskljucim sve trenutne upaljene programe preko Go Power Mastera, ne pali se vise, je netko mozda imao isti problem? Do cega bi moglo bit? Zar me nebi trebalo pitat ako dopustam da mi prckaju po mobu dok je zakljucan?)
Sto se tice rootanja, prvi put kad sam probao, nisam ga mogao upalit, trebao sam ga flashat ponovno, u komentarima tutorijala svi su imali isti problem, sjebao nas lik ocito.
Dali da ovaj tutorial pratim ili imate mozda neki za predloziti? http://galaxys2root.com/galaxy-s2-ro...y-s2-variants/ (U komentarima opet isti problem kao sto sam imao)
I da, taj tut sam gledao prije dan-dva, ali danas sam updateao na 4.0.4
Osnovna verzija I9100XXLQ6
Kernel verzija 3.0.15-I9100XWLPT-CL941023
Moze netko predlozit tutorijal za rootanje?
EDIT: Da pratim ovaj tutorial? http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1746794 ; prvi primjer
Zadnji uredio m0use_ : 08-08-2012 u 02:42
vjerojatno ti ga neka aplikacija pali meni je to radio app za update gps satelita
meni se takoder zna paliti zaslon,ali jos nisam uspio odgonetnuti do cega je...palio se dok je bio na custom romu(Omega) , a pali se i sada kada je na stock 4.0.3
Ako otključam S2 preko one besplatne metode (petljanje po nvdata tutorial od Odia-e) hoću li mob sutra moći vratiti na tvorničko zaključano stanje jednostavnim vraćanjem originalnog efs-a?
Isto pitanje i za otključavanje kupljenim kodom (pretpostavljam da nema razlike naspram prve metode).
Događa mi se da ostajem bez zvuka poruke. Mail i sms imaju isti zvuk, tako namjestio, ali mi se događa da unatrag par dana nemam nikakav zvuk. Nikakvu obavijest zvucnu ne dobijem. Ni za sms ni za mail. Probao sam promijeniti tone ali isto. Pregledao postavke i sve je isto kao i prije ali nemam zvuka obavijesti. Imao tko takav problem ili zna kako rijesiti???????
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Neznam kako na androidu, ali na prijasnjem mobu mi je u tonu poziva bila pjesma koju nemam na mobu, pa mi je default ton svirao, tako isto i za poruku. Mozda isti problem kod tebe samo drukcije funkcionira, ili si jednostavno u status baru stavio bez zvuka.
Moze neki tutorial za rootanje s2? 4.0.4.
jel mi moze neko reci koji modem je na samsung s2 najbolji stavio sam bio sof 4.0.3 ali signal je stalno bio pucao,pa sam se prebacio nazad na 2.3.4,ali sam nesto citao malo da je neki kh3 kao najbolji za s2,jer zna ko sta o tome....
Zanima me da li se dobije microSD kartica u paketu ? Uzeo bih ga u vipu. Hvala
Ne dobiva se.
Mogu dobit kakav tut za rootanje? 4.0.4 verzija
Bookmarks