Ne možeš uzeti start i noćnu..... mora biti bar 1GB dnevne tarife za aktivirati noćnu....
ne ide 0kn+50kn.Na Carnet 65kn za 5GB+ noćna da recimo....
vidim,znaci trebao bi uzet nekih 5gb za 65kn + nocna. i koliko vidim kod carneta ne ide e372 nego ovaj bijeli stick...jedino ako se moze prebacit sa vip me start na carnet nakon sto se uzme stick? mislim da ce mi 0kn tarifa + nocna 50kn biti cisti dovoljno..ako je to moguce naravno, da za 0kn + 50kn nocne imam neograniceni net preko noci
Ne možeš uzeti start i noćnu..... mora biti bar 1GB dnevne tarife za aktivirati noćnu....
ne ide 0kn+50kn.Na Carnet 65kn za 5GB+ noćna da recimo....
a je*emu![]()
jel bar daju e372 sa carnetom
Nije kemijanje, nego 2 pretplate, na istu osobu. Možeš i na 2 osobe. Poanta je da kupiš uređaj i možeš raskinuti ugovor. Da sam uzeo na 1 pretplatu, bio bih vezan 24mj. jer sam i kupio uređaj. Pošto mi je bilo bitno da mogu raskinuti ugovor tako je proizašla ideja s 2 pretplate. Start0 normalna bez carneta + kupovina sticka koju mogu raskinuti..a i 10kn/mj nije puno (da su rekli da nemogu raskinuti npr.). Druga pretplata je tarifa koja ti treba-s carnetom il bez. S carnetom je jedina razlika što je upola jeftinije.
Evo. Kristalno jasno. Start 0 se nakon 3mj može raskinuti džaba. Tako kažu uvjeti korištenja..pa me stick koštao 230kn.
A drugu pretplatu možeš koristiti, povećavati, smanjivati, raskinuti...
tako cu i ja napraviti, kao sto mlesic kaze.samo steta sta se nemoze na startu uzet nocna tarifa samo, jer mi to jedino treba trenutno...
Ok. Ali trajni nalog na tekući račun nije ništa posebno..samo skida mjesečno automatski. Naravno ukoliko se planira koristiti 2god onda je čak 100kn jeftinije..ili koliko je već cijena za željenu tarifu. Poanta mog kemijanja je mogućnost raskida ugovora a da se prođe jeftino sa stickom... Ako nije bitna ugovorna obveza na 24mj onda netreba kemijat nego uzet 1pretplatu na 24mj. s trajnim nalogom i željenim stickom.
istina, ali ovaj stick za 200kn (+30kn) se stvarno isplati, buduci da sam stick inace kosta +1000kn
Moze li mi netko objasniti sto bi im ova LTE tarifa trebala predstavljati? Kao superbrzi net sa super ogranicenim prometom od 20 ili 40 gigi? Ono, sprasis sav promet za par sati, a ostatak mjeseca si LTE korisnik sa brzinom puza. Jer ako je to tako, onda je to totalno promasena investicija..
P.S.
Na kojem dijelu foruma mogu postaviti problematiku vezanu uz t-com ADSL internet? Ne mogu nigdje naci topic koji bi odgovarao, a na ovom forumu sam tek nekoliko dana.
Zadnji uredio Ithuriel46xy : 28-06-2012 u 16:39
Al' bi bila dobra brzina za seedanje a? Al' ne služi to za to još..... Nije to ADSL.... Ako nemaš ADSL ili si mobilan ili jedno i drugo kao ja onda dobro dođe... dok pokriju a bit će i više prometa.
Inače sam ja cijeli mjesec sa 15GB po danu i živ sam za surf sasvim dovoljno. Eto još danas i dva dana izdržat će.
