dali rootanje sa CF root briše sve prijašnje podatke sa moba? aplikacije i ostalo.. i što je bolje s2 root ili CF root.. za CF root imam kernel a za s2 nemogu nikako naći insecure kernel.. hvala na savjetu unaprijed
ovdje imas sve jedino mozda ne rade linkovi jer su manje vise svi servisi pali neki dan.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1101671
CF-root je kernel.
mislim da bis trebao malo prouciti jos tematiku prije neg se bacis na rootanje/fleshanje,...
poz
Samsung Galaxy SII (stock 2.3.3, CF-Root v4.1, AData micro SDHC 16GB Class 10) - Tele2
Ne briše.
Insecure kernel ne mora biti identičan onome koji imaš na telefonu![]()
CF-Root jest kernel, ali kernel s kojim se može rootati telefon. Flashanjem dobivaš root, busybox, CWM recovery. Tako da je čovjekovo pitanje potpuno legitimno.
to sam već gledao ali nema mog kernela XXKI4 na popisu..
Kupio sam telefon prije nekih 15 dana. Iako mi je sve u pocetku izgledalo dobro ( instalacija, podesavanje, gomila aplikacija) pojavio se jedan sad vec iritantan problem. Naime kad razgovaam sa ljudima upozoravaju me da me slabo cuju ili da me cuju uduplo ili cak i da moj glas "zavija" usto sam se malo prije i licno uvjerio zovuc se sa kucnog telefona. Zanima me da li se kod jos koga pojavio slican problem i da li da na vrijeme nosim na servis ili se moze nes uradi preko nekih dodatnih podesavanja.
Pozdrav forumu
To je poznat problem na SGS2. Rješenje ti je ovdje. Jasno, ako ti je telefon pod jamstvom, nosi ga na reklamaciju![]()
imam problemčić.. rootao sam mob. na odinu je sve prošlo ok samo što mi sad stoji kad se pali mob na samsung galaxy s2 sa žutim trokutićem i ne mrda od tu.. što se dešava?
Idi u recovery i napravi wipe.
Ako ti ne radi tako imaš uppute na xda.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
neće mi ni u recovery mode..![]()
samo se nadam da mi mob nije za u kantu...pliz ako netko zna pomoći .. znači stoji na žutom trokutu i neće sa home, power i volume up button u recovery... ako treba platit ću za pomoć
Nije za kantu, bez panike.
RAdi li download mode? Vol down power i home. Ako da flešaj custom rom (koji radi wipe) preko odina i to je to.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Ako ti radi download mod onda nemaš brige. Piše u onom linku koji sam postao. Villain rom 1.1. Mislim da možeš staviti i bilo koji službeni rom jer će flešati rom, kernel i radio pa onda možeš odraditi wipe.
skinuo sam vilian i kad ga raspakiram onda mi otvori code, modem i mislim da je treći rom.. jel sva ta tri trebam flashat preko odina?
Sory ja više nemam s2 da mogu testirati. Mislim da se preko odina ide samo .tar.
Ja taj stari villain nisam našao. Ovaj novi ne ide preko odina. Možeš probati s službenim romom ili probaj instalirati Lite'ning rom. On ide preko odina i mislim da radi wipe. Ako i ne radi trebao bi omogućiti da dođeš do recoverya.
HTH
Problem je da je novi villain u .zipu za flesanje cwmom. Nema .tar, a zip preko odina ne ide.
Stavi odinom orig rom gore. On fleša rom, kernel i radio. Nakon flešanja napraviš wipe i riješen problem.
riješio sam.. puno hvala
Postoji li bilo kakav nacin da se skonta je li mobitel nov ili polovan ( galaxy s2) ?
Kupio sam galaxy s2 "nov" (bar bi trebao biti) ali ja iskreno nisam bas siguran...
Razlog:
Naljepnica koja je bila na njemu je malo izgrebanaali je bila ona fabricka sa nekim natpisima i nije bilo mjehurica vazduha ispod,samo je bila malo izgrebana...
Molim pomoc,ako nekao zna kako utvrditi starost mobitela.
imam jos jedan problem : kada upalim mob pojavi mi se zuti trokutic,sta on predstavlja?
Hvala
ne sjecam se vise dali ti daje zuti trokut kad prvi put upalis jer nije setiran, ali inace zuti trokutic pokazuje nakon flashanja odinom ili sl. stoga bi zakljucio da je uprav to slucaj sto znaci da je bar upaljen i prckano je po njemu odnosno neko ga je roota-o ili fleshao.
poz
Samsung Galaxy SII (stock 2.3.3, CF-Root v4.1, AData micro SDHC 16GB Class 10) - Tele2
mobitel ti je sigurno koristen.. ako je zuti trokutic znaci da je rootan mobitel tj da mu je omogucen administratorski pristup.. ali to ti nije uopce problem jer se to da lako maknit.. ja sam svoj isto kupio na crno ali lik mi ga je prodao sa originalnom naljepnicom na kutijii nikad nije bio otvaran.
Jeste daje zuti torkutic sa uzvicnikom.. Znaci postoji mogucnost da je mob koristen i da je vracen na fabricka podesavanja?
cek jesi ga setiro odnosno namjestio sve, ako jesi onda je definitivno razlog da je prckano po njemu odnosno da mu je counter pomaknut X puta. to se inace moze resetirat pa taj koji ti je prodao ocito nema pojma.
edit: gle, ja se nebi zamaro previse ako mob ispravno radi i nije ostecen. provjeri ako ti se da senzore za vlagu iako koliko sam skuzio to si vec uzeo pa ti je sad malo kasno.
Bookmarks