Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 19 od 19

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jun 2012
    Bodovi
    43
    Nivo
    1
    Bodovi: 43, Nivo: 1
    Bodovi: 43, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 0,9%
    Ukupna aktivnost: 0,9%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Nedavno mi je puknuo touch screen od mobitela (nije bitno kako), tamo gdje sam ga kupio u alo alo nisu imali zamjenske touch screenove a i garancija se naravno ne prizna i da ih ima. Pa sam naručio touch ekran sa njuškala i brzo mi je stigao novi."

dragi moj, kao prvo Alo Alo ti nije ovlašteni serviser za Huawei, nego EUROPATRADE, A DUĆAN ALO ALO U SKOPU SVOG POSLOVANJA, IMA I SERVIS U KOJEM NIJE DUŽAN IMATI SVE REZERVNE DJELOVE ZA SVAKI MOBITEL KOJI PRODAVA. TI SI MOGAO PREDATI MOBITEL U ALO ALO DA TI GA O SVOM TROŠKU DOSTAVE U OVLAŠTENI SERVIS, TE DA TI GA, NARAVNO O TVOM TROŠKU ( BUDUĆI DA SE RADI O MEHANIČKOM OŠTEĆENJU ) I NAPRAVE. TO BI TI BILO OKO 250 KN, A GARANCIJA BI TI DALJE VRIJEDILA.LAKŠE SE MALO RASPITATI NEGO BLATITI SVE OKOLO...

Forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Jun 2012
    Bodovi
    4.137
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.137, Nivo: 15
    Bodovi: 4.137, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool

= Citat = Izvorno postao ivana2207 Pregledaj post
    "Nedavno mi je puknuo touch screen od mobitela (nije bitno kako), tamo gdje sam ga kupio u alo alo nisu imali zamjenske touch screenove a i garancija se naravno ne prizna i da ih ima. Pa sam naručio touch ekran sa njuškala i brzo mi je stigao novi."

dragi moj, kao prvo Alo Alo ti nije ovlašteni serviser za Huawei, nego EUROPATRADE, A DUĆAN ALO ALO U SKOPU SVOG POSLOVANJA, IMA I SERVIS U KOJEM NIJE DUŽAN IMATI SVE REZERVNE DJELOVE ZA SVAKI MOBITEL KOJI PRODAVA. TI SI MOGAO PREDATI MOBITEL U ALO ALO DA TI GA O SVOM TROŠKU DOSTAVE U OVLAŠTENI SERVIS, TE DA TI GA, NARAVNO O TVOM TROŠKU ( BUDUĆI DA SE RADI O MEHANIČKOM OŠTEĆENJU ) I NAPRAVE. TO BI TI BILO OKO 250 KN, A GARANCIJA BI TI DALJE VRIJEDILA.LAKŠE SE MALO RASPITATI NEGO BLATITI SVE OKOLO...
    Znam te informacije - dobio sam novi od istog prodavača bez dodatnih troškova i sam ga složio i radi bez problema.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [Huawei U8650] pitanja, dojmovi, unlock....
    By dik0br4z in forum Huawei
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 13-12-2015, 15:17
  2. Iphone 3gs vs Huawei u8650
    By qwert21 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 02-07-2012, 13:38
  3. Huawei U8650 - instaliranje Jave?
    By corsa in forum Huawei
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 25-04-2012, 23:57
  4. Tele2 internet - problem s modemom HUAWEI E180