Evo najbolji screen on sto sam uspio dobit sa 2000 mah baterijom.
![]()
Evo najbolji screen on sto sam uspio dobit sa 2000 mah baterijom.
![]()
To je i vise no dobro, osobito ako je ukljucen data/wifi...
Ova 2000mah baterija je baš mrcina, fino me iznenadila. S prijašnjih 4 sata screen on sada dobivam 5,5-6h (6 na EDGE-u). Lijepo, moram priznati. Mob je undervoltan i underklokan pa i to vjerujem dosta igra ulogu.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Sve je to lijepo, ali i dalje me iritira cinjenica da pri koristenju telefona sa stock postavkama, bez UV i UC moras racunati na dva punjenja dnevno...Perdormanse su od koristi samo na papiru, sto vrijedi i dual quad kada ga koristis sat vremena.
Meni quad/dualcore ne znaci nis ako znam da se sve fino vrti na puno manjem taktu. Sve to gledam kao marketing.
Bas cu ga probat jedan dan koristiti na stock postavkama. Smeta me samo sto se onda grije.
Ako nekog zanima uv mi je -50mV, a uc 200-800MHz. Gpu isto uv/uc do 133MHz (ne igram igre, a ovo sto igram radi normalno).
EDIT:
MALI REVIEW 2000 mAh BATERIJE:
Setup je:
Rootbox 1.7, XXLPX, Siyah 4.1.2, 200-800MHz, -50mV, pegasusq/dual core, GPU 66-133MHz na 800-850mV, auto brightness, wifi/net uvijek upaljeni. Recimo da sam 50% vremena na wifi, a ostatak na mobilnom netu. Pretežno sam na 2G mreži, kada surfam prebacim na 3G. U slučaju da sam cijeli dan na wifiju baterija se puno bolje drži.
U pozadini se vrti 20ak aplikacija (uopće ne gledam na to kao potrošače). Sinkroniziraju se: google, twitter, face messenger, prognoza, viber i možda još neka sitnica tko će ga znati. Setup je isti još od vremena Desirea i rijetko mijenjam navike/aplikacije.
A screen on najviše ovisi koliko mi je mob u idleu... Ako ga češće koristim onda imam veći screen on, a ako više spava onda i vrijeme padne na nekih 5h cca. Čisto da imaš neku predodžbu korištenja moba evo jednog screenshota otprije neki dan, dnevno korištenje moba (s tim da je ostalo još 20% baterije, sigurno 1h surfanja):
![]()
![]()
I jedna scena ciklusa baterije zadnjih nekoliko dana:
Žuta crta znači da je mob spojen na mobile net, a crvena da je wifi - vidi se omjer. Plavi spikeovi na vrhu crte znači da je bio upaljen ekran. To su dani kada sam bio na poslu i kada mi je bilo užasno dosadnoOko 23-00h bi išao u krpe pa nisam stigao isprazniti bateriju do kraja.
Uglavnom, ako zaračunam nemalu cijenu baterije (300kn) + carinu i PDV koje su mi zabiberili (10%+25%) mogu reći da je vrijedila svake kune. Ako ima pitanja slušam.
Zadnji uredio xlr : 02-09-2012 u 22:09 Razlog: dodana cijena
Jel moze neko napisati koja je zadnja sluzbena verzija firmware-a na T-mobu?
Kako stvari stoje i S2 će dobiti Jelly Bean
http://sammyhub.com/2012/09/12/galax...-for-november/
Ima li naznake da će bit bolji update nego ovaj što je prijašnji! Mob usporen i guta ram ko lud! Hrpa nepotrebnih stvari radi ispod.......Gingerbread RULEZ.....
Zadnji uredio Sator : 13-09-2012 u 13:43
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Imam 4.0.3. Taj je užas.....usporeno, božesačuvaj.....
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Meni je trenutno Paranoid Android ROM 2.10 (baza je Jellybean 4.1.1), BVLP7 modem (navodno najbolji) i Dorimanx 5.77C kernel.
Shema je šta u recoveryju ima 3 preseta, "battery, "default" i "performance". Osim toga ima brdo ostalih optimizacija (baza mu je inače Siyah kernel), većina se može podesiti preko ExTweak aplikacije na marketu.
Battery mu podesi neke parametre, tipa, radi na 1ghz umjesto na 1.2, rjeđe skenira za Wifi-jem, itd. Performance ga diže na 1.5ghz, povećava mu odaziv cpu-a, gpu-a, itd.
Trenutno sam na battery i nema nikakvog zastajkivanja, a imam brdo aplikacija, sinhronizacija, poruka, itd.
Vidit ćemo narednih par dana, tek sam instalirao ovu kombinaciju![]()
Jel netko vec imao slican slucaj? Pao je mob 1.5 kat na beton, i puknuo je display. Staklo je ok. Mob radi i dalje, zvoni kad ga zoves, spaja se na wlan i slicno, al nema slike naravno.
Jel netko vec mijenjao, gdje i kako nabaviti povoljno rezervni display?
Hvala na pomoci.
Ovaj video bi ti trebao pomoći:
http://www.youtube.com/watch?v=65pvAINg2ME
A ekrani koliko znam nisu jeftini. Dolaze u paketu ekran + touch koji su spojeni zajedno.
Sto se moze smatrati dobrom cijenom za ovaj novi mobitel u oglasniku?
Vidim da su uglavnom cijene 2700kn sto mi djeluje malo prenapuhano.
Ako je otključan i s barem godinu dana garancije 2700kn je još i ok, makar unazad skoro pola godine cijena se nije drastičnije spuštala. Prati i dalje oglase jer često ulete za 2400-2500kn sa papirima... SGS3 je davno izašao, a cijena je ista. Meni ni danas ne bi bilo žao dati toliko za njega.
INFO
Btw, Sammobile objavili kako je i službeno potvrđen Jelly Bean za SGS2 u 11 mjesecu. Živi bili...
Nadam se da ce im TW UI biti bolji nego na ICS-u. Naime, nedavno sam presao na Go launcher i mob se preporodio! Nema vise smrzavanja kod uspostave wifi-a i sl.![]()
Uvijek ti ostaje neki "vanjski" launcher ukoliko se TW pokaže loš. Ima li naznaka da li će službeni JB za SII imati project butter?
Trebao bi imati, zašto misliš da neće? I SGS3 je valjda dobio... To je ipak jedina stvar zbog koje se isplati updejtati.
Ne tako davno sam čitao tekstove CM10 developera koji su tvrdili da SII zbog HW-a neće dobiti taj vrlo bitan feature u punom obimu.
hoce li biti sta od jelly bean za samsung s2....
Najavljen je za ovaj mjesec...
Mene više brine što nema leakova...
Zadovoljan sam s mobom, ali jako sam razočaran s njegovom kamerom. Točnije video snimanjem, preciznije snimanje zvuka. Kad snimam neki video zapis u kojem svira neki band ili nešto glasno kad stavim na komp i slušam zvuk je katastrofa. Dok s starom Nokiom N91 zvuk se nemože usporediti koliko je dobar.
Zanima me dali to snimanje zvuka može biti do software-a?
Je li poboljšana ta kvaliteta u modelu Samsung Galaxy 3 ???
Internet is my Kingdom, but Google is my God!
Bookmarks