A i bit LTE je kao nadogradnje na 3G bolje pokrivanje i veći kapaciteti, upravo ono u čemu je 3G slab....
a Za ADSL probaj malo niže dolje pod "Fiksna Telefonija # Internet".![]()
Zadnji uredio Oldy : 28-06-2012 u 17:36
Pa da, ali mi je totalno bez smisla da ti netko da nekakvu veliku brzinu, a osakati te da ju mozes koristiti u punom kapacitetu svega nekoliko sati mjesecno. Dok ne ispucas promet, jel. Jer, kad se sve zbroji, taj LTE ima jedinu prednost ako bas hitno moras skinuti nesto s neta.. A ja nikada nisam imao situaciju da nesto toliko hitno moram skinuti da se ne stigne preko noci.
"LTE can theoretically support downloads at 300 Megabits per second (Mbps) or more based on experimental trials. "
Ergo, uvodjenje ovakve brzine je totalno suvisno ako se ne uvede i pravi flat.
Pokrivenost je tek par gradova. I sudeci kako je pokrivenost isla sa 3g mrezom, gdje je moje rodno mjesto dobilo pokrivenost prije par mjeseci, ovo nece zazivjeti jos pola desetljeca. Ne u pravom svjetlu, i ne kod nas.
Sve mi to smrdi na jos jedan globalni trik da svi navalimo bezumno kupovati nove smartphone uredjaje koji imaju 4g logo na sebi..
I thx za smjernice.![]()
Pa to je to netko će potrošiti za par sati ako će koristiti na način ADSL-a netko neće trajat će mu cijeli mjesec, tih 20 ili 40GB.... nije u netu samo stvar u downloadu svega i svačega i što treba i ne treba....
I ne treba biti hitno skidanje može biti hitno dizanje a tu adsl puši. Bit će i više prometa tek je promotivni period a cijene će dolje gledajuči kakvi su paketi bili na 3G kada je počeo i kakvi su danas i uz koju cijenu onda i danas....
A pokrit će brže nego sa 3G jer je LTE za to sposobniji.... samo da se svi okolo poskidaju sa analogne tv bit će to dobro.....
Da i ja ne koristim smartphone ni na 3G a neću ni na 4G nego mi treba preko sticka.... Ove tarife ni nisu za smartphone....![]()
Zadnji uredio Oldy : 29-06-2012 u 01:07
evo uzeo sam danas e372, cak nije ni lockan na vip,stavio sam t-mobile sim unutra i radilo je odma.jedino mi je signal trenutno dosta los, 2 crtice samo, i ping je 500, a kad sam radio tethering sa galaxijem preko istog sim-a ping je bio izmedju 30 i 80.
T-mobile nema dual carrier... ne znam što će ti taj stick na t-mobileu anyway....![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
32 Mb/sec ??? Majko moja, a kod nas limitiraju brzine. Koji smo mi jadnici...
uzeo sam vip start i stick za 200kn.. sad mi ne treba tarifa pa sam zato stavio tmobile karticu.
Znaci 100% provjereno da se taj brzi stick dobije za 199kn. Da li je netko bas probao i uspio raskinuti taj ugovor nakon 3 mjeseca? Da nam potvrdi sa sigurnoscu i to.
Da, a snimi i da je uspio dobiti ping 25 na 150 milja na dual carrieru.... Toga se ni ADSL ne bi posramio.![]()
Ne znam da li naši limitiraju jer je e372 došao par mjeseci nakon mog zadnjeg produžavanja pretplate pa ću ga tek piknuti pa probati kod sebe ako nešto sa LTE ne daju povoljnije.... za sada sam još na single carrieru.... Kao i ovaj SG S3 iznad, tu sam negdje trenutno kao i njegova brzina...![]()
Ali samo malo - ako si ga dobio za 200kn, to je uz ugovornu obvezu od minimalno 12 mj. ako se ne varam? Onda bi prekid ugovora nakon 3 mj. trebao biti uz penale, tj. trebao bi platiti razliku za uređaj za ostalih 9 mj. ? Ili? Jer sumnjam da bi ga dali za 200 kn bez ugovorne obveze.
Pa da, i platio sam penale..koji su 0kn za tarifu start 0. Pročitaj uvjete korištenja, članak 9. mislim...
Bookmarks